مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

بنظرتون منطقیه رشته های غیر مهندسی بزنم صرفا که دولتی تهران بیارم؟ با بهتره بخاطر مهندسی به شهر های دیگه هم فکر کنم؟
خیلی کلیه واقعا سوالت.
چه‌ رشته هایی؟ کجاها؟ چه شغلی در آینده؟‌هدف بازارکاره یا اپلای یا هردوش؟مهندسی کجاهارو میاری؟علاقه ی خاصی داری یا نه؟

خیلی کلیه واقعا سوالت.
چه‌ رشته هایی؟ کجاها؟ چه شغلی در آینده؟‌هدف بازارکاره یا اپلای یا هردوش؟مهندسی کجاهارو میاری؟علاقه ی خاصی داری یا نه؟
من خیلی مهندسی مکانیک و شیمی رو دوست داشتم ولی احتمال اینکه دولتی تهران بیارم حداقل برای مکانیک صفره ولی خوارزمی و قزوین بهم گفتن می تونم بیارم

صنعتی تبریز (اگه دارم اسمش رو اشتباه نمیگم؟)
در واقع همون صنعتی سهنده که یه شهر جدا از تبریزه پارسال بخاطر ارتقا رتبه دانشگاه اسمشو عوض کردن شد صنعتی تبریز

بین مهندسی صنایع شریف و مهندسی کامپیوتر علم و صنعت کدوم؟ (رشته اولویت پایین تر دانشگاه بهتر و رشته اولویت بالاتر دانشگاه پایین تر)

واسه دانشکاه رنک رشته ای نخونید که کار توش نیست و علاقه ای هم بش ندارید

Iran:
• Sharif University of Technology
• Malek Ashtar University
• Shahid Beheshti University
• Research Centre for Explosion and Impact (METFAZ)
• Iran Composites Institute (ICI), Iranian University of Science and Technology
• Defence Technology and Science Research Centre (DTSRC)
• Organisation of Defensive Innovation and Research (SPND)
• Institute of Applied Physics/ Physics Research Institute
• Technology Cooperation Office (TCO) of the Iranian President's Office
(aka Center for Innovation and Technology, CITC).
چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
اینجا که نوشته صنعتی شریف، شهیدبهشتی، علم و صنعت و و و مشمول تحریم هستن یعنی چی (((((:

من خیلی مهندسی مکانیک و شیمی رو دوست داشتم ولی احتمال اینکه دولتی تهران بیارم حداقل برای مکانیک صفره ولی خوارزمی و قزوین بهم گفتن می تونم بیارم
اگه کرجی نیستی، خوارزمی نرو

من دو تا از دوستام مکانیک قزوینن، خیلی راضی ان
شیمی علموصم دیدم رضایت دارن ولی جو بچهای ورودی ۴۰۳ انگاری خوب نبوده، اگه قاطی جو نمیشی، گزینه خوبیه

بین مهندسی صنایع شریف و مهندسی کامپیوتر علم و صنعت کدوم؟ (رشته اولویت پایین تر دانشگاه بهتر و رشته اولویت بالاتر دانشگاه پایین تر)
واقعا جفتش، اخه سوالت خیلی کلیه

چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
اینجا که نوشته صنعتی شریف، شهیدبهشتی، علم و صنعت و و و مشمول تحریم هستن یعنی چی (((((:
از یه سالی که دقیقا یادم نیست چه سالی بودن، یه سری دانشگاه ها بخاطر فعالیت هاشون تحریم شدن
اونقدر من ندیدم مسئله بزرگی باشه ولی خب یکم حساسیت تو بعضی رشته ها ایجاد کرد

بنظرتون منطقیه رشته های غیر مهندسی بزنم صرفا که دولتی تهران بیارم؟ با بهتره بخاطر مهندسی به شهر های دیگه هم فکر کنم؟

دیروز دو تا مهندس بودیم داشتیم باهم صحبت میکردیم هر دو میگفتیم عجب اشتباهی کردیم مهندسی زدیم این همه سختی کشیدیم تهشم هیچی. تازه من 15 سال پیش مهندسی زدم. شما تازه الان دارید به مهندسی فکر می کنید؟ غیر از مهندسی کامپیوتر و مقداری مهندسی صنایع بقیه شون تو ایران واقعا ناامیدتون میکنن.

اقتصاد شریف بزنید. لیسانس آورده. فرصت بی نظیریه. مخصوصا امسال که کمتر کسی خبر داره.

ببین
این دوتا رشته که میگی‌ زمین تا آسمون باهم فرق دارن.
کسی که‌ کامپیوتر میخواد بخونه منطقیه همه ی دانشگاهای‌ تهران رو کامپیوترا شو اولویت بده به رشته.
من بایاس داره نظرم چون کامپیوتر فقط می خواستم.و به علم و صنعت اولویت میدادم
علم و صنعت دانشگاه خوبیه جدی.نمی ارزه اگر کامپیوتر می خوای بیخیال شی بری شریف صنایع بزنی.

