به نقل از pouya1997 :به نقل از امين خان! :مراقبا وقتي كسي برگه رو تحويل داد زير آخرين سوال و كلا قسمتاي خالي خط ميكشن كه بعدا نشه كسي اونجا بنويسه. مثلا يكي باباش مصحح باشه بعد يه قسمتو خالي بزاره باباش براش بنويسه.
ميگم خودم توي حوزه تصحيح اوراق بودم خيلي خيلي امنيتشون بالاست. (پست قبليم)
بینبد من پدرم خودش قبلا تو ستاد تصحیح اوراق بوده.میگفت به محض اتمام امتحان باید سریعا برگه تو پاکت بسته شده بیاد ستاد.بعد کل کارکنان ستاد شروع میکنن به شماره زدن و جدا کردن سر برگه ها.یعنی وقتی شما بعد امتحان میرسی خونه اونا دارن سربرگ ها رو جدا میکنن.بعدشم امسال دوباره بهش گفتن که بره ستاد تصحیح اوراق ولی اداره وقتی فهمید که من امسال خودم امتحان نهایی دارم اجازه نداد.پس به این اصلا فکر نکنید که فلانی پدرش رفته تصحیح و.......چون حتی پدر یا مادر کسی فقط بره تصحیح به هیچ وجه تشخیص نمیده که برگه فرزنده شه . چون شماره داره و سر برگ نداره البته تا حد امکان اجازه نمیدن که معلم هایی که بچشون نهایی داده برن تصحیح.بعدشم از طرف اداره هم ناظر میاد همیشه . خلاصه از نظر امنیت خیالتون راحت راحت باشه.
به دبیرمون smsدادم پرسیدم گفت نقش الله رو ما نمیخونیم....به نقل از | SAMBO_o | :لا اله الا الله
معلم شما نقش "الله" رو چی گفته؟؟؟؟
مستثنی مفرغ / خبر و مرفوع

تمییز نکره نیس مگ؟به نقل از N@JMEH :عاغا حال هیچوقت "ال " نمیگیره عاغا تمیز هم همین جوریه؟؟

ازونجا که نکره س قاعدتن نباید بگیره دیگهبه نقل از N@JMEH :عاغا حال هیچوقت "ال " نمیگیره عاغا تمیز هم همین جوریه؟؟
بچها حواستون باشه مع (ظرف) معاً( حال)

به نقل از N@JMEH :به دبیرمون smsدادم پرسیدم گفت نقش الله رو ما نمیخونیم....
+و مجهول کردن معتلات هم نیست

به نقل از Acepik :"و هذا امر لم یکتشف الا فی قرن الاخیر"
الا حرف استثناست ؟
اگه هست مستثنی چیه ؟
تو نشر الگو هم چیزی ننوشته.
تو محوریم چیزی ننوشتهبه نقل از pouya1997 :الا صد در صد حرف استثنا و حصره.ولی مستثنی![]()
![]()
![]()
تو نشر الگو هم چیزی ننوشته.
بابا قرار نیست که هر چی استثنا رو بلد باشیم.الان یه دانش آموز سوم حد یاد میگیره باید از خودش انتظار داشته باشه که هر حدی رو حل کنه!!!!!!!!