اقا اعجاز میشدا!!!!!!به نقل از روح عمه ی مصحح کلیه ی امتحانات :اولیش الهی بودنه
تو پیام ایه ها گاج هسحالا مطمئن نیسم ولی

من به امید 20 رفتم 19/75 هم حتی نه...... دینی اینجوری فیزیک رو چکارکنم خدایابه نقل از morvaryd :اصن هم خوب نبود خصوصا این سوالای پاسخ کوتاهش که خیلی ریز بود .امیدمون به بیست دینی بود که ناامید و پودر شد![]()
فقط یه کم؟؟ نه خدایی فقط یکم ؟؟روت میشه بگی یکم؟به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :يكم سخت تر از سالاي پيش نبودد؟؟؟

به نقل از دبير ورزشي كه زيستو تصحيح مي كنه :و اينجاست كه به اين جمله ي معروف مي رسيم ::
در طرح اين آزمون هم شمارو در نظر مي گيرن و هم اون دانش آموزي كه تو روستاست و هيچ امكاناتي نداره
فك كنم اعجاز بشه![]()

واسه امام باقر 6 خط نوشتم از امام سجاد شروع کردم تا امام صادق
اما نمیدونم جواب توش بود یا نه

من آزمون تیزهوشان خواستم بدم تشریحی شد ، المپ دادم ص غ ای شد ،
اینم انقد عوض شد احتمالا از بخت منه

(من خودم نوشتم جنبه هاي اعجاز و نزول)

عرضه که تو متن سوال بود |:به نقل از monastar :اون جای خالی و من نوشتم اعجاز- امی
ولی صفحه 44 کتاب درسی نوشته عرضه
آخه عرضه ؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()

نه ببین؛جمله ی امتحان این بود :به نقل از monastar :اون جای خالی و من نوشتم اعجاز- امی
ولی صفحه 44 کتاب درسی نوشته عرضه
آخه عرضه ؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()

به نقل از twinkle :خب، اینا هی بیان ازایمان و عمل صالح برا ما بگن وقتی در عمل اینقد بی انصافن خودشون . بعد میان میگن شما چرا اینقدر بی ایمانید،همین کارارو میکنید دیگه.
این همه نکته، این همه جا هست واسه سوال آوردن رفتن از پاراگرافایی سوال آوردن به شخصه فقط روخوانی کرده بودم.چی فرض نمودن مارو؟ [-(

به نقل از monastar :دقیقا !!! مخصوصا سوال امام علی من بالاشو نوشتم همون سخنشو یه خورده هم توضیح دادم ولی دیگه نگفتم جانشین و میشه و این حرفا![]()
حیف شد خیلی خونده بودم خدا کنه لااقل نیم نمرشو بده![]()