دیروز دو تا مهندس بودیم داشتیم باهم صحبت میکردیم هر دو میگفتیم عجب اشتباهی کردیم مهندسی زدیم این همه سختی کشیدیم تهشم هیچی. تازه من 15 سال پیش مهندسی زدم. شما تازه الان دارید به مهندسی فکر می کنید؟ غیر از مهندسی کامپیوتر و مقداری مهندسی صنایع بقیه شون تو ایران واقعا ناامیدتون میکنن.

اقتصاد شریف بزنید. لیسانس آورده. فرصت بی نظیریه. مخصوصا امسال که کمتر کسی خبر داره.
برای کسی که علاقه ی مشخصی نداره حرفتون درسته. ولی خب از دور گفتن‌‌ اینکه برو فلان رشته رو بخون راحته. طرف میخواد کار کنه،کسب درآمد کنه و درس بخونه توی اون رشته.برای همه ی زندگیش.

نمیگم علاقه همه چیه ولی من دوست ندارم خودم فضای این رشته هارو.حتی ترجیحم بود ریاضی بزنم و با تلاش خودم واحدام اینارو برم سمت علوم کامپیوتر و این ها تا بخوام اقتصاد بخونم.

چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
الحمدالله حداقل تحریم نیستیم😅

ولی اینا برا کل دانشگاه نیست برای رشته های خاصه مثل گرایش ها خاص فیزیک که قبلا هم تحریم بود

• لایک
امتیازات: Raha~
اگر تهرانی هستی شاید یکم این استدلال قابل بحث باشه ولی اگر صرفا میخوای بیای تهران اصلا این اشتباه رو نکن

فردوسی مشهد و صنعتی اصفهان خیلی خوبن فقط چون تهران نیستن شاید رتبه خیلی بالا نخوان ولی از خواجه و بهشتی واقعا بهترن تو اکثر رشته ها

چه دانشگاهی درس می‌خونی؟
ببین متن رو کامل بخون حتی گفته باید ارزیابی بشه اون شخص و میشه درخواست معافیت از تحریم داد
این تحریما مربوط به اتحادیه اروپاست و من ندیدم برای امریکا و کانادا در این مورد کسی گلایه کنه. کشور به کشور هم برخوردشون متفاوته بعضیا اونقدر سختگیری ندارن یا بعضیا فقط درمورد ریسرچرها حساسیت دارن نه اونایی که برای ارشد اقدام میکنند. همینطور اصلا این مسئله بیشتر درمورد رشته و حتی گرایش حساستره تا دانشگاه. من چون بحث هوافضا بود نوشتمش

من نمیدونم دقیقا چطور ارزیابی میکنند یا چند درصد واقعا رعایت میکنند، اینجا که میدونم برای دکترا بچه ها گلایه داشتن که مرحله اخر بعد از تایید استاد دانشگاه ریجکتشون کرده اما ارشدها هیچ موقع گلایه نکردند. صرفا برای اطلاع داشتن نوشتمش

• دابل‌لایک
الحمدالله حداقل تحریم نیستیم😅

ولی اینا برا کل دانشگاه نیست برای رشته های خاصه مثل گرایش ها خاص فیزیک که قبلا هم تحریم بود
اون قبلیا که همیشه بوده و هست ربطی به دانشگاه هم نداره. اینا برای کل دانشگاه هست ولی اونی که یه مقطع درس خونده رفته فکر نکنم به مشکل بخوره بیشتر شاید بحث دانشگاه به عنوان یه موسسه، کارمنداش و اونایی که affiliation اونجا رو دارند باشه، مثلا تو مقاله ای جایی

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
سلام
یک نصیحت رایگان :
علوم کامپیوتر فردوسی نیاین.
استاد نداره
چارت نداره
تازه امسال براش مدیرگروه گذاشتن.
خدافظ.

پ.ن: مهندسیش اوکیه البته.

خیلی احمقانه‌ست برای اینکه به‌زور خودت رو داخل یه دانشگاه خوب جا کنی بری بیم‌سنجی بخونی؟💔
احساس می‌کنم خیلی رشته چرت و پرتیه
مهاجرتش هم جالب به‌نظر نمیاد

خیلی احمقانه‌ست برای اینکه به‌زور خودت رو داخل یه دانشگاه خوب جا کنی بری بیم‌سنجی بخونی؟💔
احساس می‌کنم خیلی رشته چرت و پرتیه
مهاجرتش هم جالب به‌نظر نمیاد

۴ سال دانشجو یجایی هستی ولی تا آخر عمرت مهندس یا .... اون حوزه

• لایک
سلام
یک نصیحت رایگان :
علوم کامپیوتر فردوسی نیاین.
استاد نداره
چارت نداره
تازه امسال براش مدیرگروه گذاشتن.
خدافظ.

