خب من جمعه ی هفته ی پیش و شنبه ی همین هفته که در حال تموم شدنه رفتم نمایشگاه.اگر بخوام راجبه موقعیت جغرافیایی نمایشگاه نظری بدم ، خب من ـم قبول دارم که خیلی دوره و اطرافش واقعا بیابون طوره ؛ اما اگر بخوام راجبه خود شهر آفتاب نظری بدم ، باید بگم که از لحاظ وضع سالن ها ، تهویه ی هوایی ، راهروها ، بزرگی و غیره از مصلی بهتر بود و در کل راضی ترم که نمایشگاه ، شهر آفتاب برگزار بشه تا مصلی.با مترو (حدودا) راحت می تونید برین و اگر هنوز نرفتید به نظرم بد نیست که سری بزنید.
اما لیست خرید ؛ لیست خرید امسالم با شعار
پی دی اف خوندی بیا کتاباشو بخر-مجموعت رو هم کامل کن-حرفه هنرمند چه خوبه شکل گرفت.
کتاب ها :
مالوی - ساموئل بکت - نشر ثالث
نام ناپذیر - ساموئل بکت - نشر ثالث [nb]این سه گانه ی بکت شامل :
مالوی،
مالون می میرد و
نام ناپذیره که بالاخره بعد از زجری که سر پی دی اف خوندن این دو کردم،خریدمشون.[/nb]
متن هایی برای هیچ - ساموئل بکت - نشر نی
همه افتادگان - ساموئل بکت - نشر نی [nb]نمایشنامه هستن البته.[/nb]
اتوبوس پیر - ریچارد براتیگان - نشر مرکز[nb]بالاخره مجموعه ی براتیگان و بکت تا حد خوبی کامل شد.[/nb]
جوانی - پاتریک مودیانو - نشر چشمه [nb]دو تا از این کتاب خریدم و یکیش رو کادو دادم.[/nb]
دیگر تنها نیستی - استفانو بنی - حرفه هنرمند
کرگدن - اوژن یونسکو - نشر قطره
یرما - فدریکو گارسیا لورکا - نشر قطره
سرزمین بی حاصل - تی.اس.الیوت - انتشارات نیلوفر [nb]حقیقت اینه که حدودا چندین ماه دنبال ترجمه ی نشر چشمه ی این کتاب که اسمش ـم
سرزمین هرز ـه گشتم؛نبود که نبود.[/nb]
اول شخص مفرد - یوریک کریم مسیحی - حرفه هنرمند
حتما عکس دیگری هم هست - به کوشش مهرداد اسکویی - حرفه هنرمند
کتاب های کودک خریداری شده برای برادر عزیز :
چه کسی آقای صورتی را می شناسد؟ - مژگان کلهر (نویسنده) ، رضا دالوند (طراح داستان و تصویرگر) - نشر افق
شب به خیر فرمانده - احمد اکبرپور (نویسنده) ، نرگس محمدی (تصویرگر) - نشر افق[nb]که البته یکی از ناراحتی ـای این دوره از نمایشگاه کتاب رفتنم غرفه نداشتن نشر
شباویز تو بخش کودک و نوجوان بود ؛ البته این دو کتاب هم به نوبه ی خودشون خوبن و تصویرسازی های فوق العاده ای دارن.[/nb]
پ.ن.یک :حرفه ی هنرمند تقویم ـاشو امسال با قیمت پونزده هزار تومن می داد و من قبل عید یکی کادو گرفتم؛تو نمایشگاه به ازای هر کتاب یکی از همین تقویم ـارو رایگان می داد . به طرز عجیبی هم امسال تخفیف ـا عالی بود.
پ.ن.دو: کتاب
حتما عکس دیگری هم هست به شدت کتاب دوست داشتنی ایه ؛ توصیه می شه.