وای الهی بمیرم چه بدبه نقل از drpardis :وای![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چه حالی داشته

باور کن 17 امسال ارزش 20 پارسال رو دارهبه نقل از n-kh :الان از چند به بالا خوبه؟

از 10 به بالا خیلی خوبهبه نقل از n-kh :الان از چند به بالا خوبه؟

آره بابا درستهبه نقل از Happy77 :نوشتم هوزیگوت و خالص ، میدن دیگه نه ؟
خدا بخواد 20

واقعا اگه بدن خیلی خوبه :)خدا کنه بدنبه نقل از n-kh :چدی بیست میدن 19.75 ها رو؟

به ما چک نویس ندادن پشت برگه ها رو گفتن به عنوان چک نویس استفاده کنیم !به نقل از ¥Farzin¥ :اقا هیچ کس چک نویس کم نیوورد؟پشت برگه سوال که خالیه هم نمیذارن بنویسی.زیست هم که فک کنم اصلا برگه چک نویس نداشتن.![]()

آره فک کنمبه نقل از n-kh :چدی بیست میدن 19.75 ها رو؟

وا چرا نذاشتن پشت برگه بنویسی! توجه نمیکردی به حرفشون کار خودت رو میکردیبه نقل از ¥Farzin¥ :اقا هیچ کس چک نویس کم نیوورد؟پشت برگه سوال که خالیه هم نمیذارن بنویسی.زیست هم که فک کنم اصلا برگه چک نویس نداشتن.![]()

اگه بدن خیلی خوبهبه نقل از n-kh :چدی بیست میدن 19.75 ها رو؟

چرا شایعه پراکنی میکنید؟به نقل از sanaz123 :شمام شنیدین 19.75هارو سیستم بطور اتوماتیک 20وارد میکنه!!!!!!!!![]()

نه منم شنیدم اگه 19.75 رو اعتراض بزنی 20 میدن معلم شیمی مون گفتبه نقل از tigon :چرا شایعه پراکنی میکنید؟
نه اینجوری نیست ،من خواهر خودم پارسال همه درسای نهایی جز زمینشو شد 20، فقط زمینو 19،75 شد ،معدل نهاییش شد 19،97

به نقل از monastar :میگم مجموع ضریب بسط چی میشد
اون لیمیته هم اول منفی رادیکال دو در اوردم بعد عوضش کردم یه چی دیگه در اوردم شما چی در اوردین ؟
خوب كليدم همينو نوشته،فقط كلمات كليدي مهمه تو اين سوالم اينترفاز و عدم توانايي تقسيم مهم بودبه نقل از miss.ati :واسه سوال 14 قسمت الف.من نوشتم برای همیشه توی اینترفاز قرار میگیرن و توانایی تقسیم میتوز را پیدانمیکنن
مثه کلید ننوشتم ینی نمرشو میدن؟؟؟![]()
![]()
![]()