پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
به نقل از امین :
نه اینطور نیست. ببین هیچ وقت هیچ قومیتی یا نژادی ۱۰۰% خوب نبوده و ۱۰۰% بد هم نبوده. همیشه و همه جا نخاله هست، فقط جنس نخاله بودنشون فرق میکنه.

اصلا یکی از دلایلی که باعث شدن به قول دوستمون، ترکا باعث دفاع این مرز و بوم بشن همین جوش اوردناشون بوده. ولی خب هر چیزی، حدی و جایی داره. این رو اگه بفهمن.
چیزی که منو آزار میده حساسیت و تعصب ترکاست. چیز مطلقا بدی عم نیست، ولی وقتی فراتر از مرزش بره غیر قابل تحمل میشه.
و همینطور امیدوارم فرق بین "دلسوزی" و "جودادن و کلهشقی" واضح باشه.
تبعیض نژاد
ی یا نژادپرستی، به تعریف بسیار ساده، هر دو نوعی از پیشداوری و تبعیض است که متمرکز بر تفاوتهای نژادی حاصل از تفاوتهای ظاهریِ جسمی/فیزیکی است. به گونهٔ نمونه، چون سفید بودن نشانهٔ برتری است[و من سفیدم و تو سفید نیستی، پس من از تو برترم...
فکر کنم کاملن واضحه که شما دارین پیش داوری میکنین...
خوب مگه فقط از اذربایجان شهید دادیم؟...و شهید دادن از نظر من چیز مثبتی نبود که بشه بهش افتخار کرد...یه جور تاوان دادن ملت بیگناه بود به حماقت حکومت....
حامد عطايي،روزنامه نگار و مديرمسئول نشريه آينا نيوز در اروميه در پي حادثه اي از سوي افراد ناشناس مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
عطایی همان روزنامهنگار ارومیهای است که در روزهای اخیر انتشار یک فیلم از سخنرانی قاضیپور یکی از نامزدهای انتخابات مجلس دهم شورای اسلامی و راه یافته به مجلس از ارومیه خبر ساز شده و واکنشهای عمومی بسیار زیادی را به دنبال داشته است.
به گزارش خبرگزاری فارس، نادر قاضیپور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در صحن علنی با استناد به اصول 36 و 39 قانون اساسی در اخطاری با اشاره به ضرب و شتم هواداران تیم والیبال شهرداری ارومیه که برای تشویق به تهران آمده بودند گفت: این هواداران
در دو نوبت کتک خوردند هم در حین ورود به سالن و هم در حین مسابقه.

:لایک
و افزود: اگر شما رئیس محترم و نمایندگان فیلم ضرب و شتم این هواداران را مشاهده کنید خواهید گریست چرا که به طرز بسیار اسفباری کتک خوردهاند و خونآلود شدهاند. از حضرتعالی میخواهم که وزیر محترم کشور و وزیر ورزش را احضار کرده تا در این مورد توضیح دهند.
قاضیپور با تأکید بر اینکه وزرای کشور و ورزش نسبت به هواداران تیم شهرداری ارومیه مهماننوازی نکردهاند، گفت: اینها همان جوانان 22 بهمن، روز قدس و 9 دی هستند و بعضی از آنها از اعضای خانواده معظم شهدا بودند. برادر همسر شما (علی مطهری)در شیراز کتک خورد و مورد بررسی قرار گرفت؛ اما جوانان ارومیه کتک خوردند و هیچ گوش شنوایی وجود نداشت.
و خوب بخاطر فقر فرهنگی کل کشور.....ت
اکید میکنم کل کشور سر هر موضوعی درگیری داریم.....هر بازی فوتبالی که داریم بعدش حتمن باید چند نفر چاقو بخوره....و درباره قضیه قاضی پور هم خیلی طبیعیه که کار به کتک بکشه....
مگه هر کدوم از ترکها میاد تهران سالم بر میگرده؟
http://hw1.asset.aparat.com/aparat-video/b5b596dad03a7b86156e7ff68ab9d5112240173-360p__79736.apt?nimblesessionid=8387058
بازی والیبال ارومیه تو تهران....متاسفانه کتک خوردن هر کدوم از ایرانیا ( چه ترک چه کرد چه...) تو هر کدوم از نقاط ایران موضوع عادی ای شده بخاطر تعدد دفعات...
ولی جالبش اینجاست که این موضوع توسط هیچ کدوم از مسولین بررسی نشد...
اخرش هم قاضی پور به داد ملت رسید.
......
درسته مسولین کتک کاری ارومیه ای هستن...ولی امیدوارم این بار رسیدگی بشه برخلاف کتک خوردن ترکها که رسیدگی نشد...
. چرا به مطهری با وجود اون حرفها رأی دادیم؟ به همون دلیلی که مجبور شدیم به ریشهری و درّی نجفآبادی رأی بدیم. اگر انتخاب آزاد بود، من خیلی بعید میدونم حتّی یک نفر از لیست ۳۰+۱۶ جزو انتخابهای ما بودن. ما مجبور به انتخاب افرادی شدیم که شاید حتّی با ۹۰٪ باورهاشون و با سوابقشون مشکل داشته باشیم. چرا؟ صرفاً و فقط به دلایل سیاسی. قاضیپور شامل این ملاحظات نمیشه که شامل سکوتِ اجباری و توأم با تحمّلِ ماهایی بشه که توهینآمیز بودن اظهاراتش رو میفهمیم. کما این که امثال مطهری هم شامل چنین سکوتی نشدن. محاله فراموش کنیم چه حرفایی زده شده.
فکر کنم حرف همدیگرو میفهمیم و الکی بحث رو کش دادیم...
حرفهای شما رو دقیقن من هم میگم.
. ما مجبور به انتخاب افرادی شدیم که شاید حتّی با ۹۰٪ باورهاشون و با سوابقشون مشکل داشته باشیم. چرا؟ صرفاً و فقط به دلایل سیاسی.......قاضی پور هم به همین دلیل انتخاب شد...و هیچ وقتم فراموش نمیشه حرفهاش و
قطعن جامعه سعی خواهد کرد افرادی تربیت کنه که از نظر سیاسی مثل مطهری ها وقاضی پور ها باشن ولی از نظر اخلاقی بهتر از اونا باشن...
و انتظار داریم همونطور که مطهری بیکار نشد قاضی پور هم اخراج نشه...همون رفتاری که با مطهری شد با قاضی پور هم بشه....چون از نظر سیاسی برای رای دهنگان اونقدر مهمه که بیخیال قسمت اخلاقیش شدن....
مطهری رسمی تر بود قاضی پور زننده حرفهای تر