حالا ی بار مصححای شما بهتون ارفاق کردن دلیلی نداره به مام ارفاق کنن...به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :بچه هاي سومي، راجب تكواژ واژه نگران نباشيد. پارسال من و چندتا دوستام يكي بيشتر (يا كمتر. يادم نمياد) از كليد نوشتيم ولي ٢٠ شديم![]()

گدومو؟؟به نقل از tannaz77 :من که چهارگزینه ای غلط نوشتم!!!اصلا هم آسون نبود....من نمی دونم چرا امسال انقد سخت میگیند!!!!

منم...به نقل از target :حالا ی بار مصححای شما بهتون ارفاق کردن دلیلی نداره به مام ارفاق کنن...
من که چشمم آب نمیخوره...![]()
3به نقل از drpardis :اخه قصه هایی فک کنم 2 تکواز میشه![]()
مشده نمایه زدم سالنامه....به نقل از Soofia :گدومو؟؟
وای من عاطفی رو با وصفی اشتباه گرفتممممم!! ینییاااااا....
توی سوالای خرداد 93 هم بود وقتی حل میکردم اصن به جواب این سواله نیگا نکردم
این که میگن تکواژا نمره میدن درسته؟؟؟؟

ببنید؛ این جور مواقع بستگی به شانستون داره و اینکه برگرتون دست چه نوع مصححی بیوفته :دبه نقل از Happy77 :یکی جواب منو بده . بنظرتون امنیت و امانت رو جابجا نوشتم درست میگیرن ؟ امانت از امنیت میاد دیگه . اشتباه لپی بود
عطفی وصفی کجا بود ؟؟؟؟؟؟ کدوم سوالبه نقل از Soofia :گدومو؟؟
وای من عاطفی رو با وصفی اشتباه گرفتممممم!! ینییاااااا....
توی سوالای خرداد 93 هم بود وقتی حل میکردم اصن به جواب این سواله نیگا نکردم
این که میگن تکواژا نمره میدن درسته؟؟؟؟
همون چلو کبابه!!!به نقل از Happy77 :عطفی وصفی کجا بود ؟؟؟؟؟؟ کدوم سوال
1به نقل از drpardis :ببخشید مظورم 2 واژه
وای ترسیدمبه نقل از tannaz77 :همون چلو کبابه!!!
خب زودتر بگو ! مصحح های شما به جمله ی صفحه ی اخر عمل کردن!! همون که میگه نظر مصحح هم ...به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :بچه هاي سومي، راجب تكواژ واژه نگران نباشيد. پارسال من و چندتا دوستام يكي بيشتر (يا كمتر. يادم نمياد) از كليد نوشتيم ولي ٢٠ شديم![]()
نه بابا ... مصححای شهر ما از شقی ترین اصلاح کننده های تاریخن... از اونا که وقتی پاسخنامه خودشون رو اصلاح میکنن بالای 15 نمیدن!البته مونده به اینکه چجور معلم ورزشی باشه !به نقل از مُحَمَّــــــــد.ح :بچه هاي سومي، راجب تكواژ واژه نگران نباشيد. پارسال من و چندتا دوستام يكي بيشتر (يا كمتر. يادم نمياد) از كليد نوشتيم ولي ٢٠ شديم![]()

بابا بیخیال.....واسه بیست و پنج صدم!!!(یکی نیست به خودم بگه)به نقل از Happy77 :وای ترسیدمخب زودتر بگو !
ولی دقت کردید چندتا سوالش از دی و خرداد 93 عینا اومده بود ؟