مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

شریف تقریبا ترمی ۷۰-۸۰ تومن با تخفیفش هر سال هم بیشتر میشه یکم
امیرکبیر برای ترم آینده برآورد کرده حدود 50 تومن برای 18 واحد

در نظر داشته باشید که در نهایت پردیسی ها هزینه ای برای آزادسازی مدرک پرداخت نمیکنن و روزانه همین هزینه رو که پردیسی هر ترم پرداخت میکنه رو در نهایت یکجا باید پرداخت کنه

@Admin2
من یه سوال دارم
چجوریه که الان در حال حاضر هزینه آزادسازی مدرک ترمی ۷ و خورده ایه، حالا ما اصلا بگیم ۱۰ تومن، که ۸ ترمم نه اصلا ۱۰ ترم، میشه ۱۰۰ تومن
ولی هزینه پردیس یا حتی شبانه خیلی بیشتره؟!
مگه نباید همه شون یه اندازه باشن که برابر بشن با هزینه آزادسازی مدرک؟!

یعنی یک سال ۱۶۰ میلیون و ماهی ۱۳ میلیون تومن؟
والا من باشم با کله میزنمش. شما با کار پارت تایم دانشجویی تو مهندسی کامپیوتر همین عدد رو راحت در میاری. از ترم سوم ریلکس میتونی خرج خودتو بدی. فقط البته مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر. مخصوصا ساکن تهران باشی دغدغه خوابگاه نداشته باشی. مهندسی کامپیوتر از شریف داشته باشی الان درآمدت حداقل با عددهای امروز ماهی ۶۰-۷۰ میلیونه. الان ۱۰۰ میلیون پول آزادسازی مدرک لیسانسه. تا فارغ التحصیلیت این میشه حداقل ۲۰۰ میلیون. پردیس بخونی مدرکتم آزاده. بعد دارید فارغ التحصیل شریف میشید. این اسم و برند یک عمر باهاتون میمونه.

میتونم فحش بدم بهتون؟ :))
مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر کار پارت تایم رو شاید بشه هندل کرد. اونجور که من دیدم (نمیدونم مباحث چه مدلیه، آسونه یا چی) دانشجوهاش بدون غر زدن معدلاشون خوب میشه
بقیه مهندسی های مکانیک محور تو حداقل شریف و امیرکبیر واقعا کار پارت تایم سخته به نظرم به این امید اومدن اشتباهه. شما اگه بتونید هم در نهایت معدل و سوادی که قراره از دانشگاه عایدتون بشه رو میبازید

مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر کار پارت تایم رو شاید بشه هندل کرد. اونجور که من دیدم (نمیدونم مباحث چه مدلیه، آسونه یا چی) دانشجوهاش بدون غر زدن معدلاشون خوب میشه
بقیه مهندسی های مکانیک محور تو حداقل شریف و امیرکبیر واقعا کار پارت تایم سخته به نظرم به این امید اومدن اشتباهه. شما اگه بتونید هم در نهایت معدل و سوادی که قراره از دانشگاه عایدتون بشه رو میبازید
یه چیز جالب پردیس هم اینه که مخصوصا تو رشته های نمره بیار مثل علوم کامپ و میم کامپ اگه الف بشین شهریه نصف میشه و اگه رنک بشین هم بیشتر فکر کنم تخفیف میخوره

معدل بچه ها بالاست چون سطحشون بالاست و واقعا تلاش می کنن.ربطی به نوع مباحث و این ها نداره.وگرنه من می تونم شیت نمره ی درسیم بیارم اینجا که اونقد سخت بوده بالاترین نمره ۱۸ بوده.
مدل درس های مکانیک محور سخت تره. وگرنه خیلی سطح بچه های روزانه مکانیک و پردیس کامپیوتر فرقی نمیکنه
بچه های مکانیک چندین برابر کامپیوتری ها میخونن و هنوز رنج معدل رنک هاشون بعضی وقت ها بین 17تا18 عه

