fatemeh04
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : چه خبر از کنکور؟
به هرحال یه دفه به خودم اومدم و دیدم اون دختر آروم که واسه همه از ته قلب آرزوی موفقیت داشت داره حسودی می کنه ٬ داره حرفایی می زنه که برخلافِ حرفای همیشه ش آرامش بخش نیستن ٬ نیش دارن ٬ نیش به هرکی نزدیک شه ٬ که بلکه تلخی این روز کم بشه... اما خب... من دوست ندارم اینطوری شم... کنکور به درک ٬ نمی خوام بذارم ازم یه حسودِ بدبخت بسازه... خدایا کمکم کن...
من که از خدامه خوب بیاد... ولی... هرچی بشه نتیجه کارای خودمه ٬ اگه واقعا تلاش می کردم منم الان مث اونایی بودم که ناراحتن تکشون دو نشه ! نمی دونم... سال به سال بهترین بودنا و امید بستن بقیه بهم و امید خودم و رویاپردازی هام راجع به آینده ٬ همش جلوم رژه میرن و پاسخبرگِ امروز به همشون پوزخند می زنه ! من کسی بودم که بعد آزمون می خندیدم با وجود اینکه دوستام گریه می کردن ٬ نه به خاطر خوب دادن ٬ چون معتقدم رفتنی برگشتنی نیست ! اما الان اشکای سرد گوله گوله میان پایین... اینام دلشون خوشه ٬ هوس سرسره بازی دارن...!به نقل از بره ناقلا :حالا بزارید نتایج بیاد،،، شاید خوب بود، ها?
به هرحال یه دفه به خودم اومدم و دیدم اون دختر آروم که واسه همه از ته قلب آرزوی موفقیت داشت داره حسودی می کنه ٬ داره حرفایی می زنه که برخلافِ حرفای همیشه ش آرامش بخش نیستن ٬ نیش دارن ٬ نیش به هرکی نزدیک شه ٬ که بلکه تلخی این روز کم بشه... اما خب... من دوست ندارم اینطوری شم... کنکور به درک ٬ نمی خوام بذارم ازم یه حسودِ بدبخت بسازه... خدایا کمکم کن...

حس خودم به کنار این خونواده بد جور رو عصابن از الان دارن رو بین الملل فک میکنن عوضه اینکه امید بدن سراسری قبولی
میگن حالا