• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شیطنت ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hidden
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

نظر شما راجع به گول زدن چیه؟

• انجام دادم.بد نیست.

رای‌ها: 52 73.2%
  • انجام ندادم.بد نیست.

رای‌ها: 4 5.6%
  • انجام دادم.بده.

رای‌ها: 9 12.7%
  • انجام ندادم.بده.

رای‌ها: 6 8.5%

• رای‌دهندگان
    71
  • Poll closed .

hidden

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطان شهیدان
شهر
کرج
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
دارو
روش اول: موارد مورد نياز:ادامس هم رنگ با صندلی به اندازه ی کافی جويده وتفی شده يه روز ار خوابتون می زنيد زودتر از همه وارد کلاس ميشين و اونو به صندلی معلم عزيزتون می چسبونيد بعد سريع از کلاس خارج و در درو بعد با بقيه ی بچه ها وارد کلاس می شويد و مظلومانه سر جايتان می نشينيد سعی کنيد اون روز تا اخر کلاس قيافه ی خود را حفظ کنيد <البته در مراحل پيشرفته پونز وامثال ان جايگزين ادامس می شود>

روش دوم :موارد مورد نياز:يه عدد سوييچ با کليد های نوک تيز وقتی کوچه ای که ماشين معلمتون<ترجيحا رياضی>توش بود خلوت بود وارد عمل می شيد مسير و کج می کنيد سعی کنيد از همون مسير به خونه بريد تا کسی مشکوک نشه حالا حتی اگر راتون طولانی ميشه در حال عبور بارارامش هر چه تمام تر يه خط سراسری خوشگل روی ماشين می کشيد و به راهتون ادامه بديد حداقل تا اخر کوچه يا خيابون.

روش سوم.روز معلم برای معلم کچلتون سشوار کادويی بگيريد و مجبورش کنيد که اونو جلوی بقيه معلم ها باز کنه(البته برس هم روش بدی نيست ولی تاثير سشوار بيشتره)

روش چهارم.تو کلاس قبل از اومدن بچه ها جلوی ميز معلم روغن بريزيد ..

روش پنجم.قسمت پشتی ماشين معلم فيزيکتون بنويسيد کپن اب ازاد شد (با رنگ) طوری که وقتی سوار ماشين ميشه متوجه نشه ولی تو خيابان خيلی با حال خواهد شد

روش ششم.تو سماور معلم ها تو ابدار خونه مايع ظرفشويی بريزيد

روش هفتم.از معلم فيزيکتون همواره اخرين سوال های المپياد رو جلوی باقی بچه ها بپرسين يادتون باشه جوابشو داشته باشين تا بتونيد کاملا ضايع اش کنيد ولی اين کار کاملا محتاطانه و چاپلوسانه به نظر بياد

روش هشتم.سر کلاس معلم از اول تا اخر کلاس بهش خيره بشيد خيلی حواسش زود پرت ميشه

یه سری چیزایه دیگه هم هست که تجربیات خودمه
( امیدوارم معلمان شهید سلطانی تو این فروم عضو نباشن یا حداقل اینو نبینن )

×محدثه:موضوع ترکیب شده با شیطنت ها اینا واسه اذیت کردن معلماس الان.

پاسخ : شیطنت ها

.در کلاس را نيم لا بگذاريد و بالای ان سطل پلاستيکی پر از اب قرار بديد به محض ورود معلم سطل اب روی سرش چپه خواهد شد

۲.صندلی معلم رو رنگ بزنيد (نمی دونين چقدر خوشحال ميشه وقتی سورپرايز بشه)

۳.وقتی پای تخته چيزی رو مينويسه از اول تا اخر شکايت کنيد که خط خوانا نيست ولی مواظب باشيد طبيعی جلوه کنه

۴.هميشه در قسمت های مهم درس سوالاتی بپرسيد که معلمتان مجبور شود درس را از اول توضيح دهد

۵.با پرسيدن سوالات پشت سر هم معلمتان را گيج کنيد

۶.خميازه پشت سر هم هيچ وقت يادتون نره

۷.تو ليوان چای معلمتان پودر گچ بريزيد

۸.اگر معلم تازه واردی داريد جلسه ی اول تا اقدام به حرف زدن می کنه دسته جمعی با هم حرف بزنيد و ورودشو خوش امد بگيد ..توجه داشته باشید که اشکالاتونو يادتون نره همون جلسه اول بپرسيد

۹.همواره ليست بزرگی از اشکالاتتون رو روی ورق يادداشت و در مواقع قبل از امتحان بپرسيد مخصوصا وقتی معلمتون برای گرفتن امتحان عجله داره(من هميشه ۲ ورق بزرگ از هر درسی اشکال همراه خودم دارم)

10- زمانی که معلم یک شوخی کوچیک با یکی میکنه و همه بچه ها که میخندند شما با صدای بلند و قهقهه خفن بزنید و تا 4-5 دقیقه خندتون رو قطع نکنید!

اینا هم خوبه :

بعضی وقتا باید با بچه ها هماهنگ بود

مثلا همه سر کلاس بینیتونو بالا بکشید ...

