منم یکم تو ادبیات به مشکل خوردمآقا یچیز میگم نخندید
ناموسن ادبیات سخت نبود ؟
من این انتظار رو نداشتم. اگه کسی بودم که درس نخونده بود و هر چیز دیگه ای حال الانمو نداشتم، هر چند الانم بد نیستمسلام هيشكي چار رقمي شده نمرده من زنده م هنوز
ايشالله خوب ميشه
استراحتتونو گند نزنين با اين فكراي مسخره
الان حقتون استراحته
از چه لحاظ ؟منمپارسال چهار رقمی شدم زندم هنوز((((:
بیخیال این چند وقتو فقط استراحت کن که اگه خدای ناکرده پشت کنکوری شدی دیگه کاملا سرحال باشی(((:
ولی کنکور ۹۸ خیلی خرکیه![]()
از لحاظ اینکه هم تشریحیه..هم تاثیر معدل قطعیه..هممیگن میخوان فقط ۳۰ درصده دانشگاه رو بدن به نظام قدیم و ۷۰ جدید...و اینکه اصلا معلوم نیست چجوریه:/من این انتظار رو نداشتم. اگه کسی بودم که درس نخونده بود و هر چیز دیگه ای حال الانمو نداشتم، هر چند الانم بد نیستم. هی به خودم میگم بزرگش نکن الکی زندگی بزرگ تر از این حرفاس آدم اینجا خودشو ببازه
ولی خب من با این چهار رقمی جایی نمیارم دیگه
از چه لحاظ ؟
نه این سی هفتاد ک شایعه بوده. تاثیر قطعی هم که بشه من نهایی زیر نوزده نداشتم کافیه؟از لحاظ اینکه هم تشریحیه..هم تاثیر معدل قطعیه..هممیگن میخوان فقط ۳۰ درصده دانشگاه رو بدن به نظام قدیم و ۷۰ جدید...و اینکه اصلا معلوم نیست چجوریه:/
من تا حالا نشنیدم بگن تاثیر معدل قطعیه ...چیزی گفتن مگه تا حالا ؟از لحاظ اینکه هم تشریحیه..هم تاثیر معدل قطعیه..هممیگن میخوان فقط ۳۰ درصده دانشگاه رو بدن به نظام قدیم و ۷۰ جدید...و اینکه اصلا معلوم نیست چجوریه:/
همه ی اینا رو گفتن محتمله اتفاق بیفته..یعنی باید تایید بشه تو مجلس و اینا..ولی احتمال خیلی زیاد تایید میشه چون هر چی میگن تایید میشه..من تا حالا نشنیدم بگن تاثیر معدل قطعیه ...چیزی گفتن مگه تا حالا ؟
مصاحبه توکلی رو نخوندین؟من تا حالا نشنیدم بگن تاثیر معدل قطعیه ...چیزی گفتن مگه تا حالا ؟
نه بابا امسال هم میگفتن قطعی!همه ی اینا رو گفتن محتمله اتفاق بیفته..یعنی باید تایید بشه تو مجلس و اینا..ولی احتمال خیلی زیاد تایید میشه چون هر چی میگن تایید میشه..
بیا شولوغ کنیم پستامونو پاک کنناگه قراره شب نشینی بزارن امشب بزارن![]()
عههه فک میکردم سال دیگ کنکور داشته باشیمن خستمه :-!
اره اره xD
علوم کامپیوتر بود فک کنمیحتمل داداشمو میگی چون زمان شما تهران قبول شدمنم ریاضیم
))
رتبه های برتر کانون دعوتمون کرده بودن از اونجا یادمه...میگن که شبیهیم من نمدونم :-!
توعم بیابجنوردیا بکشین کنار
بیب بیب
.
کیکش خوشمزه بود؟
کاکائو داشت؟این خیلی مهمه