مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

دوستان یه سوال
یکی از دوستای من پیامک براش اومده بیا مصاحبه شاهد
رتبه اش شده ۸ هزار منطقه دو
و قبل از شاهد و اینا، بقیه شهرا رو زده مثلا زنجان و اینا رم زده
مشاور بهش گفته چون پیامک اومده معنیش اینه تو دانشگاه های قبل از شاهد که زدی رو نیووردی😐😐
چنین چیزی درسته؟!

چنین چیزی درسته؟!
فکر کنم آره چون من پارسال همین بورسیه‌های همراه اول رو زده بودم که برای مصاحبه دعوت نشدم حالا نمی‌دونم رتبه‌م بهش میخورد یا نه ولی در واقع الویت های بالاتر قبول شده بودم که به بورسیه‌ها نرسید

فکر کنم آره چون من پارسال همین بورسیه‌های همراه اول رو زده بودم که برای مصاحبه دعوت نشدم حالا نمی‌دونم رتبه‌م بهش میخورد یا نه ولی در واقع الویت های بالاتر قبول شده بودم که به بورسیه‌ها نرسید
واقعا؟!اخه مگه میشه با ۸ هزار منطقه دو هیچ جا و هیچ رشته ای نیاره ادم 😐😐😐😐😐😐😐😐

دوستان یه سوال
یکی از دوستای من پیامک براش اومده بیا مصاحبه شاهد
رتبه اش شده ۸ هزار منطقه دو
و قبل از شاهد و اینا، بقیه شهرا رو زده مثلا زنجان و اینا رم زده
مشاور بهش گفته چون پیامک اومده معنیش اینه تو دانشگاه های قبل از شاهد که زدی رو نیووردی😐😐
چنین چیزی درسته؟!
وقتی دعوت به مصاحبه شده الویت پایین تری نسبت به چیزی که قبول شده یعنی نیاورده دیگه

سلام دوستان
کسی هست اینجا دانشگاه شریعتی خونده باشه؟
بنظرتون ارزش داره معماری شریعتی برم؟ یا مکانیک علوم و تحقیقات بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

بنظرتون ارزش داره معماری شریعتی برم؟ یا مکانیک علوم و تحقیقات بهتره؟
اگه دانشگاه برات مهمه من نظری ندارم چون هیچکدوم رو چندان نمی‌شناسم ولی راستش این رشته‌ها زمین تا آسمون با هم فرق دارن
مکانیک خب میشه گفت مهندسی ترین رشته از بین مهندسی‌هاست، یعنی تقریبا سرمنشا همه مهندسی‌های دیگه می‌تونه در نظر گرفته بشه
معماری یه ترکیب مهندسی و هنره که با توجه به دانشگاه به هر کدوم بیشتر پرداخته میشه، مثلا دانشگاه تهران که معماری تو دانشکده هنر ارائه میشه بخش هنرش مهم‌تره، یا مثلا دانشگاه من صنعتی هست و بخش مهندسیش پررنگ‌تره ولی به هر حال هر جایی رشته خیلی چندبعدی هست و فضاش از مکانیک خیلی فاصله داره
به نظر من اول ببین کدوم رو دوست داری
و اینکه دانشگاه شریعتی تا جایی که من شنیدم از لحاظ عملی خیلی قوی هست ولی تئوری یه مقدار ضعیف‌تری داره که راستش چون تو معماری اهمیت دانش عملی چند برابر دانش تئوری هست شاید بتونه نکته مثبتی باشه

سلام دوستان
کسی هست اینجا دانشگاه شریعتی خونده باشه؟
بنظرتون ارزش داره معماری شریعتی برم؟ یا مکانیک علوم و تحقیقات بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من دوستم پارسال رفت دانشگاه، و خب اون فنی‌حرفه‌ای بود و طبیعتا باید انتخاب اولش شریعتی می‌بود
خیلی پرس و جو کرد از اینور اونور درمورد خود دانشگاه، اساتید و ... و درنهایت دانشگاه پارس (غیرانتفاعی) و ولی عصر (فنی‌حرفه‌ای) رو بالاتر گذاشت.
علوم تحقیقات هم دانشگاه واقعا خوبیه ارزش فکر کردن داره
ببین کدوم یکی از رشته‌ها رو بیشتر دوست داری... شریعتی فکر کنم اصلا مهندسی معماری نداره مهندسی حرفه‌ای معماری داره

Back
بالا