من که دیگه از بس امروز فردا کردن دیگه بیخیال شدم ..واقعا نمیدونم آخه مگه دارن تو 30 روز چیکار میکنن.. چطوری آزمایشی هارو یه روزه میدن ..اما کنکور 30 روز زمان میبرهبه نقل از جلبک :داداچ نگفتم قطعا
گفتم حدسی فرضیه گمان ازین بحثا
EEEE ملیکا خانوم شمایین؟ میگم خدا این کی میتونه باشه ..الان به ذهنم رسیدبه نقل از پوکر فیسِ خدائی :هر چی ک بشه امشبو راحت بگیرید بخابید همگی! (![]()
به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :EEEE ملیکا خانوم شمایین؟ میگم خدا این کی میتونه باشه ..الان به ذهنم رسید![]()
خدایا اینا کی ان ؟به نقل از وقتی توکلی پیژامه پاشه :وقتی همین امروز گفتن 19 باز چ مرضیه بخوان فردا بگن![]()
آقا حمیدرضابه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :خدایا اینا کی ان ؟![]()
دقیقا برای اینکه از موضوع تاپیک منحرف نشیمبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :آقا یه سوال ...برای اینکه از موضوع تاپیک منحرف نشیم ...میدونم قدیمیه و شاید شنیده باشین ولی برای من جالبه واقعا جواب هاتون..
فکر کنید یه روزی برید حموم و وقتی دارید از حموم بیرون میاین زنگ حموم رو بزنید و حوله بخواید ..یه دستی هم بهتون حوله بده .. و همون لحظه یادتون بیوفته کسی جز شما تو خونه نیست... چه حالی میشید اونجا؟+ چیکار میکنید؟
اینجاشو یادم رفت بگم ..مطمئن باشی خونوادت نیس .. یعنی مثلا 1 سال رفته باشن مسافرت و از اینابه نقل از جلبک :میمونم تو حموم نمیدونم تا کی
ولی خب شاید اعضای خانواده برگشته باشن خب
ابتدا هنگ می کنمبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :آقا یه سوال ...برای اینکه از موضوع تاپیک منحرف نشیم ...میدونم قدیمیه و شاید شنیده باشین ولی برای من جالبه واقعا جواب هاتون..
فکر کنید یه روزی برید حموم و وقتی دارید از حموم بیرون میاین زنگ حموم رو بزنید و حوله بخواید ..یه دستی هم بهتون حوله بده .. و همون لحظه یادتون بیوفته کسی جز شما تو خونه نیست... چه حالی میشید اونجا؟+ چیکار میکنید؟
اع!به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :اینجاشو یادم رفت بگم ..مطمئن باشی خونوادت نیس .. یعنی مثلا 1 سال رفته باشن مسافرت و از اینا
اینجا هم یادم رفت بگم .. شما یادتون میره ..اصلا حواستون نیست و دارین کاری که همیشه انجام میدادین رو انجام میدینبه نقل از پوکر فیسِ خدائی :به علاوه ادمی ک میدونه تنهااست خیلی وقته مطمینن داد نمیزنه حوله![]()
زنگ حموم ندیدی حقیقتن؟به نقل از مُجتبی :من هنوز دارم دنبال زنگ حموم میگردم حقیقتن ((:
یکسال زمان زیادیه مگر اینکه یکسال باشه حموم نرفته باشه،طبق عادت همیشگی بره حمومبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :اینجا هم یادم رفت بگم .. شما یادتون میره ..اصلا حواستون نیست و دارین کاری که همیشه انجام میدادین رو انجام میدین