- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ن.ج.ب.ا.د
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : کنکور چطور بود ؟
اینجا کسی رشتش ادبیات نیست؟ ^-^
اینجا کسی رشتش ادبیات نیست؟ ^-^

اگه می شه از هر ژانری بهترین هاشو معرفی کنی.به نقل از MHO :چه ژانری؟
تخیلی،روان شناسی،فلسفی،،جنایی،فقط داستان..؟

به نقل از m0rvarid :صندلی های دانشگاها از تعداد داوطلبا بیشترهکنکور نداده باشی ام مجاز میشی
به نقل از Eli95 :ولی ابراهیم خدایی گفته پارسال ظرفیت 7600 نفر واسه 3 رشته تاپ تجربی تو کل دانشگاه ها بود امسال 6100 نفر
ولی آخه بی انصافیه

به نقل از @@sin :اگه می شه از هر ژانری بهترین هاشو معرفی کنی.
اگ تسم ژانرارو حتی درست بگم
)
)
:/ تموم شد،بقیش واقعا خوب بود!)
)

اصولن همچین اتفاقی نمیفتهبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :آغا ببخشید یه سوال اینکه مثلا شهید بهشتی پارسال ترم دوم پزشکی برداشته میتونه امسال برنداره ؟
یا یه دانشگاهی که پارسال ترم دوم برنداشته میتونه برداره امسال؟
ولی از اول تا اخرشو گریه میکنید ((: همه همینو میگن،ولی والا اونقدر غم انگیز ننبود:/ فقط هممم،چ بد:/به نقل از نازنیــــــــــن :×کتاب هم من پیش از توولی از اول تا اخرشو گریه میکنید ((:
کریستوفر فرانک - میرابه نقل از @@sin :بچه ها یکی یه رمان توپ به من معرفی کنه برای بعد کنکور. :)

از وحشی ترین و عجیب ترین و جالب ترین فیلمهایی ک دیدمبه نقل از Fireball.II :چاک پالانیک - باشگاه مشت زنی

دوسم با سیصد و خرده ای بهمن آورد.به نقل از n-kh :کسی خبر داره تا رتبه چند پزشکی مشهد نیمسال اول روزانه قبول میشه؟
به نقل از Fireball.II :دوسم با سیصد و خرده ای بهمن آورد.
عوضش امسال ظرفیتا رو اوردن پایین.چ بسا امسال با 300 پزشکیه مشهد نیمه اول هم نگیره.به نقل از لنا :پارسال متقاضیا بیشتر پزشکی بودن واسه همین این جوری شد. همون پارسال اگر خاطرت باشه یکی از دوستامون با نهصد دارو تهران قبول شد احمد جان
اتفاقا ظرفیت ها افزایش پیدا کرده. از جمله علوم پزشکی مشهدبه نقل از MHO :عوضش امسال ظرفیتا رو اوردن پایین.چ بسا امسال با 300 پزشکیه مشهد نیمه اول هم نگیره.
منبعه قابل اعتماد دارم ک پذیرش،حدااقل مشهد،کم خاهد شد.به نقل از لنا :اتفاقا ظرفیت ها افزایش پیدا کرده. از جمله علوم پزشکی مشهد