• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع behzad93
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یکی تون بیاید باهم درس بخونیم من واقعا تنبلی میکنم دارم :(

سوالی که پیش میاد اینه که اگر کنکور بیفته عقب احتمالا میفته چه ماهی؟چون من تازه میخوام شرو کنم:D
عههه منم هی میخوام شروع کنم هی نمیشه :))
گفتن خرداد ماه دیگه نه؟
یکی تون بیاید باهم درس بخونیم من واقعا تنبلی میکنم دارم :(
نگارم بیا خدا خیرت بده ببینم میخوای چیکار کنی...راه و رسمتو به منم بگو یه بسم الله بگیم بالاخره :))

عههه منم هی میخوام شروع کنم هی نمیشه :))
گفتن خرداد ماه دیگه نه؟
۲۳ خرداد

نگارم بیا خدا خیرت بده ببینم میخوای چیکار کنی...راه و رسمتو به منم بگو یه بسم الله بگیم بالاخره :))
باشه بیا باهم بخونیم

برای کنکور ارشد عمران 1400 کسی آمادگی داشت اعلام کنه :))

الان ک کنکور دوباره عقب افتاده با وجود اینکه ما عملی هم داریم تا آخر شهریور سر کاریم...
پ.ن:منکه قشنگ رفتم رو حالت استراحت:دی

برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد میشه روی کشور چین و دانشگاه های بزرگش حساب کرد چون این روزا از سراسر دنیا دانشجو های زیادی دارن وارد این کشور برای ارشد و دکترا میشوند.
تحصیل در چین گزینه ی خوبی پیش روی فارق التحصیلان کارشناسی در هر رشته ای است.

آخرین ویرایش:
یکی دو ساعت پیش سازمان سنجش تو سایتش پیام داده که آزمون سر وقتش برگزار میشه...
پ.ن۱:چه خبره واقعا؟؟؟؟؟؟؟:-??
آره منم اونو دیدم...تکلیفشون با خودشون مشخص نیست. ماشالا مملکت در تمام سطوح هر کی هر کیه

• لایک
امتیازات: :-|
بچه ها ممکنه تو کنکور درصدارو اشتباه محاسبه کرده باشن ؟
چون من یکی از درصدام با درصدی که خودم بعد ازمون حساب کرده بودم یک ده درصدی فرقشه .

چون من یکی از درصدام با درصدی که خودم بعد ازمون حساب کرده بودم یک ده درصدی فرقشه .
کلا حس می‌کنم کلید اولیه تغییر زیادی ممکنه کرده باشه
توی کنکور کارشناسی پاسخبرگمونو هم نشون میداد شاید اینم بگذارن چند روز دیگه

شاید تاثیر درصد تاثیر معدل باعث شده باشه...:-"

کسی هست امسال کنکور داشته باشه؟

کسی هست امسال کنکور داشته باشه؟
یک عدد درس نخوانده هستم که فک کنم سال سوم ثبت نام کردم ...البته اینکه بعضا سر جلسه هم نمیرم بی تاثیر نیست

یه سوال دوستان ..اون سامانه خود اظهاری کرونا رو باید همه شرکت کننده ها شرکت کنن یا فقط مبتلا به کرونایی ها

یک عدد درس نخوانده هستم که فک کنم سال سوم ثبت نام کردم ...البته اینکه بعضا سر جلسه هم نمیرم بی تاثیر نیست

یه سوال دوستان ..اون سامانه خود اظهاری کرونا رو باید همه شرکت کننده ها شرکت کنن یا فقط مبتلا به کرونایی ها
گفتن فقط اونایی که مبتلا هستن یا در قرنطینه خانگی بودن به دلیل اینکه مثلا حس میکردن مبتلان و اینا برا همه نه اجباری نیست

من آزمایشی ثبت نام کردم و حتی نمی دونم دقیقا چه درسایی داریم! یکی، دو تا کنکور قبلی رو حل کنم جوابه؟((:

من آزمایشی ثبت نام کردم و حتی نمی دونم دقیقا چه درسایی داریم! یکی، دو تا کنکور قبلی رو حل کنم جوابه؟((:
فک کنم منظورت المپیاد برا ترم ششمی هاست..برا رشته ما اینطور بود که المپیادی ها باید درس های مشخصی از گرایش های مختلف رو جواب میدادن،
اما خب اگه یه گرایش رو برای رشته ات تو ارشد در نظر گرفتی فرصت خوبیه درس هاش پاسخ بدی ببینی وضعیتت چطوره

فک کنم منظورت المپیاد برا ترم ششمی هاست..برا رشته ما اینطور بود که المپیادی ها باید درس های مشخصی از گرایش های مختلف رو جواب میدادن،
اما خب اگه یه گرایش رو برای رشته ات تو ارشد در نظر گرفتی فرصت خوبیه درس هاش پاسخ بدی ببینی وضعیتت چطوره
نه منظورم کنکوره((: این بالا نوشته کنکور خب منم اومدم((:

Back
بالا