• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پادکست گوش بدیم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    پادکست
پادکست مویه
درباره مجازات اعدام و اینکه چرا باید لغو شه
هر اپیزودش هم زیر نیم ساعته تقریبا و کلا ۱۲ تا اپیزود منتشر شده ازش

screenshot_20230209_125334_spotify_yfd4.jpg

من به شخصه خیلی پادکست گوش میدم. معمولاً انگلیسی
حدود یک ماهه این پادکست رو یافتم و خیلی خیلی مفید و جذابه

لینک Spotify
لینک Castbox

پادکست رخ
درباره زندگی افراد بزرگ و کلا تاریخیه

• لایک
امتیازات: melab
اگه انگلیسی خوندن رو تازه شروع کردین All Ears English Podcast میتونه خیلی کمکتون کنه. امریکن هست، اپیزودهاش حدود بیست دقیقهست و تعداش هم زیاده (حدود 2500 تا). لینک کست‌باکس
اگه سطح زبانتون بهتره و حوصله اپیزود‌های یکساعت دوساعتی رو دارین Luke's ENGLISH Podcast میتونه جالب باشه این یکی بریتیش هست. لینک کست‌باکس

سلام دوستان
لطفا اگه پادکست با موضوع مغز، نوروساینس و موضوعات مرتبط میشنشاسید به من معرفی کنید. ممنون

سلام
پادکست بیس‌کمپ هم خیلی جالب هست. تو هر اپیزودش یه داستان و روایت کوهی رو تعریف میکنه. بیشتر شبیه مستند صوتیه و اطلاعاتش خیلی دقیقه. در کل هم سرگرم میشید و هم ممکنه آدرنالیتون بره بالا!
برای من که به‌خاطر مشغله‌هام از کوه دور افتادم خیلی جذاب بود.
آره خلاصه. اینم لینک کست باکسش: https://castbox.fm/channel/بیس‌کمپ-id5324273

من الان دارم قسمت های معرفی و خلاصه کتاب انقلاب نوشته آرنت رو از پادکست اپیتومی بوکس گوش میدم....
ترکیبی از فلسفه، تاریخ، ادبیات این پادکست که میاد کتاب های توی این حوزه هارو خلاصه میکنه.
اگه کست باکس در دسترس نیست توی اپلیکیشن نوار بدون اشتراک هم میتونید گوش بدین

این دوتا اپیزود از هلی تاک راجع به تاب آوری احساسیه، گوش دادنش تو این وضعیت شاید کمک کننده باشه
اپیزود اول
اپیزود دوم

می‌خواستم "صبح جمعه با نشاط" رو معرفی کنم؛
واقعاً واسه صبحِ روزِ جمعه درست شده. صحبت‌هاش خیلی صمیمانه‌ان و حدوداً نیم‌ساعته هر قسمتش. منظورم اینه که خیلی هم طولانی نیست که آدم وسطش خسته بشه. چون من خسته می‌شم عموماً از چیزهای خیلی طولانی .-. اسم صاحابشم امیرپارسا نشاطه (فکر کن؛ فامیلِ طرف نشاطه.)
اینجا لینک کست‌باکسشه؛
اینجا لینک چنل تلگرامشه؛

امیدوارم جمعهٔ آتی رو با نشاط شروع کنید *--*
امیرپارسا نشاط قبل از اعتراضات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه دستگیر شد و آخرین باری که از طریق کاوه راد، وکیلش، خبری دستم اومد این بود که در زندان بزرگ تهران بازداشته، حال عمومیش خوبه، پیج اینستاگرامش بسته شده و حتی به قرار وثیقه هم اجازه نمی‌دن که آزاد بشه. بعد از مدتی هم گفتن که دیگه هیچ اطلاع‌رسانی از وضعیت و حالش انجام نخواهد شد.
---
رفع اسپم:
نازنین داستایفسکی رو با صدای تایماز رضوانی گوش بدید. دوست‌داشتنی، سبک و غم‌انگیزه.
طاقچه.

سلام
اگه پادکست خوب و ذهن درگیر کن با موضوع روانشناسی میشناسید که ارزش شنیدن داره معرفی کنید. پیشاپیش ممنون

سلام
اگه پادکست خوب و ذهن درگیر کن با موضوع روانشناسی میشناسید که ارزش شنیدن داره معرفی کنید. پیشاپیش ممنون
سلام
پادکست مبل قرمز
البته نمیدونم با این وضعیت اینترنت میشه بهش گوش داد یا نه

سلام
پادکست رواق که موضوعش روانشناسی اگزیستانسیاله.
درس‌گفتارای آذرخش مکری هم خیلی مفیده.

پادکست رواق که موضوعش روانشناسی اگزیستانسیاله.
درس‌گفتارای آذرخش مکری هم خیلی مفیده.
مرسی‌ ، رواق رو پریشبا وصل بودم تو کست باکس پیدا نکردم . از اینا آرشیو دیگه ای که الان قابل دسترسی باشه موجوده ؟

بی پلاس رو کسی میدونه الانا از کجا میتونم گوش بدم؟

Back
بالا