Sana.Ma
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
اره
به عشق و عاشقی (!) اعتقاد داری؟
نمیدونم اعتقاد داشتن رو چی تعریف میکنید.
همین سوال~

اره
پ:نه این عشقای الکی،عشقی که دوطرفه باشه،همه جوره قبولت داشته باشه و قبولش داشته باشی،تا آخرش به پات وایسه و باهات بمونه و توهم متقابلا همینطور،پاک باشه و آرامش رو توش بدست بیاری،این خیلی مهمهاره
خوشبختی از نظر هر کس یه تعریفی دارهخوشبخت ترین حالتت چطوریه
شرح بده

بایکی باشم که هردو همو دوست داشته باشیم، بگیم،بخندیم،حرف بزنیم...به آرزو هام رسیده باشم...آرامش داشته باشم...خوشبخت ترین حالتت چطوریه
شرح بده
عزیز ترینی وجود نداره چون نمیتونم بین چند نفر که به یه اندازه دپسشون دارم یکیو انتخاب کنمعزیز ترین شخص زندگیت نسبتش باهات چیه و اگ بمیره چیکار میکنی
(در مورد شوهر / زن اینده ت حرف نمیزنم مزدوج من -_- حالُ بچسب)
پ:خب خانواده مه،که البته خدا نکنه چیزیشون بشه،ولی نابود میشم قطعا...مرده متحرک تا وقتی کاملا بمیرمعزیز ترین شخص زندگیت نسبتش باهات چیه و اگ بمیره چیکار میکنی
(در مورد شوهر / زن اینده ت حرف نمیزنم مزدوج من -_- حالُ بچسب)

samsung galaxy s8مدل و مشخصات کامل گوشی،لپتاپ و... که باش میای سایت
بستگی داره استفاده ت چی باشهولی کلاهر چی بالاتر،بهتر دیگه:-)جان اسنو
کدوم مارک گوشی رو می پسندی ؟
اینجا یادتونه : ))جان اسنو
کدوم مارک گوشی رو می پسندی ؟

شروع کنم تار یاد بگیرم که هنوز نشدهباشگاه رفتن
دوست داشتی تابستون چیکار کنی که نکردی؟

داستانی که تو ذهنمه بنویسمباشگاه رفتن
دوست داشتی تابستون چیکار کنی که نکردی؟
)
اینکه زندگی کنم و ازش لذت ببرممهم ترین هدفت از زندگی :

میرم زل میزنم تو صورت پدر و مادر و خواهر و برادرم :)اینکه زندگی کنم و ازش لذت ببرم
اگه امروز آخرین روز زندگیت باشه چیکار می کنی؟

می گن اینکه دوست داشته باشی جای یه نفر دیگه باشی توهین به شخص خودته پس دوست داشتم جای خودم بودم منتها زمان بچگیم اون موقع که یه دختر بچه 5ساله بودم و بزرگترین غمم این بود که نقاشیام خوب نمی شن(اون موقع نقاشیام را با استاد داوینچی مقایسه می کردم)میرم زل میزنم تو صورت پدر و مادر و خواهر و برادرم :)
دوست داشتی جای کی بودی؟ چرا؟

خب تو سن ۸۰ سالگی و تو تخت خوابم :)می گن اینکه دوست داشته باشی جای یه نفر دیگه باشی توهین به شخص خودته پس دوست داشتم جای خودم بودم منتها زمان بچگیم اون موقع که یه دختر بچه 5ساله بودم و بزرگترین غمم این بود که نقاشیام خوب نمی شن(اون موقع نقاشیام را با استاد داوینچی مقایسه می کردم)
اگه خودت تعیین می کردی کجا و کی بمیری کجاو کی را انتخاب می کردی؟