عاغا 20000316 یا 2000316 ویا 200000316 تعداد صفرها چندتا؟؟هرکی یه چیزی میگه 0_oبه نقل از drpardis :بچه ها به این شماره 2000316
شماره 3 بفرستین
من یه نمره میخوام![]()

به نقل از N@JMEH :عاغا 20000316 یا 2000316 ویا 200000316 تعداد صفرها چندتا؟؟هرکی یه چیزی میگه 0_o

فکرکنم 4تا صفر... اینستا توی خیلی از پیج ها 4تاصفر بود.. (به نقل از SAMBOo :به هر سه تاشم بفرست !
احتمالا 4تا داره !![]()

بيست هزارهبه نقل از N@JMEH :فکرکنم 4تا صفر... اینستا توی خیلی از پیج ها 4تاصفر بود.. (![]()
![]()
![]()

2 تا رو خوندم یه نیم ساعت دیگه میرم سه اومدم استراحتبه نقل از Afrooz.b :کی تا الان عربی رو ترکونده؟؟؟
بیاید بگید اگه خوندید ک بقیه انرژی بگیرن
B-) B-) B-)
مجرد اونایی هستن که صیغه ی اول فعل ماضی شون سه حرف باشهبه نقل از drpardis :یکی واسه من ثلاثی مجرد توضیح بده
گاج محوری یه با ر گقته یذهب ثلاثی مجرد یه بار گفته مزید![]()

خب حتما حرکت ی فرق میکردهبه نقل از drpardis :یکی واسه من ثلاثی مجرد توضیح بده
گاج محوری یه با ر گقته یذهب ثلاثی مجرد یه بار گفته مزید![]()

خوب منم همین طور حساب کردم.بعد اینکه همه میگن امسال ارفاق نمیکنن.رو همون17.5حساب میکنم...به نقل از koorosh99 :من واسه خودمو حساب کردم تو بد ترین شرایط که واو به واو غلط بگیره 17.5 میشم اگر عادم باشه 18 تا 18.5 اگر دست بالا بده 19 میشم

یعنی برای قواعد نیازی به جزوه معلم نیست؟؟؟اخه کتاب بعضی جاها خوب توضیح ندادهبه نقل از آنــا :خودتون رو با جزوه درگير نكنين ذهنتون پراكنده ميشه. كتاب فقط