• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعلام نفرات برتر کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اعلام نفرات برتر کنکور

رئیس سازمان سنجش با اشاره به ظرفیت سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی گفت: ظرفیت این رشته ها با توجه به مساعدت وزارت بهداشت نسبت به سال گذشته اضافه شده و از تعداد ۷ هزار و ۷۰۰ نفر سال گذشته به ۸ هزار و ۵۵۳ نفر افزایش پیدا کرد. اما داوطلبانی که می خواهند از ظرفیت مناطق محروم استفاده کنند حتما به قسمت تعهدات توجه کنند.

به نقل از Behemoth :
این 15 صفحه ای که می گید چیه الان؟ :-/
15 صفحه توافق هسته ای
خب صفحه های تاپیک دیگه :-"

اون تاپیک اعلام نتایجو باز کنید پارتی دارا رتبه هاشونو بگن آقا. :)) :))

من همیشه فکر می کردم "سازمان سنجش و آموزش کشور"ـه بعد نگو "سازمان سنجش آموزش کشور"ـه . عجب :-?

به نقل از امــیـــررضـــا :
به گفته رییس سازمان سنجش و آموزش کشور، بر اساس قانون مجلس 30 درصد رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی بر حسب نیاز به استان‌ها اختصاص یافته است و داوطلبانی که در این قسمت پذیرش می‌شوند باید سه برابر مدت تحصیل تعهد خدمت بدهند در نتیجه داوطلبان باید توجه داشته باشند در این رشته‌ها تغییر رشته و انتقال رشته نداریم و داوطلبان باید توجه کنند در صورت تحصیل هفت ساله در رشته پزشکی، 21 سال باید تعهد خدمت ارائه کنند.

عاقا اینو یکی ترنسلیت کنه :-<

بعد کسی میدونه گزینش بومی با گزینش ناحیه ای چجوریه ؟ مثلن یه دانشگاه میزنه گزینشش بومیه . یعنی از مناطق دیگه نمیگیره ؟

به نقل از سـوگـنـد :
با هیئت علمی هم رشته رو و هم شهر رو عوض کردن.
با هیئت علمی این کار قانونی نیست....
اونا پارتی داشتن....
ادم عادی باشی ب زور توی همون رشته جابجات میکنن
بعد نرمالش اینطوره ک فرزند محترم باید یکی دو ترم توی اون دانشگاه بمونه بعد انتقالی......

به نقل از sadlove :
عاقا اینو یکی ترنسلیت کنه :-<

بعد کسی میدونه گزینش بومی با گزینش ناحیه ای چجوریه ؟ مثلن یه دانشگاه میزنه گزینشش بومیه . یعنی از مناطق دیگه نمیگیره ؟
فک کنم نسبت 60٪ به 40٪ هست ینی٪ 60 بقیه استانها 40٪ تا استان خودش

من راضی نیستم.سهمیه ناحقه هیئت علمی =((

٧٠ به ٣٠ بودا فك كنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا