پاسخ : امتحانات نهایی 94 (ریاضی و تجربی)
این گزینه دو امروز الویت بندی نکرد درسا رو واسه زیست؟
این گزینه دو امروز الویت بندی نکرد درسا رو واسه زیست؟
فعاليت ها منظورتون چيه؟؟؟از كدوم فعاليت ها؟؟؟مگه سوال مياد ازشون؟؟؟تشريح مغز؟؟به نقل از ماهِ ـشاد :ما غير مستقيم با طراح امروز صحبت كرديم
فقط بگم شكل ها رو قورت بديد و جدول و فعاليت ها و بنى هاشم حدود هفت-هشت نمره گفت ازش سوال دادم
و من الله توفيق![]()
به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :فعاليت ها منظورتون چيه؟؟؟از كدوم فعاليت ها؟؟؟مگه سوال مياد ازشون؟؟؟تشريح مغز؟؟
يه سوال ديگه ،،از جواب تفكر نقادانه ها نمياد ديگه؟؟؟؟
------
دو تا سوال درسي:
ص ٢٣١ برا پلاتيپوس نوشته:و جنين ها سر از تخم بيرون آورند..جنين از تخم بيرون مياد يا نوزاد؟؟؟؟؟
بعد ص بعدم برا عكس تخم گذارا نوشته لقاح داخلي يا خارجي ،،يعني جانداراني كه لقاح خارجي دارن مثل بسياري بي مهره هاي ابزي تخم گذار حساب ميشن؟؟؟؟؟
نه بارم بندی گفتبه نقل از incognito :این گزینه دو امروز الویت بندی نکرد درسا رو واسه زیست؟
اون جنین باید باشه چون جنین با نوزاد فرق داره بعد از اینکه مراحل جنینی طی شد نوزاد میشه...به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :فعاليت ها منظورتون چيه؟؟؟از كدوم فعاليت ها؟؟؟مگه سوال مياد ازشون؟؟؟تشريح مغز؟؟
------
دو تا سوال درسي:
ص ٢٣١ برا پلاتيپوس نوشته:و جنين ها سر از تخم بيرون آورند..جنين از تخم بيرون مياد يا نوزاد؟؟؟؟؟
بعد ص بعدم برا عكس تخم گذارا نوشته لقاح داخلي يا خارجي ،،يعني جانداراني كه لقاح خارجي دارن مثل بسياري بي مهره هاي ابزي تخم گذار حساب ميشن؟؟؟؟؟
توى جدول بارم بندى هم بچه ها گذاشتن ٢نمره فعاليت هست؛احتمال زياد تشريح مغز هست چون امسال اضافه شدهبه نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :فعاليت ها منظورتون چيه؟؟؟از كدوم فعاليت ها؟؟؟مگه سوال مياد ازشون؟؟؟تشريح مغز؟؟
------
دو تا سوال درسي:
دوستان چه زود شروع کردین به خوندنبه نقل از عمه ی طراحه دینی و ادبیات :بچه ها یکی بارم بندی زیست بزاره![]()
من دو فصله اول خوندم![]()
به نقل از ماهِ ـشاد :ما غير مستقيم با طراح امروز صحبت كرديم
فقط بگم شكل ها رو قورت بديد و جدول و فعاليت ها و بنى هاشم حدود هفت-هشت نمره گفت ازش سوال دادم
و من الله توفيق![]()
این چیز خوبیهبه نقل از amirhj :بچه ها یه نفر جواب فعالیت ها و آزمایش کنید ها رو بذاره اینجا. خیلی بهشون نیاز دارم![]()
فصل یک تا پنج +فصل ده یک و نیمبچه ها یکی بارم بندی زیست بزاره
من دو فصله اول خوندم![]()