- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
اغتشاش گران خواستن جک ماشین رو ناکار کنن ، زدن معده ی ملخ رو پخش خیابون کردن 
رویای ناکام ، نیمرو ، قفس

آخرین ویرایش:

با جک ماشین رفتم بین مردم تا منم اغتشاش کنم ، دیدم به جک معده ی ملخ چسبیدهکارلوس فیلادلفیا را بهتر از تفتان می داند.
اغتشاش ،جکماشین، معده ی ملخ

عه چه همزمان!اغتشاش گران خواستن جک ماشین رو ناکار کنن ، زدن معده ی ملخ رو پخش خیابون کردن

صنعت نفت به فکر تهیه مواد اولیه کفش کتونی و شوفاژ از نفت استبا جک ماشین رفتم بین مردم تا منم اغتشاش کنم ، دیدم به جک معده ی ملخ چسبیده
عه چه همزمان!
مرغم تخم گذاشته بود تو قفس و کلی رویا داشت واسش منم برداشتمتخمشو نیمرو کردم خوردم ، آرزوهاش تبدیل شد به رویای ناکام
کفش کتونی ، صنعت نفت ، شوفاژ!
طرف سواد رسانه ایش در حد تحلیل کارتن عه!بعد دنبال مداد تراش عه مدادشو تیز کنه تحلیل ابعاد اجتماعی - اقتصادی فیلم ارباب حلقه ها رو بر کودکان و نوجوانان بنویسهصنعت نفت به فکر تهیه مواد اولیه کفش کتونی و شوفاژ از نفت است
سواد رسانه ای،مداد تراش، کارتن

به امیر ق بگید این راهش نیستامیر ق انگور میخوره تا خلبان بشه![]()

پسر همسایمون تو جام جهانی وید کشید، باباش کذاشتش لای چرخ دنده.جام جهانی،وید،چرخ دنده

فک کردم کارم اند شده و مدیر ازم سپاس گذاری کرد که دیدم ۶۵ درصد کارم موندهداشتم کاغذمنگنه میکردم که پنکه سقفی افتاد رو سرم
کلمات پست قبلیم

حشیش باعث میشه شما نسبت به چرکناخن لاینفک بشیدناصر خسرو همیشه ماه چیدن خرمالو ها می رفت کمک باباش !
حشیش ؛ چرک ناخن ؛ لاینفک

تو عید تونستم با سنجاق عدد پی رو کشف کنمناصر خسرو آخر هر ماه خرمالو میخواد
سنجاق،عید،عدد پی

چون گردآفرید مشقاشو ننوشته بود من واسش کلروپلاست کشیدم،خودشم تمرینای استکیومتری شو حل کرد...پسرکی که سندروم داون داشت از طرف یونسکو فرش سفیدی به همراه یک مازراتی دریافت کرد
گرد آفرید،کلروپلاست،استکیومتری

سروناز خانوم دختر همسایمون به حدی هنرمنده که از دمپایی رو فرشی کله پاچه درست میکنهچون گردآفرید مشقاشو ننوشته بود من واسش کلروپلاست کشیدم،خودشم تمرینای استکیومتری شو حل کرد...
کله پاچه ، سروناز ، دم پایی رو فرشی