• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های ترک زبان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ye sampadi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سمپادی های ترک زبان

به نقل از X R@y :
اره بابا خلبان بوده قبلا! عکساشو به بچه ها نشون داده بود ;D

در مورد خانوم mina: یه مدتی بود که تازه واردای سایت و قدیمیا باهم دعوا داشتن! یه تاپیکی گذاشتن که حل شه و اینا! الان میخواین باز شرو شه؟
بابا اینجا چندین مدیر هست که به این چیزا میرسن! لازم نکرده شما نیومده ادای مدیرا رو در بیاری! جو سایت خیلی متفاوته با جوی که تو فکر شما هست که حتی با تو و شما گفتن من هم مشکل دارین!(این سه سطر اسپم محسوب میشه محض اطلاع که بخاطر شما اسپم هم دادم)

ببخشید دوستان یه موضوعی بود باید حل میشد ;)

خب ادامه بدید تا مدیر خفم نکرده ;D
خوشا به سعادتش !

من چیزی نمیگم که اسپم شه ! شما گفتی دیگه ! ممنون ! ;D

• لایک
امتیازات: X R@y
پاسخ : (بدون موضوع)

حالا ک بحث سرویس منم این چندسال باسرویس راهی میشدم رانندمو ادم باحالی بود نگو برامون بستنی و کیک یزدی میگرف کلی اهنگ باحال گوش میدادیم برابازدیدواردوهم با اون میرفتیم یبارکلی ترقه داش توماشینش همه روترکوندیم کلادمش گرم بسی ادم جالبیه همه دوسش دارن.

به نقل از shadiiii :
حالا ک بحث سرویس منم این چندسال باسرویس راهی میشدم رانندمو ادم باحالی بود نگو برامون بستنی و کیک یزدی میگرف کلی اهنگ باحال گوش میدادیم برابازدیدواردوهم با اون میرفتیم یبارکلی ترقه داش توماشینش همه روترکوندیم کلادمش گرم بسی ادم جالبیه همه دوسش دارن.
آره راس می گه واااااااااااااااقعا باحاله یه روز که از بازدید میومدیم من تو سرویس اینا بودم رفتیم دبیرستان پسرانه.از حیاطش دور زدیم اومدیم.نگین پسر ندیده ان هااااااا نه.آخه اونا اون ور شهرن ما اینورش مثل سمپاد مشهد و اینا کنار هم نیستن.ولی واقعا خیلییییی خوب بود واسه خودشون یه کاخ ساخته بودن :-<

عمارتی بود واسه خودش "کاخ شهیدبهشتی ب ریاست مستردانشمند"
حالا این خوبه یبار رفتیم مزارشهدا ازاینجاتا اونجا خندیدیم وخوشگذروندیم رسیدیم همه بابغض واینارفتیم موقع برگشتنم همه روپیچوندیم معلماروجاگذاشتیم رفتیم توشهرگشتیم انقدخوش گذش‎;D
ی سوال:چرا ازترک زبان ها،بیشترپسرای بناب واین چندسالم دخترای میاندواب فقط تو همایش هابودن؟؟؟‎ ‎

به نقل از shadiiii :
حالا این خوبه یبار رفتیم مزارشهدا ازاینجاتا اونجا خندیدیم وخوشگذروندیم رسیدیم همه بابغض واینارفتیم موقع برگشتنم همه روپیچوندیم معلماروجاگذاشتیم رفتیم توشهرگشتیم انقدخوش گذش‎;D
ی سوال:چرا ازترک زبان ها،بیشترپسرای بناب واین چندسالم دخترای میاندواب فقط تو همایش هابودن؟؟؟‎ ‎
به همون دلیلی که تو سمپادیا اکثرا دخترای میاندوآب و پسرای بناب هستش خوب مثلا خود ما اگه اینجا عضو نبودیم از کجا می فهمیدیم همایشی وجود داره؟چون اصلا فراخوانی واسه مدرسمون نفرستاده بودند. ;D

به نقل از shadiiii :

اها! اینو باید ریشه یابی کنی ;D اصولا چون این افرادی که گفتینن قدرت برقراری ارتباط بیشتری دارن اینجوری میشه! درحالیکه دخترای بناب برقرای ارتباطشون که هیچ قطع ارتباطشون در حد عالیه (البته نه همشون ;D )

به نقل از shadiiii :

کودوم همایشا؟

به نقل از ا.ن. :
مثلا رضا صادقی!!

آخه با یه همایش که نمیشه گف دخترای بناب کم بودن! اتفاقا یکی دوتا همایش هم هس که پسرای بناب نبودن توش اصلا و همچنین بچه های میاندوآب

منکه انصافا نمیدونم که همایش هست! فقط پوستر خوارزمی رو رو دیوار دیدم و دو سه تا دیگه که اوناهم جالب نیستن!! این همایش مشهد رو هم کوثر و شادی از سایت فهمیده بودن که من فک کنم بعدا عضو شدم یا دیدم! :-?

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا