من بیکار نیستم که دوباره تمام مقالاتی که اون روز لیست کردم رو اینجا لیست کنم. مشکل شما اینه که مثل عمر متین ترجیح میدین هر اتّفاقی بیافته امّا یه وقت تناقضی بین باورهای مذهبی و سیاسیتون با حقیقت نبینین. درمانی برای این وضعیت شما وجود نداره متأسفانه، چون بیماری نیست. همونطور که درمانی برای همجنسگرایی وجود نداره، چون بیماری نیست.
-جدیدا که مشخص شده خود عمر متین گی بوده و من اگه می خواستم مثل دوستان مصادره به مطلوب کنم باید می گفتم که به خاطر آثار مخرب این عمل و عذاب وجدانی که داشته این کار رو کرده. البته من نمی دونم این رو شاید آره شاید هم نه باید جرم شناس ها و روانشناس ها نظر بدن. من در باره ی چیزی که نمی دونم نظر قطعی نمی دم
آهان پس چون آمار رسمی نداریم برای میزان همجنسگرایی در کشورهایی که همجنسگراها رو در ملأ عام دار میزنن (بماند که تو ایران ما برای چی آمار رسمی اصلاً داریم؟ این رو دیگه انتظار دارم آدمی با ادّعاهای سیاسی شما بفهمه، که گویا انتظار زیادی بوده)، حرف شما رو قبول کنیم هر چند خودتون هم میگین آماری براش نیست :)) چه روز خوبی برای منطق و استدلال. من نیازی ندارم دست به دامان آمار بشم [کما این که اگر وجود داشت هم از حرف من پیروی میکرد]. ما علم رو داریم و زیستشناسی رو داریم که شما دوست ندارین بهش تکیه کنین چون موافق موضع شما نیست. تنها چیزی که میتونین دستاویزش بشین همین عدم وجود آماره، پس بهتره دعا کنین ایران هیچوقت شامل نهادهای پژوهش آمار سیستماتیک و فضای باز سیاسی و مذهبی نشه، چون وقتی بشه، دیگه این «عدم وجود آمار» رو هم ندارین که بهانه کنید.
-شما این قدر عجله دارید برای پاسخ دادن که حتی متوجه نمی شید که من چی میگم. من می گم طبق آمار های فعالی که البته بیشتر غیر رسمی اند و معتبر نیستند امار همجنس بازی توی کشور هایی که این قضیه ثابته بیشتره مثلا توی خاورمیانه در اسرائیل بیشتره. و می گم فعلا همین آمار نا معتبر تنها چیزی هست که داریم
عذر میخوام، کدوم اخلاق؟ اخلاق مطلق اسلامی؟ همون اخلاقی که خدا اگر حرفش رو گوش ندین جزغالهتون میکنه؟ اگر منظورتون اون اخلاقه، بله، تضاد وجود داره. ولی قدمت اخلاق و بنیادهای اخلاقی بسیار بسیار طولانیتر از اسلامه و همه وظیفه ندارن مطابق اخلاقی که جنابعالی و دیگر پیروان اخلاق ابراهیمی بهش اعتقاد دارن زندگی کنن. دلتون دیکتاتوری دینی و تئوکراسی میخواد، لطفاً نام اخلاق رو آلوده نکنین. رابطهی دو فرد همجنسگرا با هم رو با کتک زدن و کشتن دیگران مقایسه میکنین؟ خیلی جالب توجّهه نظراتتون. اگر قادر به تمییز دادن رابطهی خصوصی دو نفر که هر دو راضیان و کاری هم به بقیه ندارن با حالتی که یک نفر یه نفر دیگه رو میزنه و بهش آسیب میرسونه نیستین، کمکی از دست من ساخته نیست.
