فک کنم باید شکلک رسم میکردیم نمره داشتبه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :به نظرم خوب بود ،مثل هميشه بود يعني,,,, در واقع D:
اون طراحي آزمايشه بايد شكل مي كشيدي؟؟؟من شكل نكشيدم
ولي همه كشيده بودن

موافقمبه نقل از miss.ati :گلابی تر از این نمیشد

تو چه اصراری داری منو بیست کنی؟؟؟به نقل از Soofia :سخت نبود ! فقط جدید بود و یه چن تا نکته داشت!
حالا تو که 20 میشی!

خوب دوست نداری خودمو بیست میکنم!! تو بگو کدومش سخت بود؟ فقظ سوال 4 به نظر من نکته داشتبه نقل از tannaz77 :تو چه اصراری داری منو بیست کنی؟؟؟
چار کدوم بود؟به نقل از Soofia :خوب دوست نداری خودمو بیست میکنم!! تو بگو کدومش سخت بود؟ فقظ سوال 4 به نظر من نکته داشت

همون میدانه که باید زاویش 143 میگرفتیم اختلاف پتانسیل میخواستبه نقل از tannaz77 :چار کدوم بود؟

خودمم درک میکنم...اینا همش بهونه های بعد امتحانه...باید بیشتر دقت میکردم.به نقل از EA :درک میکنم ولی دقیقا تخم چمن از آزمایشای کتابه... همچنین اسکویید از متن کتاب
وای! من نوشتم 153 ولی جوابو درست نوشتم...به نقل از Soofia :همون میدانه که باید زاویش 143 میگرفتیم اختلاف پتانسیل میخواست

یکی از بچه های ما نوشته بود ابتدا دستامونو با روغن چرب میکنیم
 یکی از بچه های ما نوشته بود ابتدا دستامونو با روغن چرب میکنیم   کلا خیلی طنز میشد بنویسی براش.
 کلا خیلی طنز میشد بنویسی براش. یا حتی بذر چمنو میکاریم
 یا حتی بذر چمنو میکاریم  

غ ص غ صبه نقل از ETERMINAL :بچه ها ميشه لطفا ص غ هاي تجربيو بگين ؟
سر امتحان حالم بد شد از مراقب اب خواستم نداد بهم . كلن هنگ كردم سر امتحان

فک کنم مشد غلط درست غلط درستبه نقل از ETERMINAL :بچه ها ميشه لطفا ص غ هاي تجربيو بگين ؟
سر امتحان حالم بد شد از مراقب اب خواستم نداد بهم . كلن هنگ كردم سر امتحان