• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حرفِ آخر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : حرفِ آخر

کنکور یه مانعه . نه یک شروعه نه یک پایان . یه مانعه که آدم باید از روش بپره همین . سال کنکور برای من به قدری وحشتناک گذشت که دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم برگردم بهش . در واقع تو سال کنکور یه تعداد زیادی از زیبایی های زندگی رو فراموش کرده بودم . اگر واقعا دلتون یه رشته رو میخواد یا مثل من از چندسال قبل یه هدف مشخص دارین تلاشتون رو بکنید ، به نتایج آزمونا کاری نداشته باشین ، با پشتکار پیش برین و به خدا توکل کنین. کل فر ایند چهار ساعته کنکور اونقدر سریع میگذره که متوجه نمیشین . اما این یه سال سخته. ولی میتونین متعادلش کنین. استرس هم یه سم بزرگه .
کنکور غول نیست. امیدوارم همه کسایی که مثل ما کنکوری های 94 و کنکوری های پیش از ما مجبورن این مسیر رو برن که به آینده قشنگی که تو ذهنشونه نزدیک تر بشن ، موفق باشن .اما یادتون باشه کنکور همه زندگی نیست . سعی کنین زندگی کنین. در ضمن به حرفهای اکثرا دروغ بعضی شاگردان خاص که به گفته خودشون روزی 24.5 ساعت !! میخونن و تهش ترازشون 4000 ه گوش نکنین. آهسته و پیوسته برین جلو و براتون کیفیت مهم باشه نه کمیت. :x

خُب، اول از همه جا داره از عینکم تشکر کنم ، واسه اون شبی ک رو چشام موند تا صبح و له شد اما نشکست، واسه مقاومتش در برابر ضربه ،واسه همراه بودنش در سراسر سال کنکور و البته خود کنکور،واسه اینکه همش با گوشه لباس و مقنعم تمیز می شد و جاش ته جیب یا کیفم یا حتی جامدادیم بود و قاب نداشت ، ممنون قرمزی ؛؛)

دوم جا داره از بابام و ماشینش تشکر کنم که یه سال منو برد و آورد و آخ که چقدر اون مشاوره های بین راهی و آهنگای جمعه صبح رادیو کیف می داد به من :-‏"

سوما از مامانم تشکر کنم که یه سال دعا کرد به تهران نرسم و فقط همدانو بزنم :‏)) و خب خدا مامانارو دوست داره :د

چهارم از المپیاد و موسسه زبان تشکر کنم که هر چه هست از برکت شماست :‏))

پنجم یادی می کنم از اردوی عید ، چای :-‏" ، اشک :-‏"، ترس :-‏" ، قرابت معنایی ، هندسه :‏| ، نمازخونه ، اتاق منجمد بالای مدرسه ، رستوران چوبین، سوپری کوهپایه ، کافه داستان ، شب کنکور ، شب های تیره قبل قلم چی ، آسایش بعد قلم چی، سه بعدازظهر جمعه و سایت قلم چی ، کتاب زرد عمومی :‏| ، نفرات برتر :" ، اعلام نتایج و دیالوگ اعلام رتبه به کیانا :
من: پونصد
-پونصد و چند؟
-چ میدونم پونصد دیگه
-ینی نگا نکردی پونصد و چند؟
-مهم نیس پونصد بسه :‏) .

و در آخر خطاب به کنکور بگم که اگرچه 94 با ما یار نبود ولی کنکور 94 خوب تموم شد ، شُکر

از همون اول هم اهمیت زیادی به کنکور نمی دادم د
با اینکه درس خوندم ولی نه خودم انتظارات بالایی داشتم و نه اجازه دادم کسی انتظار زیادب ازم داشته باشه
همین باعث شد نتیجه ام کیلومتر ها بالا تر از انتظارم باشه
دوران لذت بخشی بود و اعتماد به نفس خیلی بالایی بهم داد

از نتیجه که نه ، از تجربه ی دوباره ی کنکور راضیم .
از اینکه ترس اطرافیان از بدتر شدن به جای بهتر شدن نتیجه تاثیری روم نذاشت و اون اوایل باعث نشد که تصمیم دیگه ای بگیرم راضیم .
به امتحانش میارزید !
و روز های خوبی در کنار 5 نفر عزیز گذشت ...

یک معلم فیزیک داشتیم که ازکنکور خیلی صحبت میکرد . همونم یه روز بهمون گفت :«امسال بدترین وبهترین سال زندگیتون میشه و هیچوقتم یادتون نمیره این سال رو » . کاملا" همین فقط .

فقط خواستم یه نکته خیلی مهم بگم بهتون:
بچه ها هیچ وقت و هیچ وقت روی رتبتون تو آزمونای آزمایشی مث قلم چی تمرکز نکنید،
.
.
.
ترازتون رو ببینید چیز واقعی تریه :D :D

نمیدونم چرا ولی تا قبل ازینکه کنکور بدم حس بدی راجع بهش نداشتم ولی الان حاضر نیستم حتی ی لحظه به عقب برگردم وقتی توی اون جو و شرایط قرار گرفتی نمیدونی چطور میگذره(یا حداقل درست نمیدونی)ولی بعدش که به گذشته نگاه میکنی باورت نمیشه ازون مراحل گذشتی 8-^

ی خوبی هایی هم داره واقعا ادم قوی میشه :D و اینکه اطرافیانت میشناسیی :>

کنکور ی بی عدالتیه همگانیه ولی چون برای همه شرایط یکسانه بهش میگن عدالت! البته اگه منطقی باشیم با این شرایط راه بهتری نیست!
راجع به مصلحت و ... اره قطعا ی مرحله ای هست که 90%آیندتو میسازه ;)پس جدیش بگیرین و در مقابلش کم نیارین!

امیدوارم همه از نتایج راضی باشن :x و بقیش بسپرن به خدا :-"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا