- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- یزد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- ریاضی
من اگه الان حرکت کنم ۹ونیم تجریشم. :))۸ تا ۹:۴۵ تو تجریشم میخوام قدم بزنم و قهوه دمی و حال خوب و اینا
خواستین بیاین ...
پ.ن: حوالی مترو
من اگه الان حرکت کنم ۹ونیم تجریشم. :))۸ تا ۹:۴۵ تو تجریشم میخوام قدم بزنم و قهوه دمی و حال خوب و اینا
خواستین بیاین ...

آخه برنامه انقدر یهوییو توی سایت میگن؟ /:۸ تا ۹:۴۵ تو تجریشم میخوام قدم بزنم و قهوه دمی و حال خوب و اینا
خواستین بیاین ...
ایییششش 
ایشالا دفعه های بعدی ...آخه برنامه انقدر یهوییو توی سایت میگن؟ /:
یه پیام میدادی تلگرام
الآن نشستم با لیفتراک هم نمیتونن بلندم کنن ):

من بگم سرم شلوغه خیلی احساس چیتان فیتانی دست میده بهتون؟از بچه های تهران توی سایت زیاد میبینم. ولی صداشون درنمیاد. چرا؟ میتینگ دوست ندارید یا احساس غریبگی می کنید؟
شایدم باید بگم oh I am too busy 
وقت های خالیمون به هم نمیخوره ؟!از بچه های تهران توی سایت زیاد میبینم. ولی صداشون درنمیاد. چرا؟ میتینگ دوست ندارید یا احساس غریبگی می کنید؟
سوده جان تو وقت خالی داری دخترم؟ :سوت :قهقههوقت های خالیمون به هم نمیخوره ؟!

میتینگ دوست نداریماز بچه های تهران توی سایت زیاد میبینم. ولی صداشون درنمیاد. چرا؟ میتینگ دوست ندارید یا احساس غریبگی می کنید؟
شما ما رو دوبار دیدی، شیرینیهایی ک بدهکارید دادید؟از بچه های تهران توی سایت زیاد میبینم. ولی صداشون درنمیاد. چرا؟ میتینگ دوست ندارید یا احساس غریبگی می کنید؟

+دیگه حالی به آدم میمونه؟شما ما رو دوبار دیدی، شیرینیهایی ک بدهکارید دادید؟
واقعا چ انگیزهای برامون میمونه![]()

از بچه های تهران توی سایت زیاد میبینم. ولی صداشون درنمیاد. چرا؟ میتینگ دوست ندارید یا احساس غریبگی می کنید؟
)نتونم بیام

حتی دلم نمیخواد بلند شم برم سمت تختم بیرون اومدن:/؟؟؟ سریسلییی؟؟؟من بیشتر منظورم کسانی بودند که تو پروفایلشون زده تهران ولی هیچ خبری ازشون تو این تاپیک نیست. مثل @haniesalehi و @mahta.e که خودشون اینجا گفتند.
اگه خواستید میتینگ بزارید انی وی من ۲۷ ام طور سمت بیمارستان سیناعم ^_^من بیشتر منظورم کسانی بودند که تو پروفایلشون زده تهران ولی هیچ خبری ازشون تو این تاپیک نیست. مثل @haniesalehi و @mahta.e که خودشون اینجا گفتند.