@Admin2
من یه سوال دارم
چجوریه که الان در حال حاضر هزینه آزادسازی مدرک ترمی ۷ و خورده ایه، حالا ما اصلا بگیم ۱۰ تومن، که ۸ ترمم نه اصلا ۱۰ ترم، میشه ۱۰۰ تومن
این اتفاق توی علوم پزشکی اینجور افتاد
اول شهریه آزاد ها رفت بالا و یکم پردیس ها
بعد هزینه آزاد سازی مدرک دکتری حرفه ای رفت بالا و بعد سایر
بعد هزینه آزاد ها و شهریه پرداز ها دوباره رفت بالا(آزاد هنوز اعلام نشده ولی خوشبینانه ترمی ۱۳۰ میلیون برای دکتری حرفه ای در نظر گرفتن با افزایش ۲۰ درصدي سالانه)

@Admin2
من یه سوال دارم
پردیس که همیشه گرونتر بود با یه اختلاف زیادی.شبانه سالی که من اومدم دانشگاه دقیقا اندازه نرخ آزادسازی منطقه ۲ و ۳ بود که طبیعیه(منطقه یکیا به خاطر اینکه سهمیه ی مناطقشون توی پذیرش تاثیر نداره کمتر پول میدن).

@Admin2
من یه سوال دارم
خب مگه قرار بوده هزینه پردیس به اندازه آزادسازی مدرک باشه؟ پردیس ماجراش پول درآوردن واسه دانشگاهه. شهریه پردیس رو دانشگاه تعیین میکنه ولی مبلغ آزادسازی مدرک رو وزارت علوم. اینها ربطی بهم ندارند.

هزینه ی آزاد سازی منطقه یک بسیار بسیار کمتر از این نرخه.با فرض ۱۰ ترمه کردن الان می شه ۷۰ تومن.
بین صنعتی اصفهان و شریف خیلی تفاوته تا علموص و امیرکبیر یا حتی علموص و شریف
ماهی ۶۰- ۷۰ تا کجا میدن دقیقا ؟ = )))))))
پارسال نیروی جونیور ۱۵ -۱۶ تومن بود.الان میدونم نیروی مید لول توی یه شرکت خوب ۵۰ تومن ایناست.(مید لول یعنی عملا سال ۴ ۵ ام دانشگاه)

اسم دانشگاه توی کار پیدا کردن تهش تاثیرش این باشه که استادتون یه شرکتی داره بره اونجا کار کنین.

شریف رو انقد توی ذهن آدما بزرگ نکنین. اونم توی این شرایط اقتصادی. همون هزینه ای که صرف یک سال تحصیل توی پردیس می شه رو می شه کل مدرک کارشناسی رو از منطقه ۲ و منطقه ۳ خرید.

شرایط اقتصادی واقعا شرایط ریسکای مالی این شکلی نیست اگر واقعا واقعا درآمد های فضایی ندارید.یکی می گه من ماهی ۳۰۰ میلیون درآمد دارم واقعا ۱۶۰ تومن دادن سالی واسم پردیس کار نداره.ولی اگر شرایط این طوری ندارید به جای این هزیته ی فضایی همون رو بذارین روی پول اپلایتون و جاش تلاشتون رو بیشتر کنین.

واسه ریسرچ واقعا شریف بودن( اونم فقط شریف نه امیر کبیر حتی توی کامپیوتر) تاثیر داره و اون تاثیر با فرض خوب کانکشن زدن خودتون بازم اگر درآمد خیلی فضایی ندارید ارزش تحصیل توی پردیس رو نداره.
۱۵-۱۶ تومن یعنی کسی که عملا اومده کارآموزی و فقط در حد چند خط پایتون زدن کد بلده. اگر کسی با این عدد کار میکنه فقط به خاطر اینه که کار یاد بگیره و اگر کسی بعد از فارغ التحصیلی مهندسی کامپیوتر شریف فقط در این حد بلده خب دیگه کم کاری خودش بوده. طرف تو تایم خالیش پروژه دانشجویی بقیه رو انجام بده میتونه ماهی ۱۵-۱۶ دربیاره.

