• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و بحث‌های عمومی در مورد انتخاب رشته

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimamazroob
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و بحث های عمومی در مورد انتخاب رشته

رشته های دبیری -تربیت معلم شهید رجایی- رو باید قبل از رشته های متمرکز بزنیم؟
یعنی همون اول قبول نمیشیم و میریم یه رشته ی دیگه، بعد مصاحبه معلوم میشه قبولیم یا نه؟

دوستان ببخشید اینجا کسی راجع به رشته کارشناسی تکنولوژی پزشکی هسته ای اطلاعاتی داره؟
زمینه های کاری و بازار کار و اینکه تا چه مقطعی قابل ادامه دادن هست توی ایران.
ممنون میشم راهنمایی کنید! :)

به نقل از زهرا27 :
هرشهریو نه ولی تهرانو آره بعدم هرکاری بقیه ردن تو هم میکنی دیگه :D

تهران که اوکی‎عه. :د بقیه شهرا مهمه. :د مثلا شیراز و اهواز یا کاشان.
هرکاری بقیه کردن ؟ :د اینم حرفیه. :-"

+ این شیوه‎ی نوین اموزش پزشکی چیه ؟
تو قسمت پیوستا ؛ دانشگاه ایران.

به نقل از DeathShadow :
پزشکی بومی هر استان با تعهد 21 سال و عدم ادامه تحصیل تا 10 11 سال؛
نظرتون درموردش چیه؟ ممکنه بعدا منصرف بشن و بگن ادامه تحصیل بدین و خدمتشو کمتر کنن .احیانا راه در رو نداره ؟ تا 7 سال دیگه ممکنه امیدی باشه تغییری پیدا کنه؟
کسی پیدا میشه با این شرایط حاضر بشه بره، واقعا ؟ منطقا ؟

به نظرتون پزشکی یه شهرستان با سطح پایین تر بدون تعهد بهتره یا یه دانشگاه خیلی بهتر اما با تعهد 21 سال و ... ؟

من که زدم اون تعهد دارا رو. :-" مشاورمون گفت [احتمال] داره تغییر پیدا کنه شرایطش. اما ممکنم هس تغییر ندن. :-"
اما
[به نظرم] پزشکی یه شهرستان ولی بدون تعهد بهتر از یه دانشگاه بهتر ولی با اون شرایط و تعهدات سخته.
چون بعد که شما مطب بزنی نمیان ازت بپرسن کدوم دانشگاه درس خوندی. :-" سوادته که اهمیت داره. ؛؛)

تو دفترچه خوندم(یادم نیست کجاش) نوشته بود برا رشته هایی که گرایش دارن، گرایشش رو هم ذکر کنیم. کجای انتخاب رشته باید ذکر کنیم؟ مثلا من برق تبریز میخوام الکترونیکشو بزنم، کد رو که وارد میکنم باید یه جایی بیاره گرایشش رو بزنم؟ نداره خب. :-?

تو سایت دانشگاه بهشتی نوشته خوابگاه برای زیر1000
چجوریاس؟؟؟
درسته؟؟؟

به نقل از alsa :
تو سایت دانشگاه بهشتی نوشته خوابگاه برای زیر1000
چجوریاس؟؟؟
درسته؟؟؟

اینفد نگران خوابگاه نباشید خوابگاه میدن.اگرم تهران نخواد بده اول از شهرای دوروبر شروع میکنه شهرای دور تو.اولویتن

سوالم اینه که کسی که مجبور به انتخاب 2 رشتست ، وهیچ علاقه یا تنفری هم نسبت به هیچ کدوم نداره ، سکه انداختن روش منطقی ایه؟:|

به نقل از Zahra_J :
من که زدم اون تعهد دارا رو. :-" مشاورمون گفت [احتمال] داره تغییر پیدا کنه شرایطش. اما ممکنم هس تغییر ندن. :-"
اما
[به نظرم] پزشکی یه شهرستان ولی بدون تعهد بهتر از یه دانشگاه بهتر ولی با اون شرایط و تعهدات سخته.
چون بعد که شما مطب بزنی نمیان ازت بپرسن کدوم دانشگاه درس خوندی. :-" سوادته که اهمیت داره. ؛؛)

اما تعهد دارا شوما فقط عمومی میگیری . 10 سال بعد ک از درسها فاصله گرفتی اجازه داری امتحان تخصص بدی (: ک ندیم سنگین رنگین تریم چون از درس فاصله گرفتیم..

Back
بالا