@مار
خب از این جمع این هفته فکر کنم فقط مار رو تا حالا دیدم و فکر کنم الان که ساز میزنه باید بگم هنرمند شده

خب بریم سراغ حدسهای غیر دقیق نصفه شبی.
نمیدونم چرا فکر میکنم مظلومه

ترسو و حسود هم هست تا حدی
سانتال مانتال بودنش که نیاز به توضیح نداره داره؟ خب درونگرا هست و همینجا اضافه کنم خوشحال شدم تونست به ساز زدنش برسه.
سعی میکنه مستقل باشه و فکر کنم اینطوری باشه که انتظار داره حرف حرف خودش باشه و چشم بسته قبول کنیم.
احتمالاً اعتماد بنفس بالایی نداشته باشه ولی فکر کنم اطرافیانش خیلی قویتر از چیزی که خودش در مورد خودش فکر میکنه اون رو میپندارند.
امیدوارم تو زندگیش موفق باشه و اگه حدسم در خصوص اعتماد بنفس درست بوده باشه اعتماد بنفسی که لازمه رو بدست بیاره.
@پهلوی
خب پهلوی یکی از کاربرهایی هست که عضو شدنش و فعالیتش مصادف شده با کم فعالیت کردن من و خب باعث شده حتی اسم کوچیکش رو هم ندونم.
در کل پسر مهربون و احتمالاً تپل باشه مقداری خجالتی هم هست.
به یه سری اصول خودش وفادار هست و سعی میکنه تو زندگیش رعایت کنه. سعی میکنه حواسش به دور و بریهاش باشه
احتمالاً وقت زیادی رو برای دنیای مجازی میذاره و به اخبارهایی اهمیت میده که روشون نمیتونه تاثیر گذار باشه.
فکر کنم احساسی هم باشه و شاید با آهنگی هم گریه کنه.
در کل پسر خوبی بنظر میره و امیدوارم که مسیر آیندهاش خوب باشه و بیراهه نره.
در قبال رفتار با دیگران سعی میکنه مودب باشه ولی فکر کنم اگه باهاش رفیق باشی میتونی وجهههای دیگهای هم ازش ببینی ولی خب بازم حد و حودش رو نگه میداره
پسر ریسکپذیری باید باشه.