• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حرفِ آخر

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
اینجا میتونید حالا که نتایج اومد و همه چی تموم شد و تکلیف ش مشخص شد، حرف اخرتون رو راجع به کنکور بگید و بعد چند سال بیاید بخونید و...

پاسخ : حرفِ آخر

در طول سال همش فکر می‌کردم کنکور یه پایانه خوبه ...

ولی الان که نگاه می‌کنم می‌بینم کنکور یه شروع خوبه ... نمی‌دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت ... :) :-?

من فکر میکردم کنکور عادلانه است و هرکس به اندازه ی تلاشش نتیجه میگیره.....
الان به این نتیجه رسیدم کنکور مصلحته....این همه تلاش نصفش بیخود بود....
امیدوارم بعد از اینکه کارشناسی ام تموم شد دوباره به این نتیجه نرسم!!!

به حرف هيچ كس توي انتخاب رشته اعتنا نكنيد، فقط واسه دل خودتون انتخاب رشته كنيد، من الان صنعتي اوردم اصلا قلبا راضي نيستم، ميخوام بيام همون مهندسي برق دانشگاه شيراز، شايدم كامپيوتر همون صنعتي موندم، ولي حرف مردم رو اصلا معيار قرار نديد، من خيلي برام مهم بود مردم چي ميگن و از اين حرفا...

تا قبل کنکور یعنی بعد نهاییا یه تصور ترسناکی از کنکور داشتم . وقتی یادم میوفتاد دیگه نهایی ام تموم شد و نوبت مائه که کنکور بدیم خیلی استرس میگرفتم . اما با رفتن این راه قطعا میگم که همه اون استرس ها احمقانه بود

فقط تلاش کنید و به خودتون ایمان داشته باشید
و از پیش دانشگاهی هم لذت ببرید واقعا . بهترین دوره ی تحصیلم بود !

خب این یه سالم با همه تلاش و استرس و بیخوابی و خواب موندن و کلاس و تست و .....اوووووه اگه بخام تا صبح ادامش میدم......همش تموم شد
این وسط یه سریا ناراضین یه سریا هم راضی...مثه هر مسابقه دیگه ای
یه چیزیم امسال یاد گرفتم...بهترین مشاور ادم خود ادمه....حالا چه تو انتخاب رشته باشه چه درس خوندن
تحقیق بکنید...ولی خودتون تصمیم بگیرید
تاوان اشتباه خودمونو بدیم راحتتره
کنکور 94 خداااااحاااافظ :-h

کنکور مقدمه‌ی استقلال ماست تو زندگی. چیزیه که به خودمون بستگی داره ٬ یه جورایی شروعشه که خودمون از این به بعد زندگیمونُ بسازیم و راه آینده‌مون رو . ضعف‌های زیادی درمورد اینجور گزینش کردن وجود داره ٬ ولی ناگزیره واسه ما . کاش من همون موقع که کنکور داشتم یاد می‌گرفتم که وقتی مجبورم کاری رو انجام بدم چه خوبه که به جای همش ناله کردن ٬ تا جایی که می‌تونم خوب انجامش بدم . یه مرحله‌ی کوچیک اما مهم تو زندگیمون ٬ که به هر حال باید رد شه . این توصیف من از کنکوره.

اولش از رشته م ناراضی بودم
گریه و ... (البته زیاد هم به بقیه نمی گفتم که ناراضی ام )
ولی الان به نظرم مهم بقیه راهه ! و اینکه خوشحالم رشته خوبیه !
امیدوارم چند سال دیگه هم نظرم همین باشه ! :)
احساس می کنم دارم میرم به یه جای آشنا خیلی از آشناها هستن !
با نفیسه هم که همشهری شدیم و این جاش خیلی دل گرمی !
دارم تصور می کنم روزایی که اون میاد دانشگاه ما یا روزایی که من میرم دانشگاه اونا ! (این جاش خیلی خوبه فقط حیف که هم خوابگاهی نمیشیم )

خب کنکور برای من هم خوب بود هم بد ولی دوران سختی بود ادم ازخوابش باید بزنه درس بخونه، اونایی م که کتابخونه میرفتن خیلی سخت بود سه ماه اخر کنکور سعی کنید درساتون تموم کنید وفقط ازمونای سراسری رو حل کنید،امیدتون ازدست ندید. اگه دیر شروع به درس خوندن کردید اشکال نداره، فقط انگیزه داشته باشید.

درس نخوندم ..خیلی کم شاید ..

اوایلش خیلی خوب بود ..بعد ترسش افتاد ب جونم ..

مسخره ترین آزمون زندگی آدماس !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا