• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پایه دهم(همه‌ی رشته‌ها)

پاسخ : سمپادی های سال دهمی تجربی

سلام به دوستان ارجمند هم رشته ای
برای ما که جالبه بدونید هیچ مشکلی از نظر اجبار به وجود نیومد
حدود180-190نفریم فقط20 نفر ریاضی و بقیه تجربی که میشه6کلاس تجربی یه کلاس ریاضی
از طرفی این تعداد انسان ففقططط تو یک مدرسه...چه شلوغی بشه

پاسخ : سمپادی های سال دهمی(همه ی رشته ها)

سلام به دوستان هم سن
اولا امیدوارم برای همه سال خوب و موفقی باشه
دوما خبری کسب کردم که میگه در سال یازدهم احتمال اینکه کلاس ها بازچینی بشن به ترتیب نمره یعنی نمرات بالارو در همه کلاسها پخش کنن و نذارن یکجا تجمع کنه زیاده
فعلا ظاهرا تو شهر ما با الفباست

پاسخ : سمپادی های سال دهمی(همه ی رشته ها)

سلام :)
خب این قانون روال هرساله بوده دیگه! حداقل تو استان ما همیشه همینطوری بوده..و نه تنها نمره های بالا..نمره های متوسط و پایینم روبین کلاسها پخش میکنن! تا سطح کلاس های یه مدرسه تقریبا برابر بشه.!

سلام دوستان
خوب انتخاب رشته امسال بر اساس آزمون های هوش و رغبتی بود که توی مدارس گرفتن و طبق اون یه سری تراز دادن که انتخاب رشته کنیم.واین مشکل که میگن بفرما برو ریاضی هست من دوستم با معدل 19/95 بهش گفتن برو ریاضی
مشاور میگفت طبق اون آزمون ها بوده البته یه سری نمرات هم بوده که معلم ها دادن و همچنین جمع نمرات ریاضی وعلوم (برای تجربی)در طی سه سال هفتم هشتم نهم
خلاصه اینکه من رفتم تجربی و بقیه دارن با این مشکل سرو کله میزنن.

ما که به سوی تجربی هدایت شدیم

تو مدرسه ما 60تا تجربی
30 تا ریاضی
منم ک رفتم تجربی :x :x

دروددوستان
دو نکته جالب:
اولا که قبلا ظاهرا تجربی ها به حدی کم بودن که من پسرخالم میگه 10نفر به زور میشدن و برای سمپاد باید مجوز ویژه میگرفتن..عجیبه
دوما مدرسه ما حدود200نفر داره کلا دهم که 35-37نفر ریاضین و بقیه تجربی.خیلی بزرگه تفاوت و خب مشخصا تو کنکور هم از لحاظ تعداد رقیب تفاوت وحشتناکی هست.

به نقل از hamidzdi :
من که رفتم تجربی
بچه های کسی برنامه ای نداره برای پیشخوان دسته جمعی؟
اگه دارین بگین.

بیخیال شید.این تابستون رو اصلا نگرانه درس نباشیدواقعا.تنهاچیزی ک این اابستون مهم نیس درسه

دهمی ها! یه سوال ! این کتاب زیستی رو که توی سایت چاپ گذاشتن ..همینجوری قراره چاپ بشه ؟ مثلا عکساش همینجوری انگلیسی میمونه
بعدا نوشت : راستی در مورد فیزیک .. واقعا خوش به حالتون ... حرکت شناسی و دینامیک رو برداشتن .. فیزیکتون این سال خیلی سبک شده ..قبلا دوم خیلی سنگین بود .. واقعا به جای شما من خوشحال شدم همچین کاری کردن ! ناموسا من چرا خوشحال شدم؟

به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :
دهمی ها! یه سوال ! این کتاب زیستی رو که توی سایت چاپ گذاشتن ..همینجوری قراره چاپ بشه ؟ مثلا عکساش همینجوری انگلیسی میمونه
بعدا نوشت : راستی در مورد فیزیک .. واقعا خوش به حالتون ... حرکت شناسی و دینامیک رو برداشتن .. فیزیکتون این سال خیلی سبک شده ..قبلا دوم خیلی سنگین بود .. واقعا به جای شما من خوشحال شدم همچین کاری کردن ! ناموسا من چرا خوشحال شدم؟
نه. فکر کنم عکسا فارسی بشن ؛ چون مثلاً سال نهمم عکسا اول انگلیسی بودن بعد فارسی شدن.

Back
بالا