اینکه تو هر دو ستون 1 نوشته یعنی فقط تو یک نفر داوطلب اون دانشگاه بودی و نفر اول هم شدیتوی کارنامه سبز *3 چه فرقی با * داره؟
و اینکه اگه تو هردو ستون 1 نوشته شده باشه یعنی چی؟

کدوم سهمیه؟ سهمیه مناطق یا چیز دیگه؟چرا فیزیک شریف اینجوری شدع؟پارسال تا 700 800 میگرفتن الان من با کارنامه سبز قبول نمیشدم
اون 3* مثل اینکه برا اونایی که سهمیه داشتن...راهنما دارع دیگع اون بالا کارنامه سبز توضیح دادع
3* واسه سهمیه نیستا!! من سهمیه مناطق بودم و برام 3 زدهسهمیه ی شهدا وایثارگران و ...
کلا سهمیه ی غیر مناطقه

ژنتیک یزد،نه اخه چندتا از کسایی که همین رشته و دانشگاه قبول شدن رو هم میشناسماینکه تو هر دو ستون 1 نوشته یعنی فقط تو یک نفر داوطلب اون دانشگاه بودی و نفر اول هم شدی
برا چه رشته و دانشگاهی اینطوری شده برات؟

یعنی رشته ى دیگه ای هم بوده که میتونستم برم؟اخه عددای رتبه ى من کمتر یا مساوی آخرین نفر نبود4- مفهوم عدد 3 (سه) در قسمت نتيجه اولويت قبولي نشانگر آن است كه داوطلب با توجه به داشتن نمره در رشته محل انتخابي ، در سهميه مجاز ديگري به جز سهميه نهايي پذيرفته شده است.

تونستم ولیینی اینکه با رتبه و تراز شما در سهمیههای دیگه اعم از مناطق و ایثارگری پذیرفته شدن. ولی شما با سهمیه منطقه خودتون نتونستید.

مگه سهمیه نهایی رو فقط برا سهمیه دارا نزدن ؟چیزی که من گفتم عینا نقل قول از خود سنجشه.
این برداشت هم میشه از سنجش کرد که از مناطق دیگه هم با تراز شما پذیرفته شدن.
جملهش کژتایی داره-.-