- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران
بچه ها یادتون نره که فاکتور های مختلف رو کنار هم بچینید بعد تصمیم گیری کنید . یکم زوم اوت کنید از دورتر نگاه کنید به رشته هایی که میخواید انتخابشون کنید .
من خودم به مهندسی عمران و مهندسی تعمیرات هواپیما علاقه داشتم ، یکم تحقیق کردم و دومی رو گذاشتم کنار .
بعد موقع انتخاب رشته به ضرب و زور مشاور و اطرافیان مهندسی کامپیوتر رو بالاتر زدم .
الان روزی نیست که خدا رو شکر نکنم که کامپیوتر قبول نشدم . نه که رشته خوبی نباشه ، نه اصلا اینجوری نیست . خیلی هم خفنه و کلی جای پیشرفت داره و برای اپلای هم حرف نداره ، ولی من آدمش نبودم .
من خودم به مهندسی عمران و مهندسی تعمیرات هواپیما علاقه داشتم ، یکم تحقیق کردم و دومی رو گذاشتم کنار .
بعد موقع انتخاب رشته به ضرب و زور مشاور و اطرافیان مهندسی کامپیوتر رو بالاتر زدم .
الان روزی نیست که خدا رو شکر نکنم که کامپیوتر قبول نشدم . نه که رشته خوبی نباشه ، نه اصلا اینجوری نیست . خیلی هم خفنه و کلی جای پیشرفت داره و برای اپلای هم حرف نداره ، ولی من آدمش نبودم .

) یا ممکنه نیاز به وارد کردن مصالح یا سیستمهای خاصی برای طراحی و اجرای سازه طرحتون باشه! یا توجیه اقتصادی نداره. پس همیشه با مهندس سازه در ارتباط باشید ( البته با مهندسین سازه روتین، بیسواد مثل من نه، با مهندسین باسواد خلاق