نگران نباش اصلن تا کنکور اوکی میشی
دینی رو هر روز بذار دو تا درس بخون یا اگه سرعتت خوبه سه تا حتی . دینی خط ویژه گاج هم کتاب خوبیه البته ن برای درصد بالای دینی اگه درصد 80 90 میخوای همون کتاب رو بخونش باز با ارایه ها رو از هر حا ک نکاتشون میخوندی یا اگه زیاده هم لقمه خوبه هم گاج نکات و ایات هم همون خط ویژه .
تاریخ ادبیات لغت هم هر روز چند صفحه از کتاب کمک درسیتو بخون در حد 20 دقیقه نیم ساعت اینا . میتونی جواب بدی حتما یادت نمیره . 15 مین بذار لغت 15 مین تاریخ ادبیات (:
مشکل ساز نمیش نگران نباش .
روزای نزدیک ب ازمونها هم بذار و مرور کن .
من خودمم تسلطم مثل تو بود اما کنکور اینایی ک میگیو جواب دادم (:
متن زبان هر شب یکی حل کن . کنکورای سال قبل اوکیه اگرم مجموعه همشو میخوای از متن نترسم کتاب خوبیه . متن اسونه حیفه جواب ندی . بعدم ببین چرا نمیرسی کدوم درس وقتتو میگیره ؟ تو عمومی باید یا از این تکنیک قلم چی بری (بلدیش ک !؟ ) یا اگه نمیری برا خودت ی قاعده بذاری کلن . مثلن من خودم اول ادبیات و دینی رو میزدم ادبیات 20 دقیقه دینی 17 دقیقه بعد عربی زبانم 15 دقیقه هر کدوم بعد برمیگشتم سراغ اونایی ک کنارشون تیک زده بودم چون وقت گیر بودن برام یا دلایل دیگه اصن وقت کم نمیاوردم عمومی . حالا هر مبحثیش جدا باید کار کنی نقطه ضعفهاتو نقاط قوتتو پیدا کنی و روشون کار کنی تا سرعتت اوکی شه و درصدت هم بکشی بالا .
متن عربی هم میتونی شبی یکی متن حل کنی . اگه منبع نداری کتاب گاج متن عربی خوبه .
ارایه نشر الگو رو اگه کار نکردی اونو شروع کن هر شب 15 مین تست بزن اگه اونو کار کردی و مسلطی برو سراغ گاج موضوعی تستهای اونو بزن . بعد مثلن از ارایه های اسون تر شروع کن با اونها سعی کن اول رد گزینه کنی مثلن حس امیزی و اینا .
جایی مشکل داشتی باز بپرس

چیزایی ک ب ذهنم رسید ک لازم داری اینا بود