سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
مثلا تصمیم می گیری سر یه کلاسی به هردلیلی نری وهمه مطالب تصمیم داری خودت بخونی بعد می بسنی دیگران هم همین تصمیم دارن ولی 3الی4تا یکی میرن سر کلاس چرا اون ها میرن سرکلاس ؟مثلا معلم گفته مستمرت صفره چی میشه؟

مثلا تصمیم می گیری سر یه کلاسی به هردلیلی نری وهمه مطالب تصمیم داری خودت بخونی بعد می بسنی دیگران هم همین تصمیم دارن ولی 3الی4تا یکی میرن سر کلاس چرا اون ها میرن سرکلاس ؟مثلا معلم گفته مستمرت صفره چی میشه؟
هر کی هر جور راحته عمل میکنه... من خودم المپیاد فیزیکی بودم سر کلاس فیزیک کنکور هم میومدم چون نکاتی که قرار بود با سه ساعت تست زدن دربیارم یارو میگفت. یه سری هم بودن هیچی بارشون نبود میگفتن یارو معلمه چرت و پرت میگه. یه سری هم بودن که واقعا بلد بودن ترجیح میدادن خودشون بخونن. خلاصه با بقیه کار نداشته باشید چیکار میکنن. کار خودتونو بکنید...

مدت هاست ترازم روی 5500 تا 5600 گیر کرده.
حس میکنم دارم درجا میزنم
میشه یکم راهنماییم کنید؟
مشکلت توی کدوم درساست ؟
به نظر من هدفتو مشخص و روی درسای اختصاصی که توی زیرگروه موردنظرت ضریب بالا دارن خوب تمرکز کن
عمومیات در چه حالن ؟

اقا اینجا کسی سنجش ثبت نام کرده؟

به عنوان مثال كلاس ما سه نفر كلاس نرفتن زيستو و ترجيح ميدن با معلم پيش برن!خب حالا چه دليلي داره كه نرن سركلاس؟!
اون معلم مذكور هم فقط مستمرو نگفت،ترمو هم گفت عشقي نمره ميدم اسمو ميبينم صفر يا ٢٠ ميذارم بعد شروع به تصحيح ميكنم!
از طرف ديگه هم چندتا از بچه قصد مهاجرت دارند بعد از كنكور و نياز به ريزنمرات سال آخر دارن!
در كل اينكه هركس مختاره هرطور راحت تره رفتار كنه و اينكه تو تصميم گرفتي كلاسيو نري دليل نميشه بقيه هم تابع تو باشند!تو بايد كاريو كني كه حس ميكني براي خودت بهتره!

من کاری به بقیه نداشتم می ترسیدم مسئله دیگه ای جز این ها باشه

پشت کنوری تجربی که که تابحال تو عمرش هندسرو درست نخونده و فقط برای پاس کردن میخونده تو مدرسه..الان چیکار کنه تو این بازه از سال و تو این وقت باقی مونده تا کنکور راجع بهش؟؟
هندسه بخونه؟؟نخونه؟
فقط فصل چهار هندسه و بخونه؟؟

پشت کنوری تجربی که که تابحال تو عمرش هندسرو درست نخونده و فقط برای پاس کردن میخونده تو مدرسه..الان چیکار کنه تو این بازه از سال و تو این وقت باقی مونده تا کنکور راجع بهش؟؟
هندسه بخونه؟؟نخونه؟

به نظرم کتاب خط ویژه ی گاج هم حجمش کمه ، هم خوب دسته بندی کرده. و خب به نظرم الان یکم زوده واسه کنار گذاشتن درس یا مبحثی.

سلام
اینکه ادم غلط زیاد میزنه و بی دقتی میکنه دلیلش چیه؟
و باید چیکار کنه؟
خیلی ممنون :)
سلام. سوالی که گفتید دلایل خیلی زیادی میتونه داشته باشه. ممکنه خوابتون قبل آزمون کم باشه و سر آزمون سوتی بدین تو سوالای ریاضی و فیزیک. ممکنه مبحثی رو خوب مسلط نشده باشید. مثلا تو درس دینی بین دو تا گزینه میمونید و هر چی فکر میکنید یادتون نمیاد و شانسی یکیو میزنید اشتباه میشه. یا تو ریاضی مثلا سوال دو بخش داره بخش اولو حل میکیند زمان هم گذاشتید بعد بخش بعدی رو بلد نیستید. و حیفتون میاد نزنید سوالو. یا مثلا ممکنه سوالاتو اشتباه میخونید. مثلا میگه کدوم آیه شما حدیث رو میزنید یا میگه چند مورد درست است شما غلط ها رو میزنید. تو شیمی شمارشی ها تسلط بالایی میخوان. دقت کنید تسلط با بلد بودن فرق داره. ممکنه سه تا شو بلد باشید و یکی رو ندونید بزنید همینطوری.
خلاصه دلایل زیاده. هر درسی کلی دلیل میتونه داشته باشه. برای بهتر شدن اگه غلط هاتون زیاد سعی کنید اونایی که شک دارید نزنید. و اینکه سوتی هاتون رو بنویسید یه جایی هی مرور کنید. مخصوصا تو درس ریاضی. و اینکه مسلط شید تو درسا:)
موفق باشید!

