|تا
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 96
H@midZdl@ برای عربی من تا به حال ندیدم خواندن متن کتاب در اولویت کسی باشه . معمولا در بهترین حالت بچه ها لغات ته کتاب رو ی زمانی میذارن و مطالعه می کنن که اونم برای قسمت های ترجمه جزو الزامات می تونه باشه ولی بشدت ناکافی . بعد از اون باید بنشینی تا ی زمان خوبی فقط ترجمه و مفهوم و اینا بزنی تا قلقش دست بیاد خیلیا اعتقاد دارن این نمره بیار ترینه و با توجه به تعداد سوالاتی که ازش طرح میشه که حدودا سی درصد سوالاست خوب خوندنش بسیار مهمه
برای قواعد هم من نظرم مطالعه دقیق درسنامه و حل کردن اکتیو سوالاست یعنی رو گزینه های دیگه فکر و تحلیلش بکنی معمولا پاسخ نامه ها کامنت روی گزینه های دیگه هم دارن و اگه به بن بست رسیدی بپرسی . حقیقتا من بخاطر کمبود وقتم عربی نخوندم تقریباً فقط ماه آخر با تحليل سوالات كنكور به درصد پنجاه در كنكور رسيدم بنابراين شايد راهكارهاي بهتري وجود داشته باشه ولي از نظر من مطالعه اكتيو بهترين نتيجه رو در عربي ميده …
برای قواعد هم من نظرم مطالعه دقیق درسنامه و حل کردن اکتیو سوالاست یعنی رو گزینه های دیگه فکر و تحلیلش بکنی معمولا پاسخ نامه ها کامنت روی گزینه های دیگه هم دارن و اگه به بن بست رسیدی بپرسی . حقیقتا من بخاطر کمبود وقتم عربی نخوندم تقریباً فقط ماه آخر با تحليل سوالات كنكور به درصد پنجاه در كنكور رسيدم بنابراين شايد راهكارهاي بهتري وجود داشته باشه ولي از نظر من مطالعه اكتيو بهترين نتيجه رو در عربي ميده …
آخرین ویرایش: