- نام مرکز سمپاد
- فرز۱
- شهر
- اهواز
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- صنعتی اصفهان
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
یکی تون بیاید باهم درس بخونیم من واقعا تنبلی میکنم دارم 

عههه منم هی میخوام شروع کنم هی نمیشهسوالی که پیش میاد اینه که اگر کنکور بیفته عقب احتمالا میفته چه ماهی؟چون من تازه میخوام شرو کنم![]()

نگارم بیا خدا خیرت بده ببینم میخوای چیکار کنی...راه و رسمتو به منم بگو یه بسم الله بگیم بالاخرهیکی تون بیاید باهم درس بخونیم من واقعا تنبلی میکنم دارم![]()

باشه بیا باهم بخونیمعههه منم هی میخوام شروع کنم هی نمیشه
گفتن خرداد ماه دیگه نه؟
۲۳ خرداد
نگارم بیا خدا خیرت بده ببینم میخوای چیکار کنی...راه و رسمتو به منم بگو یه بسم الله بگیم بالاخره![]()

یکی دو ساعت پیش سازمان سنجش تو سایتش پیام داده که آزمون سر وقتش برگزار میشه...

آره منم اونو دیدم...تکلیفشون با خودشون مشخص نیست. ماشالا مملکت در تمام سطوح هر کی هر کیهیکی دو ساعت پیش سازمان سنجش تو سایتش پیام داده که آزمون سر وقتش برگزار میشه...
پ.ن۱:چه خبره واقعا؟؟؟؟؟؟؟![]()

کلا حس میکنم کلید اولیه تغییر زیادی ممکنه کرده باشهبچه ها ممکنه تو کنکور درصدارو اشتباه محاسبه کرده باشن ؟
چون من یکی از درصدام با درصدی که خودم بعد ازمون حساب کرده بودم یک ده درصدی فرقشه .
شاید تاثیر درصد تاثیر معدل باعث شده باشه...بچه ها ممکنه تو کنکور درصدارو اشتباه محاسبه کرده باشن ؟
چون من یکی از درصدام با درصدی که خودم بعد ازمون حساب کرده بودم یک ده درصدی فرقشه .

ربطی نداره کهشاید تاثیر درصد تاثیر معدل باعث شده باشه...![]()
یک عدد درس نخوانده هستم که فک کنم سال سوم ثبت نام کردم ...البته اینکه بعضا سر جلسه هم نمیرم بی تاثیر نیستکسی هست امسال کنکور داشته باشه؟

گفتن فقط اونایی که مبتلا هستن یا در قرنطینه خانگی بودن به دلیل اینکه مثلا حس میکردن مبتلان و اینا برا همه نه اجباری نیستیک عدد درس نخوانده هستم که فک کنم سال سوم ثبت نام کردم ...البته اینکه بعضا سر جلسه هم نمیرم بی تاثیر نیست
یه سوال دوستان ..اون سامانه خود اظهاری کرونا رو باید همه شرکت کننده ها شرکت کنن یا فقط مبتلا به کرونایی ها
فک کنم منظورت المپیاد برا ترم ششمی هاست..برا رشته ما اینطور بود که المپیادی ها باید درس های مشخصی از گرایش های مختلف رو جواب میدادن،من آزمایشی ثبت نام کردم و حتی نمی دونم دقیقا چه درسایی داریم! یکی، دو تا کنکور قبلی رو حل کنم جوابه؟((:
نه منظورم کنکوره((: این بالا نوشته کنکور خب منم اومدم((:فک کنم منظورت المپیاد برا ترم ششمی هاست..برا رشته ما اینطور بود که المپیادی ها باید درس های مشخصی از گرایش های مختلف رو جواب میدادن،
اما خب اگه یه گرایش رو برای رشته ات تو ارشد در نظر گرفتی فرصت خوبیه درس هاش پاسخ بدی ببینی وضعیتت چطوره