• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میشه در مورد بازار کار پزشکی و دارو توضیح بدین ممنون

جدی هزار و خورده ای بودی رفتی تبریز؟):
آره ، هزار و خورده‌ای منطقه یک و در کمال شگفتی تهران و کرج و قزوین و اصفهان و شیراز و مشهد قبول نشدم :))

چقدر احتمال داره رشته و دانشگاهی که نرم افزار سنجش میگه به طور متوسط شانس دارید رو بیاریم؟ "-:
یکم بدبینانه نیستش؟
خیلی بدبینانه‌ست سنجش! اگر زده متوسط میتونی تقریبا مطمئن باشی که قبول میشی. در نتیجه بهتره وسط‌های لیست قرارش بدی!

سنجش اولین بار که انتخاب رشته مجازی گذاشت ملت رو حساب اون انتخاب کردند و قبول نشدند و ریختن سر سنجش که این چه وضعشه.
بعدش سنجش انتخاب رشته مجازی رو حذف کرد فکر کنم. اما دیدن از خیر پولش نمیتونن بگذرن واسه همین اینجوری دوباره گذاشتنش و بدبینانه نظر میده تا بعدا کسی شاکی نشه!

این که اگر درس بخونی و واقعا علاقه داشته باشی میتونی کار مرتبط با رشتت پیدا کنی...
مخصوصاً تو جو بی اعتمادی به زنی که ایران داره...
اگر نیست،خارج از ایران چطوره...

این که اگر درس بخونی و واقعا علاقه داشته باشی میتونی کار مرتبط با رشتت پیدا کنی...
مخصوصاً تو جو بی اعتمادی به زنی که ایران داره...
اگر نیست،خارج از ایران چطوره...
برای مدیریت؟ هم کار هست هم کار مرتبط هست. توصیه من اول رشته مدیریت مالیه. بعدش مدیریت بازرگانی و بعدش مدیریت صنعتی.
نگران مساله زن بودن هم نباشید این چیزا مانع پیشرفت نیست. حالا یکم بعضی جاها کارشون سخت تر هست ولی در کل چالشی نیست که از پسش برنیای.
خارج از ایران رو نمیدونم. کشور به کشور فرهنگ کاری زنان فرق میکنه.

کسی هست زاهدان دانشگاه بره؟ میشه پ خ بده لطفا(زاهدانی نباشه البته)

و اینکه زابل و فسا و بندرعباس پزشکی بریم؟
خوبن؟ یا بیخیال شیم بریم داروی شهرای بزرگ؟

خب من کنکور تجربی دادم ولی علاقه خاصی به رشته هاش نداشتم (حالا شاید یک سری از کارهایی که پزشک ها و پرستار ها انجام میدادن در نظرم جالب بودشاید ۱۰درصد مثلا) در نتیجه میخوام۴۰۱ ریاضی بدم. علاقه مندیم به حوزه رشته های ریاضی و مهندسی ها واقعا بیشتره و برام جذاب ترن. برای اطمینان همایش شریف رو شرکت کردم و دیدم واقعا یک سری از رشته ها و یک سری از شاخه هاشون برام جذابن و تصمیمم قطعی شد یجورایی.
مامان بابامم باهام اوکی بودن و قبول کردن. ولی امروز بابام یجوری صحبت کرد انگار بیشتر نظرش بود همین امسال تجربی انتخاب رشته کنم. میگفت برو پرستاری اگه میگی پزشکی نمیخوای و برات سخته. درامدشم خوبه.
دو دلم کرد/: من واقعا تصمیمم رو گرفته بودم. کامپیوتر یا برق میخواستم. میدونم قبولیش تو تهران سخته ولی خب اگه مثلا پرستاری بزنم حداقل نظری که الان دارم اینه که رشته ای نیست که واقعا باهاش حال کنم راضیم نمیکنه. اصلا در مورد بیماری ها میخونم استرس میگیرم حالا بیمار رو ببینم که هیچی:))
نمیدونم واقعا باید چیکار کنم:|

• لایک
امتیازات: f@him
Back
بالا