- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
دفعه بعدو بیااااااا😭😭😭😭ما پریشب از موجای آبی برگشتیم جنازه شدیم. صبحش دیرتر بیدارشدیم و رفتیم بازار که سوغاتی بخره و ۴/۵ هم بلیتش بود. من باید برا بدرقش میرفتم💕
دفعه بعدو بیااااااا😭😭😭😭ما پریشب از موجای آبی برگشتیم جنازه شدیم. صبحش دیرتر بیدارشدیم و رفتیم بازار که سوغاتی بخره و ۴/۵ هم بلیتش بود. من باید برا بدرقش میرفتم💕
زودتر بریم تا دانشگاه و حضوری نکردن اونجا دیگه میتینگ مازندران و میرم😂⭐️دفعه بعدو بیااااااا😭😭😭😭
کاش که زودی حضوری بشههههزودتر بریم تا دانشگاه و حضوری نکردن اونجا دیگه میتینگ مازندران و میرم😂⭐️
امیدوااااارم واقعا دلم برای مازندران تنگ شده💗☹️کاش که زودی حضوری بشهههه
خب من و دوستم و ملینا و احسان ۱۹ سالمونه ک-خواهان میتینگ برای افراد زیر ۲۰ سال-
پگاه و ترلانی چقدر نازید 😭
نازی از خودته خانومی🍧🍓🌟پگاه و ترلانی چقدر نازید 😭
همینو بگوخب من و دوستم و ملینا و احسان ۱۹ سالمونه ک
(((منظورم این بود که بچه مچه های دبیرستانی هم بیان چون همه تون بزرگین آدم خجالت میکشه بیادخب من و دوستم و ملینا و احسان ۱۹ سالمونه ک
خب دفعه بعد ریشام میزنم فکر کن دبیرستانی اممنظورم این بود که بچه مچه های دبیرستانی هم بیان چون همه تون بزرگین آدم خجالت میکشه بیاد
بیاین دفعه بعد نمیذاریم خجالت بکشینمنظورم این بود که بچه مچه های دبیرستانی هم بیان چون همه تون بزرگین آدم خجالت میکشه بیاد
۵ ماه بیشتر وقت نداریم 💔خب من و دوستم و ملینا و احسان ۱۹ سالمونه ک
من تا سال بعد ۱۱ ماه دیگه وقت دارم۵ ماه بیشتر وقت نداریم 💔
هدا خانم که بهم گفت فکر کردم دبیرستانی هستی 😂 (بدون ریش)منظورم این بود که بچه مچه های دبیرستانی هم بیان چون همه تون بزرگین آدم خجالت میکشه بیاد
با ریش که تو مترو یکی بهم گفت ۲۴ سالته 😂هدا خانم که بهم گفت فکر کردم دبیرستانی هستی 😂 (بدون ریش)
نه بیااااا حتمامنظورم این بود که بچه مچه های دبیرستانی هم بیان چون همه تون بزرگین آدم خجالت میکشه بیاد
چون ما خاصیمچرا بقیه جاها بیاد بالا ولی اینجا نه