کسی هست از تراز آزمون های سنجش سر در بیاره؟ یعنی بدونه چی به چیه ، با چه ترازی میشه مثلا رشته خوب قبول شد و از این قبیل؟

کسی هست از تراز آزمون های سنجش سر در بیاره؟ یعنی بدونه چی به چیه ، با چه ترازی میشه مثلا رشته خوب قبول شد و از این قبیل؟
رشته به رشته فرق داره. در ضمن تعریف رشته خوب قبول شدن هم فرق داره. بالای ده هزار تو رشته ریاضی خوبه. ولی بازم رتبه تخمینی و اینا میده بهت.

هندسه بخونه؟؟نخونه؟
الان هندسه رو کنار گذاشتن کار اشتباهیه واقعا،اصلا کنار گذاشتن هر درسی تا قبل از عید اشتباهه کلی زمان مونده ک میشه با ی برنامه درست و تکرار و تمرین ب حد عالی امادگی رسید،خط ویژه گاج نمیدونم هنوزم چاپ میشه یا نه ولی حجمش خیلی کمه مطالبو خیلی خوب دسته بندی کرده و کامل میتونی هندسه رو ببندی بعدم برا خودت ی بازه تست انتخاب کن مثلا سی تا برای هر فصل و اون تعداد تستا از رو ی کتاب تست بزن.4 تا تست داره تو کنکور اگ بتونی دوتاشم بزنی حداقل 7 درصد اضافه میکنی ب ریاضیت^_^

رشته به رشته فرق داره. در ضمن تعریف رشته خوب قبول شدن هم فرق داره. بالای ده هزار تو رشته ریاضی خوبه. ولی بازم رتبه تخمینی و اینا میده بهت.
رشته تجربی ، نه منظور زیر 2000 منطقه 2

من باب حذف کردن دروس، دوستانی بودن که امسال شیمی رو نخوندن و یکی از سال ها رو حذف کردن و تو کنکور ریاضی دیدن بودن فیزیک سخت ندید وقت شیمی رو دادن به فیزیک، خلاصه رفتن سر شیمی دیدن سوالات آسون و زمان اندک...
حذف نکنید آقا... حذف نکنید

رشته تجربی ، نه منظور زیر 2000 منطقه 2
تو ازمون های الانش باید تراز بالای ۱۱۵۰۰ و ۱۲۰۰۰ بیاری ولی از بعد از عید تراز ۱۰ هزار ب بالا
حدود رتبش هم الان زیر ۳۰۰ کشوری باشی تقریبا معادل زیر ۲۰۰۰ عه

سلام فصل 11 زیست پیش باید چه طوری خوند ؟

سلام فصل 11 زیست پیش باید چه طوری خوند ؟
تکرار زیاد به دلیل قسمت های حفظی ، با خیلی از فصل ها هم ترکیب میشه ، مثلا با فصل میتوز و میوز سال 3 با فصل 9 سال 3 ، قسمت هایی از فصل 1 ، کلا پیش 2 چون مطالب حفظی زیاد داره خلاصه نویسی بشه و تکرار زیاد ، حالا شاید دوستان نظرات بهتری داشته باشن

به قول شاعر وضع خراب است...
این فشار بی سابقست ناموصا -_____-

من یه چند تا سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم. همینجا میپرسم ایشالا که جاش درسته:-"

1. مورد داریم طرف دیپلم تجربی سال 93 داره از یه شهری تو منطقه 2، بخواد برای اولین بار بعد از سه سال کنکور انسانی بده توی یه شهر دیگه که منطقه یکه، باید دقیقا چه کارایی رو انجام بده؟
آخرش منطقه 2 حساب میشه یا 1؟
2. کسی هست از شرایط دانشگاه فرهنگیان بدونه؟ شرط سنی داره برای پذیرش کارشناسی؟
3. اگر کسی یه سال یه دانشگاه دولتی کارشناسی بخونه، کمتر از یه سال بعد بتونه با معادل سازی مدرک، ارشد یه دانشگاه دولتی دیگه قبول بشه باید هزینه ای رو بابت ول کردن دانشگاه بده؟ :-?

4. چه دانشگاهایی رو میشه غیر حضوری خوند؟

من یه چند تا سوال دارم نمیدونم کجا بپرسم. همینجا میپرسم ایشالا که جاش درسته:-"

1. مورد داریم طرف دیپلم تجربی سال 93 داره از یه شهری تو منطقه 2، بخواد برای اولین بار بعد از سه سال کنکور انسانی بده توی یه شهر دیگه که منطقه یکه، باید دقیقا چه کارایی رو انجام بده؟
آخرش منطقه 2 حساب میشه یا 1؟
2. کسی هست از شرایط دانشگاه فرهنگیان بدونه؟ شرط سنی داره برای پذیرش کارشناسی؟
3. اگر کسی یه سال یه دانشگاه دولتی کارشناسی بخونه، کمتر از یه سال بعد بتونه با معادل سازی مدرک، ارشد یه دانشگاه دولتی دیگه قبول بشه باید هزینه ای رو بابت ول کردن دانشگاه بده؟ :-?

4. چه دانشگاهایی رو میشه غیر حضوری خوند؟
درمورد اول به احتمال خیلی زیاد منطقه ۲ میشه
مورد ۴ هم بیام(P) نور و غیرانتفاعی ها

Back
بالا