به نقل از Shirin77 :بعضیها میرن زرد عمومیو رو میخونن بعد تراز عمومیشون میشه 7000 اختصاصی 6040 مثلا بعد تراز کلش 6300 و خرده ای
یکیشون دوست منه تمام سوالای زرد عمومیو صد زده[-(
من اختصاصی 6300 عمومی 5600 خخخاتفاقا زرد عمومی رو از همه کمتر میزنم دفعه قبل عربیش 20 درصد
![]()
درمورد زیست برای خود من م درس چالشی بود تا آبان اینا ترازم بالا نمیومد ساعتشو بردم بالا.مباحثو مرتبط با هم بخون.من از کتابای قلم چی استفاده میکردم راضی بودم البته به جز زیست آبی.به نقل از پارادوکس :دوستان من ترازم استاپ کرده
ینی هیچ جوره بالا نمیاد
جشکل با ترازعمومی ندارم مشکل از تخصصیاس.پیشنهادتون پیه ک ترازم بیادبالا علی الخصوص در زیست و ریاضی![]()
به نقل از maxin :هر کاری میکنین این سوالای زرد عمومیو حفظ نکنین.این دوستان تو مهر و اینا که زرد عمومی برداشته میشه خعلی جذابه مشاهده ی اختلاف ترازشون![]()
سلام :)به نقل از پارادوکس :دوستان من ترازم استاپ کرده
ینی هیچ جوره بالا نمیاد
جشکل با ترازعمومی ندارم مشکل از تخصصیاس.پیشنهادتون پیه ک ترازم بیادبالا علی الخصوص در زیست و ریاضی![]()
برای زیست روش مطالعتو اول بررسی کن شاید باید تغییرش بدیدوستان من ترازم استاپ کرده
ینی هیچ جوره بالا نمیاد
منم نرفتمبه نقل از Shirin77 :امروز کسی ازمون نداده بود؟
من که نرفتم واقعا حالم بد بود این دفعه
خخبه نقل از arcana :منم نرفتم
چون حجم مطالب زیاد بود و واقعا نرسیدم بخونم هم اینکه کلا امروز کار داشتم نتونستم برم
عجیبه خیلی از دوستام مریض بودن امروز![]()
آزمون ما نسبتا آسون بود به نظرمبه نقل از namira :چه طور بود ازمون ?
سخت نبود ?![]()