پ.ن: مهندسیش اوکیه البته.
سلام

میشه یک راه ارتباطی داخل تلگرام به من بدید، یکی از دوستان مشهدی حدود رتبش میخواد اونجارو بزنه(بهشتیم میاره)

یک نکته راجع به ریاضیات و آمار و شاخه‌هاش وجود داره اینه که توانایی هاشون خیلی تو رشته های دیگه به درد میخوره و بچه هاشون اکثرا در ارشد و دکتری تغییر رشته میدن و جالبه که مزیت دارن نسبت به بچه های خود اون رشته ها. قبلا علوم پایه خیلی به درد نمیخورد چون شاخه‌های مختلف به یک اشباع خاص نخورده بودند یکی همین درس‌های رشته خودشو میخوند میتونست ریسرچ کنه مقاله بنویسه و ... . الان ماجرا اینه که اون مدل کار خیلی داره اشباع شده و طرف مجبوره بره سراغ علوم پایه تا توی اعماق علم تفاوت ایجاد کنه. الان مثلا دوست من که دکتری عمران میخونه تزش یک روش محاسباتی ریاضیاتی هست. یعنی داره همزمان با ریاضی و عمران سروکله میزنه. یا مثلا توی برخی رشته ها مثل اقتصاد ترجیح میدن طرف پایه ریاضی داشته باشه چون کارشون خیلی محاسباتی و و مدل سازی و ریاضیاتی هست. تو مدیریت هم به شکل مشابهی این مساله هست. آمار هم خیلی کاربرد داره فقط شما خبر ندارید. الان تو بحث هوش مصنوعی مثلا ریاضیات و آمار خیلی نقش مهمی داره.

کسی که میزنه ریاضی و آمار و همین بیم سنجی اینا میره به نظرم باید با دید بلندمدت انتخاب رشته بکنه. یعنی بدونه که قرار نیست فارغ التحصیل ریاضی باقی بمونه. قراره پایه بچینه برای مسیر دیگری. بیم سنجی هم اسمش ناآشناست کسی نمیزنه. ولی کار خفنیه.

یک رشته است که ۷-۸ سال دیگه جایگاه واقعی پیدا میکنه تو بازار ایران.

بچه ها این وسط اینم از من داشته باشین:

کلا زندگی آکادمیک و کار آکادمیک درس خوندن های فراوان می خواد. اصلا تصور اینکه دانشگاه آسون قراره بگذره(مخصوصا توی رشته های مهندسی ) بریزید دور. فقطم من درباره ی معدل حرف نمی زنم. اکثر کورس های رشته های مهندسی اگر فیزیک و ریاضی ثقیل هم نداشته باشن، پروژه های سنگین و فراوان دارن.یه سری رشته هارو می بینین ۲۰ واحد ۲۰ واحد درس برمیدارن؟ ببینین چند درصد مردم توی دانشکده های مهندسی بالای ۱۷ واحد(بدیهتا تخصصی) می رسن بردارن = )))))

توی دانشگاه های خوب هزار برابر بدتره. طرف هر روز یا داره پروژه می زنه یا داره تمرین می نویسه.وقت آزادتون فکر کنین در بهترین حالت فرجه ی امتحاناست = ))))))

خلاصه وسط انتخاب‌ رشته هاتون اینم در نظر داشته باشید که اگر قصد موندن در آکادمیا رو دارید تلاش زیاااااد نیاز داره. اگر آدم پرتلاشی نباشین اذیت خواهید شد یا با انتظاراتتون دانشگاه تطابق نخواهد داشت. (بخواید برید کارم کنین بازم داستان های خودشو داره و فکر نکنین اونم آسونه)

دانشگاه به وحشتناکی کنکور بدیهتا نیست چون درسا رو احتمالا بیشتر دوست دارین و خب کلا جالب تره واستون. ولی همونقد تلاش یا به نظر من حتی بیشترشو برای دووم اوردن توی همچین محیطی نیازمندین.

خلاصه وسط چیدن آیندتون به این فکر کنین که چرا واقعا میخواین دانشگاه و آیا واقعا حاضرین انقد و در این راه زحمت بکشین برای آینده؟

سلام

میشه یک راه ارتباطی داخل تلگرام به من بدید، یکی از دوستان مشهدی حدود رتبش میخواد اونجارو بزنه(بهشتیم میاره)
واسه کسی که تهرانه به هیچوجه نمی ارزه بخاطر رنک و هرچیز دیگه ای پاشه بره مشهد وقتی بهشتی میاره.
حتی توی خود مشهدشم من بودم بازم ترجیح میدادم بیام تهران و بهشتی.فرصت هایی که چه توی کار چه توی ریسرچ توی تهران هست واقعا توی هیچ شهر بزرگ دیگه ای نیست.

Back
بالا