• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات اقتصادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Anee
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Anee

کاربر تحت فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
.
سلام؛
راستش من دیدم بعضی دوستان چندتا تاپیک باز کردن برای سوالاشون؛ این تاپیک ُ باز کردم که سوالاتتون رو اینجا بپرسید.

پاسخ : سوالات اقتصادی

در همین روزها بهترین راه سرمایه گذاری حدود 2میلیون تومن چیه? بانک?(کدوم بانک و چه نوع سپرده) بورس?(چی?) و کلا چی کار کنیم.

بهترین راه استفاده از دو میلیون اینکه بذاریش بانک برای اینکه یه مدت دیگه وام بگیری از همون بانک.
هم سود میاد روش هم میتونی چند برابر کنی پولتو .

*بهترین راه وام گرفتنم استفاده از فاکتور الکیه....چند ماه دیگه تغییر میدن شیوه وام گیریو وسخت میشه وام گرفت.پس تا تغییرش ندادن زود باش.

به نقل از مـیـنـا :
بهترین راه استفاده از دو میلیون اینکه بذاریش بانک برای اینکه یه مدت دیگه وام بگیری از همون بانک.
هم سود میاد روش هم میتونی چند برابر کنی پولتو .

*بهترین راه وام گرفتنم استفاده از فاکتور الکیه....چند ماه دیگه تغییر میدن شیوه وام گیریو وسخت میشه وام گرفت.پس تا تغییرش ندادن زود باش.
وام رو بگیرم چی کار کنم?
معمولا وام رو میگیرن یه چیز گرون میخرن بعد طی زمان برمیگردونن .
من الان چیزی مدنظرم نیست با وام مثلا 10میلیونی بخوام بخرم ، بیشتر از اینم خدایی اصن اصن ریسک پذیر نیستم،
الان خرجامو کنار بزارم ماهی تهش 1تومن دارم، (وقتمو رو کار نمیزارم دارم درس میخونم میخوام قسمت علمم ضربه نخوره) پس بیش از یک تومن نمیتونم به بانک برگردونم.

از بین سپرده های بانکا ، کدوم خوبه الان?

.

به نقل از ملکه شیشه ای :
وام رو بگیرم چی کار کنم?
معمولا وام رو میگیرن یه چیز گرون میخرن بعد طی زمان برمیگردونن .
من الان چیزی مدنظرم نیست با وام مثلا 10میلیونی بخوام بخرم ، بیشتر از اینم خدایی اصن اصن ریسک پذیر نیستم،
الان خرجامو کنار بزارم ماهی تهش 1تومن دارم، (وقتمو رو کار نمیزارم دارم درس میخونم میخوام قسمت علمم ضربه نخوره) پس بیش از یک تومن نمیتونم به بانک برگردونم.
معصومه تا حالا وام نگرفتی نه؟ :D
میتونی اقصاد بندی کنی خودت.
اقساطتو طولانی مدت کن ماهی دویست یا حتا صد تومن هم میشه بده بانک.
حتا وام هایی هست که الان میگیری بعد سه سال شرو میشه اقساطش.

به نقل از مـیـنـا :
معصومه تا حالا وام نگرفتی نه؟ :D
میتونی اقصاد بندی کنی خودت.
اقساطتو طولانی مدت کن ماهی دویست یا حتا صد تومن هم میشه بده بانک.
حتا وام هایی هست که الان میگیری بعد سه سال شرو میشه اقساطش.
نه میگم با وامم چی بخرم?
باید چیزی بخری که تو خریدنش سود کنی دیگه، من الان 10،20میلیونم دستم باشه نمیدونم باهاش چی کار کنم که پول بیشتری بدست بیارم.
بعدم وام ضامن میخواد خوشم نمیاد برم به اینو اون بگم میخوام وااااام بگیرم.

.

Back
بالا