əlireza کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,119 امتیاز 9,859 نام مرکز سمپاد .. شهر .. سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه --- 2018/7/1 #11 به نقل از parastar : یول وِر داغلار کلیک کنید تا باز شود... منظورش اینه که راهش سخته(برای رسیدن به معشوقش احتمالن) برای همین میگه "یول وئر داغلار یول وئر بانا"
به نقل از parastar : یول وِر داغلار کلیک کنید تا باز شود... منظورش اینه که راهش سخته(برای رسیدن به معشوقش احتمالن) برای همین میگه "یول وئر داغلار یول وئر بانا"
panah کاربر فوقحرفهای ارسالها 908 امتیاز 31,510 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نمیدانم آن کجا سال فارغ التحصیلی 1397 2018/7/1 #12 به نقل از هاکان : getmek حین نوشتن متوجه شدم اینو نمیدونم.... فکر کنم تو ترکی فتحه رو e مینویسن....درسته؟ پس کسره رو چی مینویسن؟ دیگه اینکه میدونم ش و چ رو چطوری مینویسن تو ترکی...ولی نمیدونم از کجا پیداشون کنم..شکلای خاص s c رو کلیک کنید تا باز شود... زبون گوشیتونو ترکی بکنید میشه!
به نقل از هاکان : getmek حین نوشتن متوجه شدم اینو نمیدونم.... فکر کنم تو ترکی فتحه رو e مینویسن....درسته؟ پس کسره رو چی مینویسن؟ دیگه اینکه میدونم ش و چ رو چطوری مینویسن تو ترکی...ولی نمیدونم از کجا پیداشون کنم..شکلای خاص s c رو کلیک کنید تا باز شود... زبون گوشیتونو ترکی بکنید میشه!
نون کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 425 امتیاز 4,778 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1399 2019/8/3 #13 Kendime kaybetim ama sorunun yok Yeni sıfırden güçlü bir nahal yapicam.söz