Sahar.Z
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
 - دبیرستان فـرزانگان ۱

- شهر
 - تهران

- دانشگاه
 - صنعتی شريف

- رشته دانشگاه
 - مهندسی كامپيوتر - IT

پاسخ : سوالات و مشکلات ثبت نام دانشگاه 
آها يه چيزى!من نميدونم سيستم هر دانشگاهى چطوريه ولى به ما يه فرمى ميدادن كه بايد اطلاعاتمونُ تأييد ميكرديم و اين ها.اگر به شمام همچين چيزى دادن به يك مسئله اى دقت كنيد كلاً اونم اينكه اطلاعاتتون كاملاً درست باشه.واسه من تراز كُل م رُ جاى رتبه كشوريم نوشته بود و فقط ميتونستم با خنده عصبى از صحنه روزگار محو شم.
 بهشون همونجا بگيد درست كنن. (:

آها يه چيزى!من نميدونم سيستم هر دانشگاهى چطوريه ولى به ما يه فرمى ميدادن كه بايد اطلاعاتمونُ تأييد ميكرديم و اين ها.اگر به شمام همچين چيزى دادن به يك مسئله اى دقت كنيد كلاً اونم اينكه اطلاعاتتون كاملاً درست باشه.واسه من تراز كُل م رُ جاى رتبه كشوريم نوشته بود و فقط ميتونستم با خنده عصبى از صحنه روزگار محو شم.
 بهشون همونجا بگيد درست كنن. (:

کارنامه سبز چندوقت دیگه میاد رو سایت و بهتون نشون میده که با هر کدرشته، چند نفر فاصله داشتین. عددی که تحت عنوان رتبه داوطلب نوشته، نشون میده که شما بین کسایی که اون رشته رو انتخاب کردن نفر چندم هستین. آخرین رتبه قبولی هم که آخرین نفریه که قبول شده از بین کسایی که اون رشته رو انتخاب کردن! اختلاف این دوتا عدد، فاصله ی شما با اون کد رشته رو نشون میده. مثلا تو این کارنامه، طرف با انتخاب 49امش فقط یک نفر فاصله داشته و مثلا اگر اون یک نفر این رشته رو انتخاب نمیکرد، این فرد به جاش قبول میشد. اون انتخاب 51ام که ستاره داره، انتخابیه که طرف قبول شده. اصل کار، اون انتخاب های بعد از شماره 51 ن. نشون میده که شما اون رشته ی پایین رو اگر بالاتر میزدین قبول میشدین یا نه. مثلا طرف اینجا انتخاب 54امش رو قبول شده. 

ولی اصل ش همون موافقت دانشگاه مبدا و مقصده.

تاریخ اخذ دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی رو تاریخ صدور ِ گواهی هام وارد کردم