پاسخ : توهین تلویزیون به دختران مجرد!
به نقل از مازیمون :
دخترا فلان، پسرا نهفلان ...
اینکه دخترایی که شما دیدی چه کردند و چه میکنند هیچ اهمیتی نداره.
من فقط از رو دیده های خودم تصمیم نگرفتم ، فقط دیده های خودم رو مثال زدم و اضافه کنم که نمونه های خیلی زیادی از دوستام و آشنایان از دانشگاه های دیگه هم شنیده ام و اینکه من فقط گفتم این چیزایی که می شنویم (دخترا واسه شوهر اومدن دانشگاه )علتش از این مشاهده ها اومده
به نقل از مازیمون :
۱) اشتباهه. این مورد صرفاً مختص دختران نیست. راستش رو بخواید به نظر حتی پسری اگر بدونه که ممکن هست درسی رو ساده تر نمره بگیره در حالی که خودش بتونه از منبع اصلی بخونه قطعاً این بهترین راه یادگیری خواهد بود. و این مورد مختص به جنسیت خاصی نیست.
نگفتم صرفا مختص دخترا هست گفتم نسبت دخترایی که دنبال استاد راحتند بیشتر نسبت پسراست
ببخشید اما همه ی درس ها کتاب چرا و چگونه نیست کتابش بخونی یاد بگیری یه سریشون مفهومی هستند که باید یه استاد باشه برات جا بندازه
و نکته ی مهم تر اینه که بگم کسایی که این کار رو می کنند دارند وقت خودشون رو می کشند چون واسه یه چیز 2برابر وقت می زارند یه بار سر کلاس می رند و یه بار هم تو خونه درس می خونند
به نقل از مازیمون :
۲)
همچین رشته ای وجود نداره. شما چه مهندسی بخونید چه هر رشته ی دیگری وسایلی هستن که به شما در بلند کردن اجسام سنگین کمک میکنن. تا جایی که من خبر دارم استفاده از وسایل سنگین شامل رشته های دانشگاهی نمیشه. ( برای اون کار همیشه میشه یک کارگر استخدام کرد ) پس این صحبتتون هم مورد قبول نیست.
این شمایید که بنا به نظر خودتون حرف می زنید برای این تیکه از حرفتون
اینجا رو بخونید در حد تاپیک های سایت مطالعه داشته باشید
لینک
البته پست های زیرشم بخونید
و از حالا من اعلام کنم که حکم کلی ندادم
به نقل از مازیمون :
این کاملاً وابسته به خود فرد هست و در کنارش باید این رو هم در نظر بگیرید که تحصیل کردن یک همسر در ایران با اجازهی همسرش فقط ممکن هست. یعنی شاید خود دختر مایل باشه اما همسرش مخالف. در این حالت دختر حق انتخاب نداره، و این دلیل به تنهایی برای طلاق کافی نیست. ( دلایل کافی برای درخواست طلاق مواردی دیگه هست که میشه بررسی کرد، مثل معایب بدنی، اعتیاد و ... )
اگه اون دختر یه ذره فکر کنه می تونه قبل از ازدواجش شرایط خودش رو اعلام کنه

ازدواج وقتی صورت می گیره که دو طرف شناخت کافی از هم داشته باشند
=====================
به نقل از امـیـرحـسـیـن :
مثلا تو دانشگاه شاهد این هستیم که یه سری از دخترا هیچ هدفی واسه کار تو آینده نیستند
و اومدن مدرک بگیرند
من رای کلی صادر نکردم
من گفتم اگه این صحبت ها شکل گرفته دلیلش از این رفتار ها اومده که نسبتا تو دخترا بیشتر دیده شده ،پسرا نزدیک های فارغ التحصیلی که می شه تقریبا همشون فکر کار هستند اگه صحبت من رو درست می خوندید دیدگاه خودم رو تو پایان نوشتم که جواب صحبت ایشون هم هست
به نقل از نیلوفـر :
چون تا ابد هم سعی کنید دخترا رو سطحی یا ضعیف جلوه بدید، دخترا سطحی و ضعیف نیستن و به کسی اجازه نمیدن براشون تعیین تکلیف کنه.
