• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خواهش میکنم کمک کنید.

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Invoker
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
1)یکی از فامیل های دور ما که ثروتمند و کارخونه دار بودند به امید قبول شدن در رشته پزشکی پس از 4 سال(ایشون دو بار کنکور دادند موفق نشدند و دو سال رفتن خدمت سربازی) بعد تصمیم گرفتند با سفارت روسیه مشورت کردند در بهمن ماه کنکور روسیه رو در سفارت روسیه داد خیلی هم خوب داده بود و دانشگاه لومونوف مسکو انتخاب کردند! پول دانشگاه خیلی گرون بود! نزدیک 450،000روبل! نزدیک60 ملیون تومن ترمی!
خوب علاوه بر اون جالبترش اینکه ایشون میگفتن در این دانشگاه برخلاف دانشگاه های دیگه روسیه همیشه جای خالی پیدا میشه! چون خود روس ها میترسند این دانشگاه رو انتخاب کنن! و ایشون از این موضوع بی خبر بودند!
رفتن تحصیل و اونقدر اونا عقده ای و سخت گیر بودند و در ضمن بخاطر سود خودشون (چون هر بار مشروط شدن باید دوباره ترم رو میخوندن و 60 ملیون دیگه به حساب دانشگاه واریز کنن!) آخر پس از 13 سال درس خوندن دکتری عمومی خودشون رو از دانشگاه لومونوف گرفتند!
گفتم چرا فوق تخصص رو هم تو اون دانشگاه نمیخونید گفت بکشن هم نمیرم اون دانشگاه! در ایران درس خوندن خیلی آسون تره! آخرش پس از گذروندن دوره پزشکی دانشگاه تبریز تونست همون سال از دانشگاه تبریز از فوق تخصص در اومد اینجا ادامه تحصیل داد!
*فک نکن خارج درس خوندن آسون تره! اصلا اینجوری نیست! فقط از دور صداش خوش میاد!
*فکر خارج درس خوندن رو هم از سرت بیرون کن! به خاطر خودت میگم!
*دوم اینکه تو دلیل موجهی برای قبول نشدنت داشتی و خوشبختانه هم دختری!
شاید هرکس جای تو بود بهتر از رتبه تو رو نمیاورد!
*هدف خودت رو مشخص کن و براش با مشاور کارکشته نقشه بکش! برای قبول شدن درس بخون نه برای نجات از مرگ!
*قدم های خودتو محکم بردار! بگو باید به هر قیمتی قبول بشم! حتی به قیمت کشتن 50هزار نفر از منطقه 3!
نه این که واقعا آدم بکشی :D منظورم این بود که هر کاری از دستت بر میاد رو انجام بده!
*کنکور اولین شکستت نبوده و اولین پیروزیت هم نخواهد بود! مطمئن باش!
سعی کن غیر از این مورد دلیل های دخیل در شکستت رو پیدا کنی و غیرفعال کنی و نقاط قوتت رو پیدا کنی و سرمایه گذاری کنی!
*سعی کن دلیل موفقیت افراد موفق رو پیدا کنی و سعی کنی برخی شرایط و ویژگی های افراد موفق رو در خودت ایجاد کنی تا اونجا که تونستی! نه همشو! چون تو قرار نیست کسی دیگری جز خودت بشی! خودت رو باور داشته باش!
در ضمن این تاپیک پیگردی قانونی داره!
مدیر ممکنه حذفش کنه! چون موضوعش کمک کنید مخالف قانون انجمن هست!

1)یکی از فامیل های دور ما که ثروتمند و کارخونه دار بودند به امید قبول شدن در رشته پزشکی پس از 4 سال(ایشون دو بار کنکور دادند موفق نشدند و دو سال رفتن خدمت سربازی) بعد تصمیم گرفتند با سفارت روسیه مشورت کردند در بهمن ماه کنکور روسیه رو در سفارت روسیه داد خیلی هم خوب داده بود و دانشگاه لومونوف مسکو انتخاب کردند! پول دانشگاه خیلی گرون بود! نزدیک 450،000روبل! نزدیک60 ملیون تومن ترمی!
خوب علاوه بر اون جالبترش اینکه ایشون میگفتن در این دانشگاه برخلاف دانشگاه های دیگه روسیه همیشه جای خالی پیدا میشه! چون خود روس ها میترسند این دانشگاه رو انتخاب کنن! و ایشون از این موضوع بی خبر بودند!
رفتن تحصیل و اونقدر اونا عقده ای و سخت گیر بودند و در ضمن بخاطر سود خودشون (چون هر بار مشروط شدن باید دوباره ترم رو میخوندن و 60 ملیون دیگه به حساب دانشگاه واریز کنن!) آخر پس از 13 سال درس خوندن دکتری عمومی خودشون رو از دانشگاه لومونوف گرفتند!
گفتم چرا فوق تخصص رو هم تو اون دانشگاه نمیخونید گفت بکشن هم نمیرم اون دانشگاه! در ایران درس خوندن خیلی آسون تره! آخرش پس از گذروندن دوره پزشکی دانشگاه تبریز تونست همون سال از دانشگاه تبریز از فوق تخصص در اومد اینجا ادامه تحصیل داد!
*هدف خودت رو مشخص کن و براش با مشاور کارکشته نقشه بکش! برای قبول شدن درس بخون نه برای نجات از مرگ!
*قدم های خودتو محکم بردار! بگو باید به هر قیمتی قبول بشم! حتی به قیمت کشتن 50هزار نفر از منطقه 3!
نه این که واقعا آدم بکشی :D منظورم این بود که هر کاری از دستت بر میاد رو انجام بده!
سعی کن غیر از این مورد دلیل های دخیل در شکستت رو پیدا کنی و غیرفعال کنی و نقاط قوتت رو پیدا کنی و سرمایه گذاری کنی!
*سعی کن دلیل موفقیت افراد موفق رو پیدا کنی و سعی کنی برخی شرایط و ویژگی های افراد موفق رو در خودت ایجاد کنی تا اونجا که تونستی! نه همشو! چون تو قرار نیست کسی دیگری جز خودت بشی! خودت رو باور داشته باش!