یا هی پست سر هم صدای خودکارارو درآرید

پوست نارنگی هم به بچه ها پرتاب کنید

دبیر معارف که میاد تو صلوات بفرستید ( شعار های دیگه : مرگ بر آمریکا - انرژی هسته ای و ...)

شمام اگه چیزی دارید بنویسی

البته این کارها ملایم تره

1)هر معلمی یه تکه کلامی داره یا بعضی حرفارو خاص تلفظ میکنه اونو پیدا کنین همه از اون استفاده کنین حتمن امتحان کنین

هر هفته یه سوژه داشته باشین از معلم بپرسین آقا/خانم شنیدیم موبایل تازه خریدین یه موبایل مدل بالا بگید
بگید نمی خاین نشون بدین؟

شمارشو پیدا کنین با ایرانسل بهش زنگ بزنین

ازش برای کلاس خصوصی وقت بخاین ولی نرین

هر حرفی که میزنه برداشت منفی داشته باشین

معذرت میخوام اگه خیلی زاغارتن
خب من خیلی معلمارو اذیت نمی کنم
بچه مثبتم ;D 8)

آره
ما با معلم شیمی این کارارو میکنیم . معلممون تیکش اینه : شما درس جلسه قبلو بایه بله بایه باشی ( باید بلد باید باشی ) ;D;D

همگی بچه ها با هم صدای ماشین در بیارید ( ممم اااا مممم ;D )) معلم حرسش در میاد

این کارم من سال سوم می کردم آخرش لو رفت ;D ;D
البته الان هم سر کلاس آهنگ الهه ناز رو کار می کنم ;)

موارد مورد نياز:ادامس هم رنگ با صندلی به اندازه ی کافی جويده وتفی شده يه روز ار خوابتون می زنيد زودتر از همه وارد کلاس ميشين و اونو به صندلی معلم عزيزتون می چسبونيد بعد سريع از کلاس خارج و در درو بعد با بقيه ی بچه ها وارد کلاس می شويد و مظلومانه سر جايتان می نشينيد سعی کنيد اون روز تا اخر کلاس قيافه ی خود را حفظ کنيد <البته در مراحل پيشرفته پونز وامثال ان جايگزين ادامس می شود>

آقا این کار رو انجام ندید! بچه های اون کلاس انجام دادند، بدبخت شدند ...

به نقل از hidden :
روش اول: موارد مورد نياز:ادامس هم رنگ با صندلی به اندازه ی کافی جويده وتفی شده يه روز ار خوابتون می زنيد زودتر از همه وارد کلاس ميشين و اونو به صندلی معلم عزيزتون می چسبونيد بعد سريع از کلاس خارج و در درو بعد با بقيه ی بچه ها وارد کلاس می شويد و مظلومانه سر جايتان می نشينيد سعی کنيد اون روز تا اخر کلاس قيافه ی خود را حفظ کنيد <البته در مراحل پيشرفته پونز وامثال ان جايگزين ادامس می شود>

روش دوم :موارد مورد نياز:يه عدد سوييچ با کليد های نوک تيز وقتی کوچه ای که ماشين معلمتون<ترجيحا رياضی>توش بود خلوت بود وارد عمل می شيد مسير و کج می کنيد سعی کنيد از همون مسير به خونه بريد تا کسی مشکوک نشه حالا حتی اگر راتون طولانی ميشه در حال عبور بارارامش هر چه تمام تر يه خط سراسری خوشگل روی ماشين می کشيد و به راهتون ادامه بديد حداقل تا اخر کوچه يا خيابون.

روش سوم.روز معلم برای معلم کچلتون سشوار کادويی بگيريد و مجبورش کنيد که اونو جلوی بقيه معلم ها باز کنه(البته برس هم روش بدی نيست ولی تاثير سشوار بيشتره)

روش چهارم.تو کلاس قبل از اومدن بچه ها جلوی ميز معلم روغن بريزيد ..

روش پنجم.قسمت پشتی ماشين معلم فيزيکتون بنويسيد کپن اب ازاد شد (با رنگ) طوری که وقتی سوار ماشين ميشه متوجه نشه ولی تو خيابان خيلی با حال خواهد شد

روش ششم.تو سماور معلم ها تو ابدار خونه مايع ظرفشويی بريزيد

روش هفتم.از معلم فيزيکتون همواره اخرين سوال های المپياد رو جلوی باقی بچه ها بپرسين يادتون باشه جوابشو داشته باشين تا بتونيد کاملا ضايع اش کنيد ولی اين کار کاملا محتاطانه و چاپلوسانه به نظر بياد

روش هشتم.سر کلاس معلم از اول تا اخر کلاس بهش خيره بشيد خيلی حواسش زود پرت ميشه

من که گفتم اینا خفنن ولی خیلی عملی نیستن عاقبت خوبی هم ندارن :'(

اگه ساعتها تنظيم باشن،
سر ساعت معين پاشين سرود بخونين!!
سوت بزنين!!
انقدر تاثير داره كه...!!

من که متوجه نشدم :D :D :D :D :D ;D

Back
بالا