کی گفته من همچین قصدی دارم شما جمله ی پایین منو یه بار دیگه بخون
به نقل از امـیـرحـسـیـن :
حالا هرچی دخترا بیشتر فعال بشند این دید ها هم کمتر می شه در واقع دسته خود دختراست که این دید ها رو از بین ببرند و نشون بدن که اونا فرقی با پسرا ندارند و پیش بینی می کنم در آینده دخترا به همون اندازه که الان رقیب پسرا تو کنکور هستند تو بازار کار هم رقیب می شند
این دیدگاه خودم بود فرقی بین دختر و پسر نزاشتم و نخواهم گذاشت چون از روی جنسیت یه نتیجه گیری کلی کردن بی انصافیه
و بنظرم شایستگی هر فرد تو کار رو بر اساس تعلم ، مهارت و ... دید نه جنسیت
================================
من گفتم از
علت هایاینکه این حرف ها زده شده چی هستند نه اینکه خودم با توجه به این مشاهدات و شنیده ها به این نتایج رسیدم
شما می تونید بخونید بگید این دلایل کافی نیست و بعضی چیزاش واسه پسرا هم صادقه و ... منم صحبت شما رو تایید می کنم چون همون اول هم گفتم
بخشیش تقصیر دختراست اما اینکه صحبت منو بنا به نظر خودتون تفسیر کنید و بگید سعی در تعیین و تکلیف کردن دارم
بی انصافیه
به نقل از مازیمون :
هر چند این دلیلتون هم کافی نیست برای اینکه به یه فرد به چشم یک انسان نگاه نشه، و اونو دختر ــِـ ، همسر ــِـ کسی دیگر خطاب کرد و ارزشش رو با مزدوج بودن یا نبودنش اندازه گرفت.
می دونید تا وقتی قرار باشه شما واسه خودت جای من نظر بدی صحبتاتون واسه من ارزشی نداره
من همچین قصدی نداشتم و ندارم و نخواهم داشت
به نقل از مازیمون :
نمیدونم چه هدفی از این پست داشتید، فقط به شکل بیدلیلی تلاش کردید پسرا\دخترا بکنید! غیر از اینه که خیلی از پسرا مدت تحصیلشون رو طولانی تر میکنند تا سربازی نرند؟ یا رشته ی تحصیلیشون رو نه بر حسب علاقه بلکه بر حسب رتبه ای که اوردن انتخاب میکنن ؟
این الان دلیل کافی هست که بگیم همهی پسر ها به دانشگاه میروند تا ازدواج کنند؟! یا هدف دانشگاه رفتن پسران ازدواج است ؟
هدفم از این پست این بود که یه سری اشتباهات رو مطرح کنم و بگم دخترایی که قراره خودشون رو اثبات کنند باید به بهترین شکل عمل کنند و اگه جایی این مورد ها رو دیدن بین خودشون سعی رفع کنند
من نگفتم پسرا بهترینند و ... بین رفتارهای اونا هم اشکال دیده می شه و خوبه که رفع بشه
و در مورد ازدواج پسرها هم بگم خیلی از پسرها می رند دانشگاه که شغلی داشته باشند و بتونند در آینده تشکیل خانوداده بدند پس دانشگاه رفتنشون در تشکیل خانواده دادن آیندشون تاثیر داره
اما مسئله ایی که باعث می شه من اینجا دخترا رو خطاب بدم همونی هست که چند خط بالار گقتم
اینه که شماهایی که می خواهین حق خودتون رو بگیرید حواستون باشه که باید بین خودتون اصلاحاتی انجام بدید که به این روندگرفتن حقتون کمک می کنه
اصلاحی هم که مد نظرم بود این بود که با هدف کار تو آینده رشته انتخاب کنند و بعدشم در اون رشته تلاش کاملی داشته باشند