برادر خیلی خیلی خیلی لطف کردی ولی من پسرم،اما معاف شدم.

Invoker اسم یکی از هیروهای بازی دوتا هست.

سپاس مجدد

خوب من شما رو با invoder اشتباه گرفتم!
به هر حال باز هم میگم اون کسی که 98% از مسیر رو رفته موفق نیست!
اون کسی که کار رو تموم کرده موفق هست!
براتون برای آخرین کنکور 97 آرزوی موفقیت دارم تا ضربه نهایی رو امسال بتونید بزنید!

بچه ها منم دارم زیاد میخونم ولی چون قبلا ریاضی خوندم و سه سال دانشگاه اکثر درسا یادم رفته عربی صفر زبانو را افتادم کلا سرعت محاسبه‌م خیلی اومده پایین از بس با ماشین حساب بودیم شیمی میزنم ناامید میشم اصن نمیدونم چیکار کنم یک نفر انسان کرا یاری کند

سال پیش منم دقیقن مثل تو بودم.فقط برای قبولی تو مدرسه خوندم.وآزمونای یوس رو کار میکردم همش...
آخر سر هم بابام نفرستادتم ترکیه..
کشوری مثل باکو وترکیه هم خیلی کمه هزینه هاش..یحتمل بخاطر دختر بودنت نفرستادنت..برای من که اینطوری بود...الکی پولو بهانه میکنن.
.
واینکه خیلی سخته رسیدن به هدفت.ولی غیر ممکن نیست..من بعد پیش دانشگاهی دو بار کنکور دادم....
سخت میشه جمعش کرد درسارو..پیش رو که نه مدرسه رفتم نه خودم خوندم و دوم وسوم رو که یکی دو سال از روش رد میشد رو تقریبن فراموش کرده بودم...
.
سه سالو باید تو یه سال جمع میکردم واز اول میخوندم...
.
فقط باید تلاش کنی.فقط باید بخونی.

1)یکی از فامیل های دور ما که ثروتمند و کارخونه دار بودند به امید قبول شدن در رشته پزشکی پس از 4 سال(ایشون دو بار کنکور دادند موفق نشدند و دو سال رفتن خدمت سربازی) بعد تصمیم گرفتند با سفارت روسیه مشایردند در بهمن ماه کنکور روسیه رو در سفارت روسیه داد خیلی هم خوب داده بود و دانشگاه لومونوف مسکو انتخاب کردند! پول دانشگاه خیلی گرون بود! نزدیک 450،000روبل! نزدیک60 ملیون تومن ترمی!
اجازه دارم یکم حرفاتون رو اصلاح کنم؟
احتمالا اون فامیلتون یکم در دادن اطلاعات درست قصور کرده
روسیه یه دانشگاه لومونسف داره(نه لومونف)
که اولا بهترین دانشگاه روسیه س و چندین تا جایزه ی نوبل گرفتن فارغ التحصیلاش
دوم اینکه جزو دانشگاهای برتر جهانه تا چند سال پیش جز صد و پنجاه تا دانشگاه برتر بوده امسال هم اومده زیر صد، پس کاملا طبیعی عه که شدید ترین سخت گیری رو داشته باشه
۴۵۰ هزار روبل برای ترم نیست برای یک ساله که میشه در حدود ۲۷ ملیون
البته در حال حاضر هزینه ی اون دانشگاه ۶۰۰۰ دلار در ساله برای رشته ی پزشکی که میشه سالی حدود بیستو چهار ملیون
و برای یه ایرانی در حال تحصیل در روسیه هزینه ی تحصیل و خوابگاه و زندگی سالانه بین چهل تا پنجاه ملیون درمیاد
من حدس میزنم ایشون آدم خیلی خوش گذرونی بودن و بجای خوابگاه هم خونه اجاره کرده بودن که هزینه شون انقد رفته بالا
و برای سیزده سال طول کشیدن درسشون هم باید بگم ایشون علاوه بر درس نخون بودن دانشگاه اشتباهی رو برای تحصیل انتخاب کرده بوده

میتونست دانشگاه کازان یا رودن یا بااومان یا ده تا دانشگاه دیگه تحصیل کنه که در عین حال که از لومونسف آسون گیرترن، همه شون از سطح علمی بالایی برخوردارن(همه ی این دانشگاها رنکینگشون از دانشگاه تهران و بهشتی بالاتره)

کشور روسیه بخاطر اقتصاد ضعیفی که داره دانشجو های زیادی رو از سراسر جهان میگیره ولی هیچ دانشگاهی بخاطر سود خودش دانشجو ها رو نمیندازه، اگرهم سخت گیری ای هست بخاطر حفظ سطح علمی خود دانشگاهه

ولی کلا به lnvoker توصیه ش نمیکنم چون گفت زبان فوق العاده قوی ای داره
تو بعضی دانشگاهای روسیه امکان تحصیل ب زبان انگلیسی هم هست ولی شما برای ارتباط با بیمار مجبورید زبان روسی رو هم فول بشید که برای کسی که انگلیسی ش خوبه خیلی اذیت کننده میشه(همینطور برای کسی که اول روسی یاد گرفته و بعد بخواد انگلیسی یاد بگیره) بخاطر بعضی حروف مشابه و شبه مشابه با تلفظ کاملا متفاوت

آخرین ویرایش:
Back
بالا