• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و بحث های عمومی در مورد انتخاب رشته

دوستان کسی میتونه در مورد رشته های زبان انگلیسی توضیح بده؟اینده مترجمی چطوره؟بعدا میشه با مدرک مترجمی تو مدارس هم تدریس کرد؟؟؟
بعد دانشگاه های تربیت معلم وضعشون چطوره؟
(سوال یکی از دوستامه که تو سایت عضو نیست)

اگه هنر انتخاب رشته کنیم و نریم واسه سال بعدش میتونیم تجربی کنکور بدیم ؟محروم نشیم از همه چی
واسه محکم کاریه

به نقل از .شبنم. :
اگه هنر انتخاب رشته کنیم و نریم واسه سال بعدش میتونیم تجربی کنکور بدیم ؟محروم نشیم از همه چی
واسه محکم کاریه
اگر روزانه هر رشته ای قبول بشی سال بعد نمیتونی کنکور بدی بری رشته دیگه. مگر اینکه تا آخر بهمن انصراف داده باشی.

اگر روزانه قبول شی ، آزاد هم قبول شی ، بری آزاد ، ترم 2 مرخصی بگیری واسه کنکور میتونی کنکور بدی؟ یا باز هم چون روزانه رو نرفتی سال بعدش نمیتونی؟ چجوریاس کلا؟

به نقل از >شماره داوطلبی < :
اگر روزانه قبول شی ، آزاد هم قبول شی ، بری آزاد ، ترم 2 مرخصی بگیری واسه کنکور میتونی کنکور بدی؟ یا باز هم چون روزانه رو نرفتی سال بعدش نمیتونی؟ چجوریاس کلا؟
روزانه قبول بشی محرومی از کنکور. چه بری چه نری !

پاسخ : بحث راجع به انتخاب رشته‌ی دانشگاهی

بچه ها به نظرتون علوم پایه تو دانشگاه مورد علاقم بردارم بعد از دوترم مهندسی ای که میخوام رو بردارم؟!
خیلی گیج شدم لطفا کمکم کنید

به نقل از Girl-دختر پرواز-Flying :
بچه ها به نظرتون علوم پایه تو دانشگاه مورد علاقم بردارم بعد از دوترم مهندسی ای که میخوام رو بردارم؟!
خیلی گیج شدم لطفا کمکم کنید
نمیشه تقریبا،کلی دردسر داره،احتمال موافقت با تغییر رشته کمه.خصوصا از علوم پایه به مهندسی که خیلی کمه دیگه. رو تغییر رشته اصلا حساب نکنین،همون اول یه انتخاب درست داشته باشین.

کسی میدونه با 4300 منطقه 2 انسانی چیا قبول میشه؟تربیت معلم اینا میاره؟ :-/

یکی دقیق بگه قبولی تو رشته رو بر حسب چی میسنجن؟ رتبه در سهمیه؟ زیرگروه؟ نمره کل؟ یا میانگینشون ؟ چجوریه کلا ؟ درگیر شدم :|

رتبه زیرگروه مربوطه در سهمیه

Back
بالا