-من نگفتم طبق کدوم اخلاق. طبق هر نوعی از اخلاقیات. من می گم اصل این که فردی به کاری گرایش داشته باشه باعث اخلاقی شدن اون عمل میشه و یک مثال زدم نگفتم این دو کار شبیه به هم هستن. شما می تونید برای دلایلی بیارید که همجنس بازی عملی اخلاقیست ولی مطئنا این که بگیم چون برخی افراد به این کار گرایش دارند پس این کار اخلاقیه این خیلی حرف احمقانه ایه
بله به نظر من فاجعهست و با افتخار این رو میگم. چشماتون رو باز کنین و یه نگاه به وضعیت جهان بندازین. یه نگاه بندازین به جامعهی آمریکا که اکثریت قاطعش منکر وجود پدیدهی گرمایش کرهی زمین میشه و وقتی دانشمندها میان اعتراض میکنن به اسم آزادی بیان دانشمندها رو خفه میکنه. یه نگاه بندازین به خودتون که با کمال افتخار میاین در مورد یه مسئلهی بیولوژیک نظر میدین بدون این که ۴ خط برین راجع بهش بخونین و بعد هم پاتون رو میاندازین روی پا وقتی قوانین جامعه از نظرتون پیروی میکنه و آدمها میرن پای چوبهی دار. مسئله این نیست که همه متخصّص باشن توی همه چیز، مسئله اینه که فهم، شعور و تواضع این رو داشته باشن انسانها که بفهمن در همه چیز متخصّص نیستن و نمیتونن عدم داناییشون در زمینههای مختلف رو به اندازهی دانایی افرادِ دیگه در اون زمنیهها، مقدّس بدونن. شما میتونی نظر بدی، ولی حق نداری نظرت رو برتر از کسی بدونی که متخصّصه. این، رویِ زشتِ پدیدهی قشنگ آزادی بیانه؛ این توّهم که به قول آیزاک آسیموف: My ignorance is just as good as your knowledge.
-دقیقا. دقیقا حرف منم همینه. من به هیچ وجه نگفتم که باید حرف من و یا فکر من عملی بشه در هر صورتی حتی ادعایی بیشتر از گفته هام مطرح نکردم. گفتم من به این دلایل معتقدم استدلال های کسانی که از این عمل حمایت می کنند اشتباهه و برای من قانع کننده نیست. ولی نگفتم که از نظر من این عمل چه از نظر علمی چه از نظر فلسفی جه از نظر دینی چه از نظر حقوقی و از هزاران منظر دیگه که من کوچک ترین تخصصی در اون ها ندارم درسته. گفتم فقط این استدلال هایی که برای دریت بودن این عمل میارید اشتباهه.
نه، فقط اسلام میتونه راجع به قبح عمل نظریات «صد در صد درست» بده :)) چطور میتونین انقدر راحت مغالطه کنین؟ مسئله خیلی سادهست، کسی که همجنسگراست، نه دست خودشه، نه بیماره، نه غیر طبیعیه، نه داره به خودش آسیب میزنه، نه داره به پارتنرش آسیب میزنه، نه به شمایی که اپسیلونی بهت ربطی نداره تو اتاق خواب دیگران چی میگذره. زیستشناسی پشتِ طبیعی بودنِ این پدیدهست و اخلاق سکولار [هر اخلاقِ غیر دینیای] پشتِ عدم ارتباطش به شما. اگر به جز اسلام و دیکتاتوریِ اکثریت سلاح دیگهای برای دفاع از نظریاتتون دارید، بفرمایید.
-طبق همین استدلال شما هر نوع رابطه ی جنسی اعم از رابطه با محارم و حتی رابطه با حیوانات اخلاقی محسوب میشه. ولی من کمتر دیدم این طیفی که خودشون رو برای همجنس باز ها می کشند از رابطه با محارم و رابطه با حیوانات دفاع کنند شاید دلیلش این باشه که هنوز توی کتاب ها و سریال ها این موضوع را تبلیغ نکرده اند

)
بله به من ربطی نداره توی خونه هرکسی چی می گذره به عنوان یک فرد ولی جامعه معمولا به رغم احترام به به تصمیمات فردی می تونه اون ها رو کنترل هم بکنه. این چیزیه که بش می گن سیاست گذاری. مثلا به ما چه ربطی داره که کسی سیگار میکشه یا نه؟ ولی چون سیگار یه ابعاد اجتماعی هم داره خیلی بیشتر از سایر اجناس روش مالیات می کشن(این جوری میشه که من نوعی باید یه پاکت مارلبرو رو بخرم هشت هزار تومن در صورتی که برای کارخونه پاکتی دو تومن هم تموم نشده) و یا مثلا واردات روغن جامد رو کم می کنه و غیره. دولت ها با سیاست گذاری هاشون واضحا دارن تصمیمات فردی افراد رو محدود می کنند. یعنی شما نمی تونید این رو درک کند؟