• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

من راجع به دندون پزشکی سوال داشتم.
این مشکلایی که واسه مچ و گردن و اینا پیش میاد، قطعیه؟ راهی واسه پیش گیری نداره؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی راجع به مشکلات دندون پزشکا در همین موارد داره یه توضیحایی بده.مرسی :د

به نقل از .shadi. :
من راجع به دندون پزشکی سوال داشتم.
این مشکلایی که واسه مچ و گردن و اینا پیش میاد، قطعیه؟ راهی واسه پیش گیری نداره؟
لطفا اگه کسی اطلاعاتی راجع به مشکلات دندون پزشکا در همین موارد داره یه توضیحایی بده.مرسی :د
سوالی که پرسیدین بیشتر تو حوزه کاریه نه دانشگاهی و فکر نکنم دندونپزشک فارغ تو سایت باشه
چون من اطرافم زیاد هستن جواب میدم
مشکلات جسمی که گفتی که اره حقیقتش بین دندانپزشکا شایع هست بعد یه مدتی .. ولی خب میشه تا حدودی پیشگیری کرد مثل استفاده از صندلی استاندارد و نحوه نشستن و رعایت کردن یه سری مسائل
ولی مهم ترین دلیلی که باعث این مشکلات میشه میزان ساعت کار هست .. متاسفانه چون وارد کار میشی و حرص پول دراوردن باعث میشه که خیلیا از صبح تا غروب کار میکنن اگه این موضوع مدیریت بشه خیلی مشکلات کم میشه
دندانپزشکایی میشناسم که مجبور شده همه جاشو عمل کنه انقدر کار کرده و بعضیا هم بدون مشکل دارن کار میکنن در مجموع چیزی که باید واسه ورود به رشته دندانپزشکی توجه کرد بیشتر مشکلات روحی هست نه جسمی ... چون رشته اگرسیویه و به در عین حال که بین رشته های مطرح تجربی در دانشگاه راحت ترینه ولی در محیط کار سخت ترینه
:‌ )

یکی از چیزایی که من موندم توش، یه نفر که دارو سازی میخونه، توی ایران، بعدا میتونه روی داروها تحقیق کنه
وداروهای جدیدی بسازه؟ برای سرطان یا ایدز مثلا؟
و یه نفر میتونه پزشکی بخونه و برای تخصصش بره داروسازی؟ همون تحقیق برای ساخت داروهای جدید..
واینکه بچه های پزشکی اینم میخونن که علایم هر بیماری به چه علت به وجود اومدن یا هر دارویی چرا تجویز میشه برای اون بیماری خاص،
یا صرفا این چیزارو حفظ میکنن؟..ممنون!

• لایک
امتیازات: Zr74

8-^ میشه در مورد دامپزشکی آزاد نظر بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [-o<

• لایک
امتیازات: YaYa

ژنتیک تا چند میشه شیراز یا شهید بهشتی اورد؟
بعد از پزشکی و دندون فکر کردن در مورد دارو عاقلانه تره یا ژنتیک؟

به نقل از شبنم... :
ژنتیک تا چند میشه شیراز یا شهید بهشتی اورد؟
بعد از پزشکی و دندون فکر کردن در مورد دارو عاقلانه تره یا ژنتیک؟
اینکه بهشتی و شیراز ژنتیک ندارن ممکنه تو انتخابتون تاثیر داشته باشه :-"
اصفهان باید برین برای ژنتیک..هرکدوم جنبه های متفاوتی دارن، ژنتیک تا حد زیادی شبیه زیست شناسی مولکولیه دوره کارشناسیش،
توی ارشدش فرق داره. این دانشگاه هایی که گفتین میتونین زیست شناسی مولکولی برید و برای ارشد برای ژنتیک بخونین

سلولی مولکولی با ژنتیک فرق داره؟ بیوتک ناپیوسته داریم؟ میکروبیولوژی چجوریاست؟ داروسازی کار تحقیقاتی هم داره تو همین رشته؟
من از اول دبیرستان دوست داشتم برم تو کارای تحقیقاتی به نظرتون ژنتیک دانشگاه تهران برم و واقعا براش تلاش کنم میتونم تو ایران و به خصوص خارج از کشور آینده ای متصور بشم؟ منظورم پول نیست...

• لایک
امتیازات: f@him

یه نفر دکترای بیوتک بگیره تهش کارش چیه تو ایران؟
میتونید آینده شغلیشو تا 8سال دیگه درنظر بگیرید :-"
بعد حدودا چ رتبه ای میخواد (دانشگاه تهران)

اینده ی رشته ی علوم تغذیه چجوریه؟ کسی رو میشناسین ک تو این رفته باشه و راضی بوده باشه؟

Back
بالا