- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ دبیرستان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
- مدال المپیاد
- نداشته بید
- دانشگاه
- محقق
- رشته دانشگاه
- فیزیک
Cysphoعاقا یکی بیاد جواب ایشونو بده
البته نمیدونم دختره یا پسر
Cysphoعاقا یکی بیاد جواب ایشونو بده

واسه صبحونه و نهار خوردن ...دلت واسه چی تنگ شده؟
(نمیدونم؛ ولی شاید بغل کردنش هم برام کافی باشه)

واسه دختر کوچولوی بااستعدادی که پر از اعتماد به نفس بود، روپاهای عمو مینشست و براش شعر میخوند، و بزرگترین دغدغهش این بود که رو جوراب شلواری سفیدش شکلات ریخته کثیف شدهدلت واسه چی تنگ شده؟
(نمیدونم؛ ولی شاید بغل کردنش هم برام کافی باشه)
آزمون ورودی جدا واسه هر دانشگاه که خود دانشگاه برگزار کنه ! ولی چون اینجا ایرانه تقلب میشه سوالا لو میره !واسه دختر کوچولوی بااستعدادی که پر از اعتماد به نفس بود، روپاهای عمو مینشست و براش شعر میخوند، و بزرگترین دغدغهش این بود که رو جوراب شلواری سفیدش شکلات ریخته کثیف شده
سوال: به نظرت اگه کنکور حذف بشه باید چی جایگزینش بشه؟
به مقصد هاگوارتزواسه صبحونه و نهار خوردن ...
اگه یه بلیط سفر داشتین دوست داستین به مقصد کجا باشه ؟؟
سوال تکراری، برمیگشتم به اول سال تحصیلی، یه چیزی رو باید تغییر بدم ک میتونه سرنوشتمو عوض کنهاگه بتونی زمان رو عقب یا جلو ببری به چه زمانی میری و چرا؟
خب دلم یه کشوری مثل کانادا یا آمریکا میخواد، که راحتتر زندگی کنم، انقدر دغدغه نداشته باشمبه مقصد هاگوارتز
سوال تکراری، برمیگشتم به اول سال تحصیلی، یه چیزی رو باید تغییر بدم ک میتونه سرنوشتمو عوض کنه
سوال: بین کشورهای دنیا کدومو برای زندگی میخوای؟چرا؟

ساکت میشم و اصلا هیچی نمیگم و پامیشم میرم یه جایی که ازش دور باشم؛ احتمالا هم میرم والیبال بازی میکنم؛ ولی خوب بدتر طرف مقابلم هم عصبی میشه:/خب دلم یه کشوری مثل کانادا یا آمریکا میخواد، که راحتتر زندگی کنم، انقدر دغدغه نداشته باشم
ولی منطقم چیز دیگهای میگه
سوال: وقتی به شدت عصبانی میشی چیکار میکنی؟
جیغ بی صدا میکشم...خب دلم یه کشوری مثل کانادا یا آمریکا میخواد، که راحتتر زندگی کنم، انقدر دغدغه نداشته باشم
ولی منطقم چیز دیگهای میگه
سوال: وقتی به شدت عصبانی میشی چیکار میکنی؟

@parsa_2002 و امثالش روجیغ بی صدا میکشم...
آهنگ گوش میدم و راه میرم
اگه میتونستین یه نفرو سر به نیست کنین اون یه نفر کی بود ؟؟؟ (شخصا اقای چمن و خانوم درسته)
فقط یه نفر؟جیغ بی صدا میکشم...
آهنگ گوش میدم و راه میرم
امکان زدن طرف یا حرف نیش دار زدن هم هست
اگه میتونستین یه نفرو سر به نیست کنین اون یه نفر کی بود ؟؟؟ (شخصا اقای چمن و خانوم درسته)

سوالتون میتونه موضوع یه تاپیک جدا باشه(منظورم اینه جای بحث داره).فقط یه نفر؟
من دلم میخواد یه گروه رو باهم سربهنیست کنم
مثل یه باندن
یا یه جور مافیا
مطمئنم سربهنیستشدنشون به نفع آینده این مملکته
پ.ن: از ذکر نام معذوریم:/
سوال: چند روز پیش تو اواتار یکی از بچههای سایت دیدم نوشته بود: بهترین راه برای پیشبینی سرنوشتت اینه که خودت خلقش کنی
نظرتون درمورد سرنوشت چیه؟ اصلا اعتقادی بهش دارین؟ ندارین؟
خواهران غریب (شایدم قریب)سوالتون میتونه موضوع یه تاپیک جدا باشه(منظورم اینه جای بحث داره).
خیر ولی به بد شانسی اعتقاد دارم
فیلم مورد علاقه؟

خواهران غریب (شایدم قریب)
چه کاری رو از همه بهتر بلدی؟

یه بچه کنجشگ افتاده بود تو حیاطمون،پشت ناودون قایم شده بود...تمرکز کردن روی کاری که دارم انجام میدم : D
و کلا هر بحثی من باب تمرکز
عذاب وجدان آور ترین کاری که انجام دادی ؟![]()

بله سنتور میزنمیه بچه کنجشگ افتاده بود تو حیاطمون،پشت ناودون قایم شده بود...
مامانش اومده بود دنبالش زدم به ناودون بیاد بیرون مامانش ببرتش ناودون حرکت کرد سر بچه گنجشکه بین ناودون و دیوار موند،مُرد
ساز بلدی بزنی؟

نهپیتزا D:
اگر برای شما لوازم و وسایل مورد نیاز برای نابود کردن جایی فراهم می شد و باهاش می تونستید یک مکانی رو یا حتی انسانی رو از بین ببرید آیا این کار رو انجام می دادید؟چرا؟به نظرتون شما حق از بین بردن اون فرد یا اون مکان رو دارید؟چی باعث شده همچین فکری بکنید؟

اینکه بچه نباشمآره یه بار خیلی اعصابم خورد شده بود سرمو دوبار کوبیدم به دیوار!
کلا مغزم جا به جا شد!
+هدفتون از بزرگ شدن چیه؟