- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
اشعه ی ایکس سه بعدیه یا دارم چرت و پرت میگم ؟سنجاب کوچولو با خودکار کلمه ی ترمکی رو روی برگ نوشت -.-
چرت و پرت - 3 بعدی - ایکس
پوست پیاز - ساعت - گوریل
اشعه ی ایکس سه بعدیه یا دارم چرت و پرت میگم ؟سنجاب کوچولو با خودکار کلمه ی ترمکی رو روی برگ نوشت -.-
چرت و پرت - 3 بعدی - ایکس
خواهرم یه ساعت ب رنگ پوست پیازی اندازه گوریل خرید : )) (مبالغه مثلا)اشعه ی ایکس سه بعدیه یا دارم چرت و پرت میگم ؟
پوست پیاز - ساعت - گوریل
یه بار با بیست و پنج تا سرباز رفتن در یکی از مدارس فرزانگان رو تخته کردن . به چه علتی بماند :)معلم ریاضی ما خورشید خانوم عاشق کشک بادمجونه! کشک بادمجونم عاشق اونه -.-
فرزانگان - بیست و پنج - تخته

یه مجسمه ساخته بودن که یه دستش به شارژر وصل بود و تو اون یکی دستش سر کلیدی بود.یه بار با بیست و پنج تا سرباز رفتن در یکی از مدارس فرزانگان رو تخته کردن . به چه علتی بماند :)
سر کلیدی - شارژر - مجسمه

خر فکر جدیدی در سرش داشتمدادی در یک غروب غم انگیز مدهوش پاوربانکی می گشت...
خر ، در ، سر![]()

خر با سر به در خورد .مدادی در یک غروب غم انگیز مدهوش پاوربانکی می گشت...
خر ، در ، سر![]()

من در این روز با شکوه همانند خس به این و آن آزار میرسانم .آلبالو خار بالشو خفیف کرد
شکوه ، این ، خَس
همچنان در حالت لم داده نوشابه می خورم و اشعار حافظ رو در فروم می خوانم .کاغذا رو با پانچ سوراخ کن اون گردالیا رو که موندن بریز رو چوب بستنی بش چسب بزن -_____-
اوج خلاقیت ://///////
نوشابه / حافظ / فروم

مار برقی اتصالی کرد و عروسک بچه ای که سوار اون بود سوخت.میدون شریعتی یه کوه سکه 500 تومنی بدی میتونی یه پد بگیری://///
مار / عروسک / اتصال
پرنده ی همزمان با دویدن روی تردمیل به قاب عکس معشوقش خیره شده بودمار برقی اتصالی کرد و عروسک بچه ای که سوار اون بود سوخت.
پرنده،تردمیل،قاب عکس

همزمان با اینکه با دوستم چت میکردم ، ازجاچسبی ،چسب به ساعت آفتابی چسبوندمجوجه هایی که میان تو سایت و میخوان مثل کشمش شیرین باشن خیلی روانی ان .
ساعت آفتابی - چت - جاچسبی
دختر همسایه داشت تو حیاط بازی میکرد ک با منگنه کوب یه باتری رو تو پر های مرغ زنده قایم کردیادته آخرین باری که گل کشیدی لامپ خونه رو یه لوستر صورتی دیدی که ایموجی خنده روش میچرخید ؟
مرغ زنده - باتری - منگنه کوب
سرتو میکنم تو تنگ ماهی و انقدر با حزوه ی فیزیک کتکت میرنم تا به قتل برسی .با منگنه کوب یه باتری رو تو پر های مرغ زنده قایم کرد
جزوه ی فیزیک-تنگ ماهی-قتل

وسط خیابون رو شصت پاش مث فنر بالا پایین میرفت میپرید و جلوی عابر بانک کیف مردمو میزدسرتو میکنم تو تنگ ماهی و انقدر با حزوه ی فیزیک کتکت میرنم تا به قتل برسی .
فنر - شصت پا - عابر بانک