• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

این حرفو من نزدم
از چنتا از دانشجو های رشته های مختلف پرسیدم
ضمن این که چون فارسی سیلیس درس داده می شه دلیل بر این نیست که نژاد پرست نیست
حتی یکی از کسایی که باهاش حرف می زدم گفت واسه کار کردن اینجا خیلی دردسر داری
هرکی میگه کصشعر میگه. بیاد نمونه‌هایی از تبعیض نژادی/اتنیکی که قرار گرفته رو توضیح بده! مگه کار هم هست که براش دردسر داشته باشی. آذربایجانشرقی جز مهاجرفرست‌ترین استان‌های ایرانه و طبیعیه در شهری که زبان و فرهنگ متفاوتی با شما داره کار و زندگی کردن سخت باشه

هرکی میگه کصشعر میگه. بیاد نمونه‌هایی از تبعیض نژادی/اتنیکی که قرار گرفته رو توضیح بده! مگه کار هم هست که براش دردسر داشته باشی. آذربایجانشرقی جز مهاجرفرست‌ترین استان‌های ایرانه و طبیعیه در شهری که زبان و فرهنگ متفاوتی با شما داره کار و زندگی کنی
حتی احتمال نمی دی حرفاش درست باشه با این که خود طرف ترک بود به من گفت که اینجا سختته
نژاد پرستی که می گیم دلیل بر این نیست مردم تمام اون منطقه نژاد پرستن شاید میانگین نژاد پرستی اون ناحیه نسبت به بخشی دیگه بیش تر باشه
+آها یه چیز دیگه یادم اومد این حرفارو حدودا یک سال پیش بهم زد مگه این که طی این یک سال تغییر کرده باشه

من یه چیزی در این مورد بگم که کلی هست. یه عده‌ای به شهری که زبان و فرهنگ متفاوتی با زادگاه خودش داره میره انتظار داره همه از چهره‌ش تشخیص بدن که ایشون متفاوته و به زبان خودش از اول حرف بزنن یا اکیپ دوستان همشهری(با زبان ترکی/ایکس) بخاطر این یه نفر همیشه فارسی/ایکس حرف بزنن. این یه تصور بیخود/بیجا/خودخواهانه‌ست. ملت در اکیپ دوستانه خودشون به زبان ایکس مادری خودشون حرف میزنن چون راحته! و مشکلی هم با شما ندارن، شماروهم به اکیپ خودشون راه میدن و به زبان شما هم با خودتون حرف میزنن و دوستانه برخورد میکنن. این شما هستی که این شرایط رو باید ببپذیری/نپذیری.

تبریز نژاد پرستی زیاد داره
اصفهان اب و هواش خیلی اوکی نیست
من شیراز رو می زنم اول لیست
مگه این که اینقدر رنکینگ دانشگاه واسم مهم باشه که بخوام برعکس اصولم برم جلو
در هر حال بستگی به خودت داره
می خوای زندگیت تک بعدی پیش بره اول از همه صنعتی اصفهان
اگر نه بنظرم شیراز
بعد اصفهان بعد تبریز
من خودم ترکم و اینکه تبریز هم بهم نزدیکتر هست احتمالا تبریز برام بیاد اول لیست ولی خب سطح علمی دانشگاه رو هم باید در نظر بگیرم

من خودم ترکم و اینکه تبریز هم بهم نزدیکتر هست احتمالا تبریز برام بیاد اول لیست ولی خب سطح علمی دانشگاه رو هم باید در نظر بگیرم
بنظرم اگه تبریز برات نزدیکتره همون اول تبریز رو بزن. البته پیشنهادم برای مهندسی کامپیتر اینه که حتی علوم کامپیترهای همه دانشگاه‌های تهران رو جلوتر از تبریز بزنی

هرکی میگه کصشعر میگه. بیاد نمونه‌هایی از تبعیض نژادی/اتنیکی که قرار گرفته رو توضیح بده! مگه کار هم هست که براش دردسر داشته باشی. آذربایجانشرقی جز مهاجرفرست‌ترین استان‌های ایرانه و طبیعیه در شهری که زبان و فرهنگ متفاوتی با شما داره کار و زندگی کردن سخت باشه
منم از چند نفر از دوستان تو این سالها شنیدم با دانشگاه تبریز خیلی مشکل داشتند. حتی دوستی که ترکی بلد بود. البته اگر انتخاب بین اردبیل و ارومیه و تبریز باشه خب تبریز معقوله. ولی انتخاب بین اصفهان شیراز تبریز باشه تبریز گزینه آخره.

منم از چند نفر از دوستان تو این سالها شنیدم با دانشگاه تبریز خیلی مشکل داشتند. حتی دوستی که ترکی بلد بود. البته اگر انتخاب بین اردبیل و ارومیه و تبریز باشه خب تبریز معقوله. ولی انتخاب بین اصفهان شیراز تبریز باشه تبریز گزینه آخره.
همونطور که گفتم مصادیقش باید بیان بشه و بعضیا واقعا انتظارات بیخود/خودخواهانه/کصشعر دارن.

بنظرم برای کسی که اردبیله برای هیچ رشته ای در دوران کارشناسی نمیارزه که بجای تبریز بره اصفهان یا شیراز.

من پیام های قبلی نخوندم ک درباره ی چه رشته ای صحبت کردین ولی میخواستم تجربه ام درباره دانشگاه اصفهان بگم.
رنک دانشگاه اصفهان توی ایران برای مقاله های داخلی و بین الملی و همایش و ژورنال و...جز ۱۰ تای اول هس.
حالا دانشکده ما جز دانشکده های خوبش هس ولی تصورات ک فک میکنید نیس و خیلیا هم هستن راضی نیستن و بیشترین چیزی ک ب شخصه انگیزه میده از استان کوچیکی اومدم اصفهان ک پیشرفت کنم.دوست هام ک دانشگاه شیراز و تبریز هستن در حال حاضر از سطح علمی و از برخورد خوب اساتید شون راضین.

Back
بالا