- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- گفتم دیگه پشت کوه
- سال فارغ التحصیلی
- 98
کیاچه جالب دو نفر از شرکت کننده های این میتینگ ایران و ایتالیا یه رشته و دانشگاه رفتن
دوست موندن یا ازدواج کردن؟
کیاچه جالب دو نفر از شرکت کننده های این میتینگ ایران و ایتالیا یه رشته و دانشگاه رفتن
تا جایی که یادمه حداقل یه عکس از نمایشگاه کتاب بود که توش تعداد زیادی آدم بودن، تو اون حضور داشتعه غم
بابا من عکس کوچولویی های دکترو میخوام ببینم
به یابنده هدیه ی نفیس اعطا میشود
دکتر الان بنم میکنه
والا فکر کنم ازدواج کردن بعد رفتن. اگه نجمه و آرش رو میگی. .و جالبه که هردو توی عکس نیستن.چه جالب دو نفر از شرکت کننده های این میتینگ ایران و ایتالیا یه رشته و دانشگاه رفتن
اره ارهوالا فکر کنم ازدواج کردن بعد رفتن. اگه نجمه و آرش رو میگی. .و جالبه که هردو توی عکس نیستن.
مرتضی رو میدونم برای همین کنجکاو شدم جز اون کیمرتضی دومی نمیدونم
نسبت به الان هیچکی پیرسینگ(که اون زمان هم بود) نداره ولباسا هم طرحاشون ساده هست و از تیشرتایی که طرحای عجیب غریب اون موقع داشت نپوشیده کسی. همه موجه اومدن 🥲از این مدل مو و لباس فقط تو موزیک ویدئو های اون زمان دیدم
اصلا پس ذهنم وایب معصومیت نمیده![]()
مرتضیست دیگه. دانشجوی پلیتکنیک بوده.90 درصد مطمینم اولی از راست همکلاسی داداشم بوده نمیدونم چرا
همین مرتضی مشهدیه که کامپیوتر بود؟مرتضیست دیگه. دانشجوی پلیتکنیک بوده.
جدی اگه این مرتضی باشهشماها دیگه چرا توی تاپیک میتینگ پیر پاتالا پیام میذارید؟
مرتضی مو دار یکم عجیبه برام ولی ته چهره رو که داره.جدی اگه این مرتضی باشه
ینی من از روی ته چهره ای که ازش یادمه زمانی که همکلاسی داداشم بود حدس زدم که مشهدیه و همکلاسی داداشم بوده
جدی من مرتضی رو وقتی اینقدری بوده دیده بودم وای

البته ما رشتههامون متفاوته!اره اره
چه باحال بود

بله بلهه شرمنده فقط دانشگاه ها یکیهالبته ما رشتههامون متفاوته!
و قبل مهاجرت ازدواج کردیم.
پ.ن. جالبه این عکس رو من پست کردم ولی حتی یادم نمیاد از کجا آوردمش، حتی نمیدونم توی اون میتینگ بودم یا چی!