کامپیوتر شریف به شدت گنده هست. با اختلاف گنده‌تر هست از تهران و امیرکبیر و ... . بقیه‌رشته‌هاش رو نمیگم. راجع به اونها حرفی نزدم. اونها قضیه‌شون یکم فرق میکنه. بری شرکت استادت کار کنی مال قدیما بود. نمیدونم کلاسا با روزانه ها ادغامه یا نه. ولی حتی اگر نباشه هم شما بازم وصل میشی به کامیونیتی از آدم‌هایی که هر کدومشون قراره درآینده خفن باشند. بیزینس من باشند. دانشمند باشند. سیاستمدار باشند. این قیمت نداره. نمیشه روش قیمت گذاشت. جدای از اون با اسم دانشگاه میتونی اپلای کنی. یه چیزهایی هست که وقتی نداریشون ارزششون رو میفهمی. هم تو اپلای دیدم که چقدر فرق میکنه شریف باشی. کدوم استاد بهت ریکام بده. هم تو محیط کار دیدم که چقدر اسم شریف جلو میبره آدما رو. هم دیدم وصل بودن به آدم‌های موفق چقدر جلو میندازتت. یه عددهایی الان گنده به نظر میرسن ولی چند سال که میگذره میبینی که با خرج نکردن اون عدد هم به جای خاصی نرسیدی. در این دورانی که همه میگن پول‌هاتون رو سریع تبدیل میکنن به چیز دیگری. یکی دستش میرسه پولشو تبدیل میکنه به طلا و ارز. یکی الان میتونه تبدیل کنه به برند و اعتبار و ارتباطات. چیزی که حتی خیلی از پدر مادرهای ما ارزشش رو نمیفهمن.

مقاومت مصالح و ترمودینامیک و مکانیک سیالات و ارتعاشات باید پاس کنه یه نفر تا سختی مکانیک رو بتونه درک کنه. البته بازم من عقیدم بر اینه که هر رشته ای سختی خودشو داره اما مکانیک با توجه به سنگینی دروسش واقعا هم از نظر کاری هم از نظر شناختی بهش داره ظلم میشه. هر رشته ای که الان توی بورسه صرفا رشته ی سنگینی نیست
یه زمانی خیلی برق توی بورس بود چرا که فاند گرفتن و کار کردن توی حوزه های تخصصی مخصوصا توی قدرت مد بود اما بعد یه مدت مثل مکانیک اشباع شد و دیدن جایگاه برنامه نویسی و کد نویسی داره توی دنیا جا میوفته این رشته کم کم محبوب شد.
مکانیک یکی از رشته هاییه که از هر شاخه ای شما داخلش از برق گرفته تا شیمی و مهندسی مواد تا محاسبات عددی و کدنویسی یاد میگیرین. یعنی عملا شمارو یه آچار فرانسه میکنه. دقیقا داخل صنعت همین رو هم میخوان.
در مورد معدل هم دقیقا همینطوره.دروس به قدری پر حجم و سنگین هستن که یک امتحان ساده مثل ترمودینامیک، باید یک کوله پشتی پر از کتاب و جزوه و جداول ترمودنیامیکی با خودت ببری تا بتونی یه سوال معمولی احتراق یا تهویه مطبوع رو سر جلسه جواب بدی و آخرم با نهایت تلاشی که میکنی نمره ۱۶ رو به عنوان ۳ نفر اول دانشکده بگیری که غیر قابل مقایسه با مهندسی کامپیوتره

