شهرای مختلف فرق داره!مثلا مشهد،شهریه ثابتش 20تومن ،و هر درس هم 10تومن بود.به نقل از عَلیمپُ :برای ترمیم معدل، به ازای هر درس ۲۰تومن باید پول بدید. :))
نعبه نقل از ツ This Is Me :امکان داره تو یه درسی نمره به همه اضافه بشه؟!
![]()
به نقل از MHO :شهرای مختلف فرق داره!مثلا مشهد،شهریه ثابتش 20تومن ،و هر درس هم 10تومن بود.
من حتی شنیدم به ازای هر واحد درسی پول میگیرن!مثلا زیست چار واحد داره،هر واحد فلان تومن![]()
به نقل از Niki Zi :حالا بحث سر مبلغش نيس
سر شدنى بودنشه
يعنى ميتونم عربى رو امتحان بدم دوباره ؟![]()
تا جایی که میتونید دقیقا پاسخای خود کتاب رو بنویسید و هیچ استدلال خاصی رو از دانسته های قبلی خودتون بیان نکنید!!!به نقل از سَنا :میشه به ما جوانان یه توصیه ای برای نهایی و نوشتن و اثباتای هندسه بکنید؟مثلا برای یه تمرین دوتا راه باشه .بعد هرکدومو بنویسیم نمره میدن.؟ا برای فصل چهار هرچی مینویسیم باید بنویسیم براساس فلان قضیه و فلان نتیجه و واونارو توضیح بدیم؟هرچقدر زیاد بنویسیم نمره کم نمیکنن؟میشه یه سوالو از دوتا راه نوشت؟اصل هارو باید متنشونو بلد باشیم دیگه؟![]()
هرچقدر بخوایم بهمون برگه میدن؟تعریفی اینا درحدود چقدر میدن؟برای خوندن فصل چهار پیشنهادی چیزی ندارید؟![]()
سه ربع !!!به نقل از Niki Zi :فصل ١ چقد طول كشيد دوستان ؟
#هندسه
به نقل از دهقان خلافکار :به ببین کیا اینجان ...
جمع همه جمعه که باو ... من نبودم فقط ؟
تا الان کسی بوده امتحانی رو بیست بگیره ؟سه ربع !!!
به نقل از masoumeh 7 :تو خواب 20میگیریم![]()
![]()
![]()
![]()
من فکر میکردم شیمی رو 20 می گیرم ولی اون سوال شدتی رو اشتباه نوشتم میشم 19/5
همه درست نوشته بودند![]()
عربی که خراب کردم فوق فوقش 19 میشم![]()
المپیاد ریاضیه البته.به نقل از Niki Zi :جدى ٣ ربع ؟
تو یک انسان خجسته هستی دهقان!به نقل از دهقان خلافکار :به ببین کیا اینجان ...
جمع همه جمعه که باو ... من نبودم فقط ؟
تا الان کسی بوده امتحانی رو بیست بگیره ؟سه ربع !!!
به نقل از کَهرُبا :تو یک انسان خجسته هستی دهقان!
بیست آخه؟
من یکی که بپام زیر 18 نشه نمره ام!بقیه ام همینطورین گویا![]()
به نقل از عَلیمپُ :المپیاد ریاضیه البته.
من دیگه ازبس امیدندارم.دارم کتاب میخونم و به صدای رعد و برق گوش میدم...به نقل از Niki Zi :من دارم ميرم كه هندسه رو بيوفتم !
به نقل از سَنا :من دیگه ازبس امیدندارم.دارم کتاب میخونم و به صدای رعد و برق گوش میدم...
پرگار اینام ببریم؟