برای کار کردن در رشته های مثل مکانیک دنبال درآمد های بالا نباشید. همه چیز بستگی به هدفتون داره. اگر میخواید مهندس خوبی باشید همین که روزانه میخونید و معدلتون مناسبه در همون ترم های سه و چهار میتونید برید داخل صنعت و تجربه کسب کنید برای اون کسی که صنعتیه اصلا براش مهم نیست شما شریف خوندی یا روزانه ی یه استان دیگه برای اون کارفرما سواد و مهارت حل مسئله و توانایی نرم افزاریت مهمه اما برای هیئت علمی شدن بله دانشگاه رنک به شدت در روند جذبتون موثره. برای بچه هایی که اصرار روی یه دانشگاه خاص دارن، زیاد خودتون رو اذیت نکنید که چرا دانشگاه من اینه چرا اونه. گاهی خوندن داخل دانشگاه رنک به قیمت اذیت شدنتون اصلا خوب نیست. دانشگاه های رنک تهران به قول بچه ها برند هستن. این خودتونین که باید درس بخونید. داخل دانشگاه مخصوصا رشته های مهندسی اصلا عین چیزی که براتون تعریف میکنن که آزادین و هر روز بپیچونین برین کافه نیست، بلکه اینقدر مشغول دروس و پروژه زدن میشین که وقت سر خاروندن هم ندارید.

یعنی یک سال ۱۶۰ میلیون و ماهی ۱۳ میلیون تومن؟
والا من باشم با کله میزنمش. شما با کار پارت تایم دانشجویی تو مهندسی کامپیوتر همین عدد رو راحت در میاری. از ترم سوم ریلکس میتونی خرج خودتو بدی. فقط البته مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر. مخصوصا ساکن تهران باشی دغدغه خوابگاه نداشته باشی. مهندسی کامپیوتر از شریف داشته باشی الان درآمدت حداقل با عددهای امروز ماهی ۶۰-۷۰ میلیونه. الان ۱۰۰ میلیون پول آزادسازی مدرک لیسانسه. تا فارغ التحصیلیت این میشه حداقل ۲۰۰ میلیون. پردیس بخونی مدرکتم آزاده. بعد دارید فارغ التحصیل شریف میشید. این اسم و برند یک عمر باهاتون میمونه.

میتونم فحش بدم بهتون؟ :))
این عدد درآمدی که میگین ۶۰ ۷۰ تومن واسه آدم بدون سابقه کار هم هست؟🥲

یکی از مشکلاتم هم اینه که اگه یه احتمال کمی نخوام اپلای کنم پوله از جیبم رفته ولی خب تو فکرش هستم

راحت باشین :)

منم همین بودم، روزی ۳ونیم ساعت تو راه بودم! فقط یه مسیر ینی فقط رفت یا برگشت!!
ولی خوابگاه دادن بهم، یعنی هی باید بری تاکید کنی خوابگاه میخوای پیازداغ شو زیاد کنی، سخته ولی میدن، ما ۴ نفر بودیم از شهرای حومه، بهمون دادن
من داخل تهرانم احتمالا خوابگاه ندن بهم😅

من داخل تهرانم احتمالا خوابگاه ندن بهم😅
ببین ظرفیت باشه یکم اذیتت میکنن میدن
من از کرج بودم، اون سه تای دیگه یکی ورامین، یکی شابدولعظیم، اونیکی هم خط قرمز اون پایین شهرک شریعتی فک کنم

دانشگاه میتونه برای مهاجرت مشکل درست کنه؟ یکی از دانشجو های کامپیوتر میگفت علموص ریز نمرات رو برای دانشگاهای خارجی نمیفرسته

دانشگاه میتونه برای مهاجرت مشکل درست کنه؟ یکی از دانشجو های کامپیوتر میگفت علموص ریز نمرات رو برای دانشگاهای خارجی نمیفرسته
خیلی از دانشگاه ها نمیفرستن تا مراحل آزادسازی مدارک رو انجام ندی. حتی قدیما بعضیاشون خودشون ریزنمرات انگلیسی هم میدادن الان دیگه نمیدن من علم و صنعت دقیقا نمیدونم ولی چیز عجیبی نیست

البته درمورد ارسال ترجمه مدارک بصورت مهر و موم شده اطلاع ندارم کلا

Back
بالا